2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah hemşire yanılır doğuma kadar sürmez bulantın canım benim. Sana da bebeğine de sağlık versin Allah. Serumla daha iyi olursun inşallah en azından vücuduna su giriyo. Rahatlarsın da hem

esut85 profil foton değişmiş , ne iş?

Canım ben tedbir amaçlı içiyorum .hani ikiz gebelik arada tansiyonum yükseliyor.boş gebeliğin var.ama dediğin gibi yapabilirim.bugün 2 buçukta kontrolüm var zaten.
O zaman hiç canını sıkma, hiç bir şey olmaz. Zaten kontrolün de varmış. Önce sakinlik lazım hepimize. Bu arada yoga çok iyi geliyor. Geçen hamileliğimde 4. ay ile 6. ay arası yapmıştım. çok iyi gelmişti. Sonra 1 ay tatil falan yaptık derken gitmedim 27 haftalıkken de suyum gelince kesin yatak istirahatı dedi doktorum devam edemedim. Ama acayip sakinleştiriyordu beni. Üstelik sadece haftada 2 gün gidiyordum. Evde falan yapabilirsiniz. Ben başlamayı düşünüyorum, ama evde tabi, zaten çalışıyorum, 5 yaşında kızım var. Maalesef imkansız bir yere düzenli gidebilmem .

Nurbal27 geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla tifo bebeğe geçmiyor. Önemli olan şey tifoyu tedavi ederken verilecek antibiyotik ve diğer ilaçların bebeğe dokunması. Tanı konulmuş olması güzel. Çocuğuna anlatacak bir anın daha oldu. Bence bu kadar sağlık problemi yeter hepimize. Gebelikte kalan aylarımız sağlıkla geçsin inşallah.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım imş tez zamanda atlatırsınız
Maşallah canım nub paralel görünüyor evet bir prenses geliyor

Canım benimde rahim ağzı yetmezliği olunca ihtiyaç dışı yataktan kalkmıyorum.benimde kızım 6 yaşında onunla bile ilgililenemiyorum.zaten sürekli yattığım için kurup duruyorum kafamda.acaba benim gibi hamileliğin başından beri ecopirin 150 mg kullanan yok mu

Canim belirgin sekilde kiz nuba gorede zaten darisi benim gibi bekleyenlerin basina

Günaydın kızlar bi panik atakda benim galiba hiçbir belirtim kalmadı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi geçti normal mi bu 3 aylık olduk ondan mı acaba kontrolüme de çok var

geronimo_s evet yA çok sevdim bu resmi
gokceyener tsh’ım 2.77 düşük değil yani.hatta önceden ilaç içmiştim 3.40lardaydı
hilalcikk ES-ER evet artık kız olduğuna eminim sanırım,çok mutluyum
akigo o banada çok oldu,halada oluyor.. göğüs ağrısı bulantı günlere göre değişen bişey.. sancın ve lekelenmen yoksa takma derim,ben öle yapıyorum
M mel33 gebelikte içtiğimiz ilaçlar zaten çok ağır ilaçlar değil canım. 1 kere yanlış içmeden bişey olmaz sıkma canını

hastane fisim yok ama devlet hastanesnin sitesne girdim tc yi yazip bakiyorum 27 agustosta testi yaptigim gorunuyor pdf olarak indir deyince sayfa aciliyor ama sonuc yazan kisim bos gorunuyo buun 16.gun oldu bi gidip hastaneye soracam cnm

Anladim canım benim baya dusuk o etkiliyor, acaba dedim o yuzden.

Allah yardımcımız olsun
İnşallah biran önce biter

Teşekkür ederim canım
Bende biteceğine inanmıyorum hiç
Bu şekilde doğuma kadar süreceğini düşünüyorum
Canım Doğuma kadar bu kadar şiddetli sürmeyecek ben sana söyleyim. 16 ya da 20. Haftadan sonra baya rahatlayacaksın

aaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Canım benimde sarı akintim geliyor hep üstelik koku da yapıyor. Dun doktora gidip söyledim. Alttan baktı bana fitil verdi sabah aksam kullanıcam. Birde kültür testi istedi. Korkma sakin sanmıyorum korkulacak birşey oldugunu hamilelikte olur böyle şeyler ben nette de okumuştum.

Nurbal27 canım ne yazıkki görünmüyor
Doktor erkeğe benziyor dedi çok merak ediyorum bende
Dün çekilen bi ultrason görüntüsü daha var ama oda sanki pek net değil atayım mı onuda

İnşallah canım
Bende biraz rahatladım kortuğum kadar kötü bir durum değilmiş çok şükür
Hepinize Çok teşekkür ederim kızlar
Çok destek oldunuz
İyi ki varsınız

Cok sukur bebegim iyiymis canim hic bisey gormedi doktor ama idrarimdada bisey cikmadi kokmuyor benimkisi sadece sulu sari akinti nebiliyim insallah gecer bebegim iyi ya gerisi onemli degil

Günaydın kızlar bi panik atakda benim galiba hiçbir belirtim kalmadı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi geçti normal mi bu 3 aylık olduk ondan mı acaba kontrolüme de çok var
Canım ya öyle deme benimde belim çok ağrıyor.Bende her an düşük yapacam gibi tuvalete koşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…