2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M mel33 canım çok panik yapmışın ecopirin bende kullanıyorum 100 mg hiç bişey olmaz kendisi kan sulandırıcı zaten . Ve akşam içtiğini bu akşam içme uarın devam et kaldığın yerden

Canim inan o tamamen sislik ben bi ara koca gobegimle geziyodum karnim cikti artik diyodum simdi dumduz nerdeyse sislik cok oluyo zaten bir lokma yesem tika basa yemis gibi oluyodum
Aynen canım sabah dümdüz yemeknyersem ye de akşam olunca epey şiş...

Artık zor bu işler Allah yardımcın olsun.

Canım çok geçmiş olsun. Son yıllarda ben tifoyu hiç duymamıştım. O da sana denk gelmiş. Allah yardımcın olsun. İnşallah tedaviden sonra düzelirsin.

Ben şu an ev topluyorum. Bir kızım var 17 aylık. Bitlis’ten Antep’e gideceğiz. Çok çok zor oluyor. Karnım kasıklarım ağrıdı.
Allah yardımcın olsun ya ev toplamaktan nefret ediyorum banada eşim yardım edicek sen göster ben yaparım diyor Allah başımdan eksik etmesin onu

Canm testin tamamını atar mısın merak ettim de. Nubu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama ben erkeğe benzettim duruşunu bebeğin.

Doktorun teki bu haftada kimse kesin soylemez dedi oteki erkek dedi arada kaldim o yuzden bi daha baksinlar oyle
Ben oraya ilk bu sayfaya yazmaya başladığım zaman hissimle kız diye işaret ledim suan da %90kiz ama bende yanılma olabilir diye net birşey diyemiyorum %10 benim için büyük bir olasılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…