- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 32
Hicbirsey olmaz canim yogurda asil sogumadan koyarsan kotu oluyoMerhaba kızlar evde kendim yoğurt mayalamaya başladım dün akşam 7 gibi yoğurt mayalamıştım dolaba koymayı unutmuşum sabah 9 da dolaba koydum bozulmuştur dimi
Canim bu sadece risk degeri kesin bi sonuc vermiyor asla o yuzden kendini uzme genetik testini yaptir bizide habersiz birakma canim bol bol dua insallah cok saglikli bir bebek annesiSlm kizlr benim ikili testin kan sonuclari kotu cikti dr la yarin gorusebilecegim cok canm skildi( risk 1/95 cikmis
kızlar bendede inanılmaz bir gerginlk durumu var... herşeye karşı çok hassasım,başım ağrıyor,kafama takınca dönüyor... arada bulantım illet şekilde gelip dahada çok bunaltıyor. zaten anksiyete ve panik atak durumlarım vardı. ilk 3 aydan sonra geçer dedim sabrettim,dua ettim ama yok, geçmiyor.. 1senedir antidepresan kullanmıyorum ama doktora sorucam.. tabiki başlamayı istemiyorum,inş gelip geçici bir bunalımdır. inanın beyinle mücadele çok yorucu
Bugün ikili testim çıkmış. yarın sabah randevum var,tabi ben dayanamayıp aradım sordum,doktor incelemiş gayet iyi çıktığını ve endişelenecek bir durum olmadığını söylemiş. onu bile kuruyorum,yarın gidicem ya ondan sölemedi kötü olduğunu diyorum. fln filan birsürü şey. Allah eşime sabır versin.
Hayrli aksamlar nasilsiniz hanimlar benim bir sorum var haftaya yada bu hafta tatile gidecegzde bu krem tuy dokuculer hakknda ne dsunuosnz kullansam bi sakncasi olur mu ki
Kızlar az önce doktor geldi tahliller çıkmış
Tifo olmuşum
Ben hep hazır su içerim evde de su arıtma var
Ama doktor içtiğin bir sudan olmuş dedi
Çok korkuyorum
İnşallah bebeğime bişey olmaz
Ne olur dua edin
Canim benim cok cok gecmis olsun en kisa zamanda toparlnirsin insallah evde biseyde yiyemiyodun orda serumla kisa surede toparlanirsinDoktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Serum tedavisine başlandı
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
Canim inan o tamamen sislik ben bi ara koca gobegimle geziyodum karnim cikti artik diyodum simdi dumduz nerdeyse sislik cok oluyo zaten bir lokma yesem tika basa yemis gibi oluyodumKızlar ya şişkinlşkten ölüyorum. Yediklerimi sindiremiyor midem galiba. Bir de sürekli yatıyorum hareketsizimiz 3-4 gündür bağırsak düzenimde bozuldu. Karnım 5 aylık hamile gibi..
Canim tuy dokucu gebelikte yasakHayrli aksamlar nasilsiniz hanimlar benim bir sorum var haftaya yada bu hafta tatile gidecegzde bu krem tuy dokuculer hakknda ne dsunuosnz kullansam bi sakncasi olur mu ki
Panik atak arkadaşım benim korkma hemen üzme bebişleriKızlar yardım ne olur.ecopirin içiyorum günde 1 tane akşamları alıyorum.sabah vitamin yerine yine ecopirin icmisim.birşey olur mu doktora ulaşamıyorum......
Canım ulaşamadım mesaj attım.vallahi bugün hiç birşey içmeyi düşünmüyorum.yarın tekrar düzenli devam ederim.inan elim ayağım titriyor.bugün içmem zaten ecopirini peki yarın yine aynı düzen akşam içsem birşey olmaz demi.hani bu seferde arası 36 saat olacak ya.Canım gerçekten su panik halim nasıl olacak.kızım okula başladı kafam orda.ben gidemedim haliyle yatıyorum bakıcıya gitti.kafam allak bullak dolu.aman seninde içini sıkma yayımPanik atak arkadaşım benim korkma hemen üzme bebişleri
Akşam ecopirin almazsın olur biter ama vitamini iç atlama
Doktoruna da sor tabiki tekrar oda aynı şeyi söyleyecektir
Canım akşam içmem zaten.bugün hiç ilaç içmek istemiyorum.yarın yine aynı devam ederim .peki ecopirini yarın akşam ici cem o zaman arası 36 saat olacak ya bir sorun olmaz değil mi canım.hani biraz arası uzayacak ya. ..ne olacak benim bu halim .inan karnım belim ağrıdı stresten sanırım.....Panik atak arkadaşım benim korkma hemen üzme bebişleri
Akşam ecopirin almazsın olur biter ama vitamini iç atlama
Doktoruna da sor tabiki tekrar oda aynı şeyi söyleyecektir
Ne zaman kontrol senin Canım
Allah ın iZni ile iyidir inşallah
Canım ulaşamadım mesaj attım.vallahi bugün hiç birşey içmeyi düşünmüyorum.yarın tekrar düzenli devam ederim.inan elim ayağım titriyor.bugün içmem zaten ecopirini peki yarın yine aynı düzen akşam içsem birşey olmaz demi.hani bu seferde arası 36 saat olacak ya.Canım gerçekten su panik halim nasıl olacak.kızım okula başladı kafam orda.ben gidemedim haliyle yatıyorum bakıcıya gitti.kafam allak bullak dolu.aman seninde içini sıkma yayım
Kızlar yardım ne olur. ecopirin içiyorum günde 1 tane akşamları alıyorum.sabah vitamin yerine yine ecopirin icmisim.birşey olur mu doktora ulaşamıyorum......
Canım ben tedbir amaçlı içiyorum .hani ikiz gebelik arada tansiyonum yükseliyor.boş gebeliğin var.ama dediğin gibi yapabilirim.bugün 2 buçukta kontrolüm var zaten.Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bugün başka ecopirin alma tabi ki. Doktorundan doğru bilgiyi alırsın bugün içinde mutlaka ulaş. Şu şekilde söyleyebilir belki; yarın öğlen 12 de iç ertesi gün 16.00 da iç sonraki gün 20.00 da iç diye düzenleyebilir. Sağlık durumunu bilmiyorum 36 saat ara vermek problem yaratmaz büyük ihtimal. Yani doğru bilgi öğren, bu sırada da panik yapma
Nurbal27 canim cok gecmis olsun korkma doktorlar en iyi tedaviyi uygulayacaklardir emin ol bebeğe sıkıntısı olur mu bilemem ama erken teshis ve tedavi her zaman en etkili yöntem demek onunda etkisiyle bu kadar bulanti ve kusma yasiyordun ah cnm yaa Rabbim yardimcin olsun sifa diliyorum sana da bebegine de
Teşekkür ederim kızlar daha iyiyiz çok şükürNurbal27 kuzum çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sen de bebiş de iyi olun inşallah. Rabbim şifasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?