hamileligimi ilk öğrendiğimde bende de şiddetli kuru öksürük vardı. İlaç da yazmamıştı doktor yaklaşık bir ay kadar sürdü, denemediğim yöntem kalmamıştı seni çok iyi anlıyorum. Bol su iç canım kuru kalmasın çok geçmiş olsun
Cok sukur bebegim iyiymis canim hic bisey gormedi doktor ama idrarimdada bisey cikmadi kokmuyor benimkisi sadece sulu sari akinti nebiliyim insallah gecer bebegim iyi ya gerisi onemli degil
Daha cinsiyet belli değildi o akşam da tv düğün proğramını izliyoruz eşimle beraber
Gelinin annesi - babası nasıl ağlıyor
Dedim ki eşime bak bu Bebek kız ben hissediyorum
Söz ver bana biz damadı iç güvey alacağız
Dün cinsiyeti öğrendik eşim hemencik dedi damat iç güvey gelecek diye
Daha cinsiyet belli değildi o akşam da tv düğün proğramını izliyoruz eşimle beraber
Dün saat aksam 8 de kusmaya basladim gece 1 hala kusuyordum.mahvoldum cok kötü bir gecw gecirdim.durduramadim kusmayi su icsem cikti.tansiyonum cok düstü.sabahtan beride bulantim cok.ilac aldim.hic halim yok.tam gecicek derken başliyo.umudumu kaybettim ben gecmicek.moralim cok bozuk
Dün saat aksam 8 de kusmaya basladim gece 1 hala kusuyordum.mahvoldum cok kötü bir gecw gecirdim.durduramadim kusmayi su icsem cikti.tansiyonum cok düstü.sabahtan beride bulantim cok.ilac aldim.hic halim yok.tam gecicek derken başliyo.umudumu kaybettim ben gecmicek.moralim cok bozuk
Oyle oluyo canim benim gecmisti o kadar iyiydim ki ama geri basladi.Allahtan okul acildi kafam daginik Allah yardim ediyo az cok unutuyom.Evde daha kotuyum