2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ne yapacağız nefret ediyorum utanıyorum.her sabah ve akşam defalarca yıkıyorum yok. karbonat srünce kokmazmış bi denesek mi
O kadar cok seyden tiksiniyorum ki, buna bakmadim valla. Deneyelim karbonattan zatar gelmez, sabun ve deodorant parfum kokularindan da tiksindigim icin kendi haline birakmistim

Dustan cikinca elma sirkesini guzelce sürüyoruz bol bol. Kurumasini bekliyoruz. Sirke kokusu bir sure sonra ucuyor antibakteriyel uzun sure dayaniyor. Suyla karbonati macun haline getirip surebiliriz iyice o da biraz tahris ediyor ama

Canım senin kaç çıkmış zahmet olmazsa bakar misin
Bende normal değerler 0-5 yazıyor bende çıkan ise 12 cok yuksek dimi ve dun doktorum hic bir sey demedi bunun icin. Bende sağlık ocağında yaptirmistim o testleri bu hafta saglikocaginda doktora gidip sorucam çünkü ondan başka şeylerde yüksek cıkmış merak ediyorum onemli bir şey olmasin

O kadar cok seyden tiksiniyorum ki, buna bakmadim valla. Deneyelim karbonattan zatar gelmez, sabun ve deodorant parfum kokularindan da tiksindigim icin kendi haline birakmistim
evet deodorant parfüm vs yazsrkne ble midem bulanıyor. yıkayıp kurutup karbonat sürüyolarmış az miktarda ve hiç kokmuyormuş.bi deneyelim

Testin fotosunu cekip atsana. Hamilelikte bir suru sey sapitiyor. Illa problem anlamina gelmez

Ayyy ne gıcıklar. Ya bizim ülkemizdeki insanlar neden hep yani genel olarak bu kadar mutsuz memnunsuz çalışıyorlar e peki halledebildin mi islerini canim

Ayyy ne gıcıklar. Ya bizim ülkemizdeki insanlar neden hep yani genel olarak bu kadar mutsuz memnunsuz çalışıyorlar e peki halledebildin mi islerini canim
Ya verdim verdimde aptal bi tenezzül edip cevap vermiyor alt tarafı evet dicek sadece bu yani devlet hastanesi bu kdr olur işte özelde böle değil hiç ben testleri devlette yaptiriyorum normalde özele gıdıyorum doktor bıle dıorm ki bogazım acıo hastayım öksürüyorum napmam lazım bılmiuorrm dıo töbe yarabbım ya

Testin fotosunu cekip atsana. Hamilelikte bir suru sey sapitiyor. Illa problem anlamina gelmez
Tabiki foto nasil ekleniyor buradan beceremedim. Altta dosya yükle var oradan olmadi. Üste de foto resmi var oraya tikliyorum olmuyo. Pc den mi eklemem gerek

Evet özeller öyle değil bende özele gidiyorum ama bu defa da en ufak bi hastalıkta incigine cincigina test istiyor özel hastane. Bir keresinde gaz sıkışmasi icin gittim haftasonuydu. Test yapılması lazım sonuçlarda pazartesi cikar dedi. Ee ilaç verin bari dedim test yapılmadan vermem dedi :) bende gittim eczaneye şikayetimi anlattım. Abla sende gaz sıkışmasi olmus al bu ilacı kullan dedi.

Canım benimde 0 150yazan 390çıkmış işte ama doktor normal dedi.inşallah iyidir herşey

Allah yardımcın olsun ya ev toplamaktan nefret ediyorum banada eşim yardım edicek sen göster ben yaparım diyor Allah başımdan eksik etmesin onu
Benim eşim de yardım ediyor. Ama tek kişinin altından kalkacağı bi iş değil. Allah yardım etsin hepimize.

Allah sabır güç sağlık versin canım. 16.haftadan sonra baya azalıyor bulantı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…