2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yapiliyo canim benim doktorum yapiyodu biliyorum
Canım bugün benim doktorun ikili yapmıyorum dedi.güvenirliği çok az dedi.niftty yanlış yazmadıysam o testi önerdi.Kızlar yaptırmak istemiyorum.çünkü ne olursa kabulum.o kadar sene evlat diye yandım.Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin evladına....

Amin canım inşallah sağlıkla doğsun bebeklerin.

nifty testinin sonuclarini aldim. Ilk oncelikle risk dusukmus cok şükür. Ikinci olarak

Çin takvimi yanıldı
11 haftalikken tahmin eden doktor yanildi.

Oglum olacakmış. Cok şaşırdım. Allah hepiminiz yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Kızıma oglan kardes geliyor.

Ya uyuz oldum teslim uçlarını laboratuvara götürdüm oradaki çocuğa diyorum ki size mi vermem lazım yüzüme bakıyor bakıyor cevap vermiyor ben de aşağıya indim sekreter kısmına dedim bu sonuçların nereye vermem gerekiyor dedi yukarı çıkacaksınız çıktım yukarı dedim kimse muhatap bile olmadı cevap bile vermediler dedim Allah Allah diyor sonra bir daha yukarı çıktım dedim ki bu sonuçları size mi vermem gerekiyor yine yüzüme bakıyor cevap vermiyor mal mal dedim ki tenezzül edip cevap verecek misiniz artık çok yoğun diyor dedim yoğun olman evet ya da hayır kelimesini söylemeni engel değil Aptallar ya tele söyledik cevap bile vermiyorlar

Slm kızlar bende yeni geldim doktordan çok şükür her şey iyi ikili testim normal çıkmış. Veeeee bizim eve de bir prens gelecekmiş nasip hayırlısı bakalım...:)
Sağlıkla gelsin prens
Sonuçların normal olmasına çok sevindim.
Haydi gözümüz aydın
Bi daha ne zaman kontrol

Gözünüz aydın sonuçların iyi olmasına süper
Zaten kızınız varmış bir de oğlan ne mutlu size

Kızlar merhaba bende inşallah 16 mart gibi yavrumu kucağıma alacağım.. Yalnız hamileliğimin 8.haftasından beri ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor doktorum bebekte bir sorun olmadığını söyledi ama yine de insan tedirgin oluyor sizde de böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Keşke böyle bi durum yaşamakla kalsaydık oluk oluk kan aktığı bile oldu bende anan ihmal etme tabi dikkatli ol

Ultrason kağıdını kapkara çıkardı ama yine de görünüyor mu erkek mi sizce de gerçekten:)

Eklentiler

• F758606F-65E8-48AE-8ACC-F21F8FA01C7C.webp
    8 KB · Görüntüleme: 56
Slm kızlar bende yeni geldim doktordan çok şükür her şey iyi ikili testim normal çıkmış. Veeeee bizim eve de bir prens gelecekmiş nasip hayırlısı bakalım...:)
Hafi gözün aydın bu sene erkek senesi galiba darısı da bana oldun. Bir prens haberi de ben vereyim inşallah..

kızlar koltuk altım iğrenç kokuyor 1 haftadır.yediklerimden değil.çünkü asla koku yapacak şeyler yemiyorum sucuk salam çemen vs... ne yapacağımı şaşırdım deodorantlar fayda etmiyor.yaşayan var mı.acaba gebelikle mi ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…