2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen düzelmiştin yine mi arttı. Çok üzüldüm şimdi. İnşallah geçer çabucak.
Evet bacim yine basladi malesef
Ne guzel iyiydim okul acilcak gel git Allah yuzume bakti demistimki basladi.Sabah cikardim kahvaltiya oturmak bile istemedim
Su umudunu kesenler kimlerdi benide araniza alin

Ne guzel iyiydim okul acilcak gel git Allah yuzume bakti demistimki basladi.Sabah cikardim kahvaltiya oturmak bile istemedim
Gel canım benım biziz umut kesenler...bulantı bıçak gibi kesiliyor diyenler merde döner bıçağına razıyım yeter ki bitsın...bu arada bebeğim 2 gündür karnımda halay çekiyor..Allah dan hissedıyotum da sakinleşiyorum azıcık...ilk 6 hafta ne güzeldi gelsin yemekler gitsin içecekler ..eşim yalvarıyor dışardan alayım diye YÖK anam öküz gibi yiyen ben asla istenmiyorum

Allah yardımcın olsun. Ben de 16. Haftayı bekliyorum. Bugün kahvaltıya gittik güya portakal suyu içtim. Her şey de öyle güzeldi ki bi lokma yiyemedim. Portakal suyu mideme iyi geliyor bir de tok tuttuğunu fark ettim.

Türk kahvesi iyi dediler üst üste 2 fincan içtim
Bulantıya dayanamıyorum artık
Hamile değil hasta gibiyim

Türk kahvesi iyi dediler üst üste 2 fincan içtim
Bulantıya dayanamıyorum artık
Hamile değil hasta gibiyim

Benim doktorum gunde 2 bardaktan fazla cay kahve icme dedi. Kafein bebek icin zararliymiş. Baska icme. Doktorundan ilac yazmasini rica et. Surekli uzanmaya caliş ve ac kalma. Bana beyaz peynir ve ekmek iyi geliyor. Vanilyali dondurmada iyi geliyor. Fazla su icme biranda. Azar azar yudum yudum ic.

İyi yapmışsın canım.hayırlı olsun.Bende de şeffaf akıntı geldi.normal değil mi hiç renk yok
Normal bence çünkü benden de devamlı beyaz sarı şeffaf geliyor
Çok takılmıyorum kuZum sende takılma tamam mı
Yeterki Allah korusun kahverengi kırmızı olmasın

Maşallah ne güzel hissediyorsun kaçıncı haftada hissedilmeye başladı

Hemen hemen herşeyi denedim ama iyi geliyor dediğim tek şey yok
Doktor bana günde 20 bardak su iç dedi asla mümkün olmuyor
Bulantıdan maksimum 12 bardak içebiliyorum
Ve hiç yavaş içmiyorum bide onu deneyeyim
Dondurma dahil bi çok şeyden tiksindim ben yaa

Kıyamam ya geçmedi senin bulantın benim de devam edıyor ama azaldı bazen hiç olmuyor bazen de sabah akşama hem midem ağrıyor hem bulanıyor
İnşallah hiç bulantın olmaz
Ben çekiyorum başkası çekmesin
Benim aynen devam ediyor
Bekliyorum ki birkaç haftaya bitsin

kızlar kusma geçse de üzgünüm bulantı geçmiyor.
bulantı hali hep var.
bir de acı tat ve yediklerinin tadını alamama durumu devam.
hiçbir zaman balayı modu olmayacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…