2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yanii baktım baktım ya kiz yada erkek .:))
Allah gönlüne göre versin saglicakla inşallah

Canım ya gebelikte çok az da olsa oluyormuş. Bana 24 saatlik idrar toplatmıştı. Onda 24 saatte böbreklerin ne kadar protein kaçırdığına bakılıyor ona göre tedavi uyguluyorlar.
Ben dün kan test sonuçlarını verdim. Az once baktim benimde cok yuksek cikmis degerim 12 cıkmış doktorum hic bisi demedi. O zaman yarin ben sağlık ocağına gidim oradaki doktoruma bi sorim

Kizlar felaket boynumun omuza olan baglanti yeri agriyo kulunc girmisti senelerdir gecmedi.Yaki kullaniyodum 3-4 ay idare ediyordu
Gebelikte kullanabilir miyim acaba bilgisi olan var mi?
senelerdir mi var mr cektirdin mi hic orani? Dogumdan sonra hemen cektir, ben cok gec kalip ameliyat oldum boyun fitigindan, kulunc deyip gecme uzun zamandir varsa

siparisi verdim bekliyorum diyosun

Ben dün kan test sonuçlarını verdim. Az once baktim benimde cok yuksek cikmis degerim 12 cıkmış doktorum hic bisi demedi. O zaman yarin ben sağlık ocağına gidim oradaki doktoruma bi sorim
İdrardaki proteinden bahsediyorum canım ben. Kandaki proteini bilmiyorum.

İdrarda protein eser miktarda olabilir. Bunda herhangi bi sıkıntı yok asıl sıkıntı gebeliğin özellikle üçüncü trimesterınde idrarda 3 pozitif protein eşlik eden hipertansiyon vede üçüncü belirti olan ödem özellikle diz kapağının alt kısmında bacaklarda basmakla çöken çukur oluşturan hatta bu çukur bazı hastalarda dakikalarca kaybolmaz. Bu üç belirti ciddi sıkıntı gebelik zehirlenmesi denilen pre-eklamsi eklamsi denilen durumun belirtilileri. O yüzden gebelerde tansiyon takibi yapılır idrar bakılır. Çok kilo almamak tuz tüketmemek belki bi nebze önlesede olacaksa da oluyo.hastalar kasılmalı nöbet geçirir bilinci kapanır dilini ısırır. Erken Doğum, ölü doğum, anne bebek ölümleri gibi riskleri vardır. Tedavisi hastanede yatarak yapılır tansiyon ilaçları, magnezyum yüklemesi yapılır hasta karanlık loş sessiz odalarda takip edilir. Kontrol altına alınamazsa mecburen sezaryen ile gebelik sonlandırılır. Henüz çok erken böyle birşey için ama gebelik bu neler yaşanacağı belli olmaz. Kendi vücudumuza hakim olmakta fayda var

Canlar ebe geldim.doktor 500 mg üstü bizi korkutur dedi..yinede perinotolaga sor dedi.şimdi onla konuştum normal dedi.zaten ben tansiyon takibi yapıyorum.tansiyonum en fazla 12.4 e 8.2 oldu.genelde 11.5 a 7.5 yani normal.bebekler iyi dedi.ense kalınlığı 0.06 cm 0.07 cm dedi yanlış anlamadıysam.haftaya zaten perinitilog muayenesine gidecem.haftaya çarşamba serklaj yapılacak kızlar.ecopirini zaten yarından sonra burak dedi.ayy tedirgin oldum şimdi ecopirini bırakırsam bebeklere zararı olur mu bilemedim.öyle canlar acaba doktoru arayıp sorsam mu .2,doktorda kesecen dedi.ne yapayım

senelerdir mi var mr cektirdin mi hic orani? Dogumdan sonra hemen cektir, ben cok gec kalip ameliyat oldum boyun fitigindan, kulunc deyip gecme uzun zamandir varsa

siparisi verdim bekliyorum diyosun
Fitik yok kulunc var sadece
Defalarca cekindim emar cok sukur kulunctan baska bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…