Yanii baktım baktım ya kiz yada erkek .:))Merhaba arkadaşlar. Herkese mutlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Inşallah sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize:) çok da net olmayan bir fotosu var bebeğimizin. Acaba bundan cinsiyet tahmini yapabilcek bir tatli anne var mı?
Ben dün kan test sonuçlarını verdim. Az once baktim benimde cok yuksek cikmis degerim 12 cıkmışCanım ya gebelikte çok az da olsa oluyormuş. Bana 24 saatlik idrar toplatmıştı. Onda 24 saatte böbreklerin ne kadar protein kaçırdığına bakılıyor ona göre tedavi uyguluyorlar.
senelerdir mi varKizlar felaket boynumun omuza olan baglanti yeri agriyo kulunc girmisti senelerdir gecmedi.Yaki kullaniyodum 3-4 ay idare ediyordu
Gebelikte kullanabilir miyim acaba bilgisi olan var mi?
siparisi verdim bekliyorum diyosunBen de erkek istiyorum bakalım hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyeti de belli olsun tekrar konuşalım benim de sarışın lüle saçlı bal gözlü baldan tatlı bir periliçem var. Şimdi de babası gibi sarışın mavi gözlü Kıvanç Tatlıtuğ kıvamında bi oğlum olaun istiyorum..
Rabbim sağlıklı shhatli hayırlı evlat versin.senelerdir mi varmr cektirdin mi hic orani? Dogumdan sonra hemen cektir, ben cok gec kalip ameliyat oldum boyun fitigindan, kulunc deyip gecme uzun zamandir varsa
siparisi verdim bekliyorum diyosun
İdrardaki proteinden bahsediyorum canım ben. Kandaki proteini bilmiyorum.Ben dün kan test sonuçlarını verdim. Az once baktim benimde cok yuksek cikmis degerim 12 cıkmışdoktorum hic bisi demedi. O zaman yarin ben sağlık ocağına gidim oradaki doktoruma bi sorim
Şaka bir yana da güzel ahlaklı ,temiz kalpli, Allah yolunda olsunlar inşallah.Ay ins guzel ve yakisikli bi nesle ihtiyacimiz var toplumca
Amin :) hepimize insallah :)Rabbim sağlıklı shhatli hayırlı evlat versin.
Allah korusun canım ağrımız olsa dert olmasa dert ne zaman hareketlerini hissetcez o zamana biraz rahatlıcaz galibaCanım ya öyle deme benimde belim çok ağrıyor.Bende her an düşük yapacam gibi tuvalete koşuyorum
emin değilim ama kız gibi
Canım ikiz bebeklerde ikili ya da 3 lü testler yapılmıyor.Ben doktora gittim hıc ne cinsiyeti geç 2 li testle alakalı bısey bile solemedı
Fitik yok kulunc var sadecesenelerdir mi varmr cektirdin mi hic orani? Dogumdan sonra hemen cektir, ben cok gec kalip ameliyat oldum boyun fitigindan, kulunc deyip gecme uzun zamandir varsa
siparisi verdim bekliyorum diyosun
Yapiliyo canim benim doktorum yapiyodu biliyorumCanım ikiz bebeklerde ikili ya da 3 lü testler yapılmıyor.
Hayirlisi bakalim :) Haftaya ikili test var yine atarim :) ay cok merak ediyorum yaemin değilim ama kız gibi
Heh iyi o zaman :)Fitik yok kulunc var sadece
Defalarca cekindim emar cok sukur kulunctan baska bisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?