2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben oraya ilk bu sayfaya yazmaya başladığım zaman hissimle kız diye işaret ledim suan da %90kiz ama bende yanılma olabilir diye net birşey diyemiyorum %10 benim için büyük bir olasılık
Bana oran soylemedi erkek dedi.Ama kendi doktorum degil o yuzden esim dikkate almiyo.Kadinda kendi hastasi olmadigimi biliyo.Kizimi dogurtmustu kizim oldugunu bildiginden erkek demistir diyo esim
Ayin 20 sinde kendi doktoruma randevum var o da erkek demeden hazirlik yapmam

Kizlar felaket boynumun omuza olan baglanti yeri agriyo kulunc girmisti senelerdir gecmedi.Yaki kullaniyodum 3-4 ay idare ediyordu
Gebelikte kullanabilir miyim acaba bilgisi olan var mi?

Kızlar şimdi doktora geldim.bekliyorum idrarda protein günlük 39mg çıkmış referans 0 15 mg .bu ne şimdi bekliyorum sonucu göstermeyi. Dua edin kızlar lütfen

Yok ya öyle birşey yapamaz doktor .Ozaman sana göremedim der geçerdi bence senin doktorun degilse uğraşmamak için senin doktorun yok diye dur ağzına bal çalim diyemez. Heveslendiremez bence. Canım hayırlısı yinede

Geçmiş olsun canım hangi suyu içmiştin

Olur kaciririz bacim sorun yok
Ama bunada bitane dogur
Ben de erkek istiyorum bakalım hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyeti de belli olsun tekrar konuşalım benim de sarışın lüle saçlı bal gözlü baldan tatlı bir periliçem var. Şimdi de babası gibi sarışın mavi gözlü Kıvanç Tatlıtuğ kıvamında bi oğlum olaun istiyorum..

Kızlar şimdi doktora geldim.bekliyorum idrarda protein günlük 39mg çıkmış referans 0 15 mg .bu ne şimdi bekliyorum sonucu göstermeyi. Dua edin kızlar lütfen
Ala ala o neymiş ki ya önemli birşey değildir inş bize de haber ver canim

Ay ins guzel ve yakisikli bi nesle ihtiyacimiz var toplumca

Merhaba arkadaşlar. Herkese mutlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Inşallah sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize:) çok da net olmayan bir fotosu var bebeğimizin. Acaba bundan cinsiyet tahmini yapabilcek bir tatli anne var mı?

Eklentiler

• 20180911_152425.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…