2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gidişle bende 1 ay çekecem Allahım yardım etsn

Cok sukur bebegim iyiymis canim hic bisey gormedi doktor ama idrarimdada bisey cikmadi kokmuyor benimkisi sadece sulu sari akinti nebiliyim insallah gecer bebegim iyi ya gerisi onemli degil
Ohh maşallah sübhanallah o iyi olsun yeter zaten. Gerçekten benimde aynı sapsarı sulu akıntı. Cok sukur bebekler iyi. Ins çabucak gecer

Dogru ciktiysa kesin ben demisimdir
Bana hediye mediye bisi al yada dogacak kizini benim dogacak ogluma ver buyuyunce
Daha cinsiyet belli değildi o akşam da tv düğün proğramını izliyoruz eşimle beraber
Gelinin annesi - babası nasıl ağlıyor
Dedim ki eşime bak bu Bebek kız ben hissediyorum
Söz ver bana biz damadı iç güvey alacağız
Dün cinsiyeti öğrendik eşim hemencik dedi damat iç güvey gelecek diye

4body1soul . Sessizce yorumunu geri al zararli çıkacaksın baksana

Sey ben beraber oyun oynarlar demistim

Dün saat aksam 8 de kusmaya basladim gece 1 hala kusuyordum.mahvoldum cok kötü bir gecw gecirdim.durduramadim kusmayi su icsem cikti.tansiyonum cok düstü.sabahtan beride bulantim cok.ilac aldim.hic halim yok.tam gecicek derken başliyo.umudumu kaybettim ben gecmicek.moralim cok bozuk

Oyle oluyo canim benim gecmisti o kadar iyiydim ki ama geri basladi.Allahtan okul acildi kafam daginik Allah yardim ediyo az cok unutuyom.Evde daha kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…