- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Evet bacim yine basladi malesefCanım sen düzelmiştin yine mi arttı. Çok üzüldüm şimdi. İnşallah geçer çabucak.
Gel canım benım biziz umut kesenler...bulantı bıçak gibi kesiliyor diyenler merde döner bıçağına razıyım yeter ki bitsın...bu arada bebeğim 2 gündür karnımda halay çekiyor..Allah dan hissedıyotum da sakinleşiyorum azıcık...ilk 6 hafta ne güzeldi gelsin yemekler gitsin içecekler ..eşim yalvarıyor dışardan alayım diye YÖK anam öküz gibi yiyen ben asla istenmiyorumEvet bacim yine basladi malesef
Ne guzel iyiydim okul acilcak gel git Allah yuzume bakti demistimki basladi.Sabah cikardim kahvaltiya oturmak bile istemedim
Su umudunu kesenler kimlerdi benide araniza alin
Zam geliyor zamDaha cinsiyet bile öğrenmedik kiz dur ne alişverişi :)(
Bir dahaki kontrolün ne zamanBen baslamadim odatakimi alincak alamiyorum cunku doktorun erkek demesine ragmen millet israrla kizin olacak diyo bilenler.artik yavastan soylemeye basladim bi kac kisiye
Allah yardımcın olsun. Ben de 16. Haftayı bekliyorum. Bugün kahvaltıya gittik güya portakal suyu içtim. Her şey de öyle güzeldi ki bi lokma yiyemedim. Portakal suyu mideme iyi geliyor bir de tok tuttuğunu fark ettim.Evet bacim yine basladi malesef
Ne guzel iyiydim okul acilcak gel git Allah yuzume bakti demistimki basladi.Sabah cikardim kahvaltiya oturmak bile istemedim
Su umudunu kesenler kimlerdi benide araniza alin
Benim kuzenimde vardı böyle çarpıntı. Bebek annenin kalp ritmini bozduğu için 32. Haftada sezeryanla aldılar bebeği.O Çarpıntı bende de var
Hatta o yüzden kalp doktoruna gitmeyi düşünüyorum
BaZen sanki nefesim az geliyor gibi oluyor
Türk kahvesi iyi dediler üst üste 2 fincan içtim
Bulantıya dayanamıyorum artık
Hamile değil hasta gibiyim
Normal bence çünkü benden de devamlı beyaz sarı şeffaf geliyorİyi yapmışsın canım.hayırlı olsun.Bende de şeffaf akıntı geldi.normal değil mi hiç renk yok
Maşallah ne güzel hissediyorsun kaçıncı haftada hissedilmeye başladıGel canım benım biziz umut kesenler...bulantı bıçak gibi kesiliyor diyenler merde döner bıçağına razıyım yeter ki bitsın...bu arada bebeğim 2 gündür karnımda halay çekiyor..Allah dan hissedıyotum da sakinleşiyorum azıcık...ilk 6 hafta ne güzeldi gelsin yemekler gitsin içecekler ..eşim yalvarıyor dışardan alayım diye YÖK anam öküz gibi yiyen ben asla istenmiyorum
Canım 2 bardaktan fazla içme ama Bebek için zararlı olabilir Allah korusunTürk kahvesi iyi dediler üst üste 2 fincan içtim
Bulantıya dayanamıyorum artık
Hamile değil hasta gibiyim
Allah korusun ya ben yakın zamanda kalp doktoruna gideyim şimdi bunu da kurar kurar düşünürümBenim kuzenimde vardı böyle çarpıntı. Bebek annenin kalp ritmini bozduğu için 32. Haftada sezeryanla aldılar bebeği.
Hemen hemen herşeyi denedim ama iyi geliyor dediğim tek şey yokBenim doktorum gunde 2 bardaktan fazla cay kahve icme dedi. Kafein bebek icin zararliymiş. Baska icme. Doktorundan ilac yazmasini rica et. Surekli uzanmaya caliş ve ac kalma. Bana beyaz peynir ve ekmek iyi geliyor. Vanilyali dondurmada iyi geliyor. Fazla su icme biranda. Azar azar yudum yudum ic.
İçmem artık zaten bulantımı da bastırmadıCanım 2 bardaktan fazla içme ama Bebek için zararlı olabilir Allah korusun
Kıyamam ya geçmedi senin bulantın benim de devam edıyor ama azaldı bazen hiç olmuyor bazen de sabah akşama hem midem ağrıyor hem bulanıyorİçmem artık zaten bulantımı da bastırmadı
Benimde oglum olacak :) hadi gene iyisin saclarin yolunmaktan kurtuldu :))
İnşallah hiç bulantın olmazKıyamam ya geçmedi senin bulantın benim de devam edıyor ama azaldı bazen hiç olmuyor bazen de sabah akşama hem midem ağrıyor hem bulanıyor
Kurtarıın beniiştahla birşeyler yemek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?