- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Evet ben. Kendimden de tiksiniyorumkızlar koltuk altım iğrenç kokuyor 1 haftadır.yediklerimden değil.çünkü asla koku yapacak şeyler yemiyorum sucuk salam çemen vs... ne yapacağımı şaşırdım deodorantlar fayda etmiyor.yaşayan var mı.acaba gebelikle mi ilgili
ya ne yapacağız nefret ediyorum utanıyorum.her sabah ve akşam defalarca yıkıyorum yok. karbonat srünce kokmazmış bi denesek miEvet ben. Kendimden de tiksiniyorum
O kadar cok seyden tiksiniyorum ki, buna bakmadim valla. Deneyelim karbonattan zatar gelmez, sabun ve deodorant parfum kokularindan da tiksindigim icin kendi haline birakmistimya ne yapacağız nefret ediyorum utanıyorum.her sabah ve akşam defalarca yıkıyorum yok. karbonat srünce kokmazmış bi denesek mi
kızlar koltuk altım iğrenç kokuyor 1 haftadır.yediklerimden değil.çünkü asla koku yapacak şeyler yemiyorum sucuk salam çemen vs... ne yapacağımı şaşırdım deodorantlar fayda etmiyor.yaşayan var mı.acaba gebelikle mi ilgili
Bende normal değerler 0-5 yazıyor bende çıkan ise 12 cok yuksek dimi ve dun doktorum hic bir sey demedi bunun icin. Bende sağlık ocağında yaptirmistim o testleri bu hafta saglikocaginda doktora gidip sorucam çünkü ondan başka şeylerde yüksek cıkmış merak ediyorum onemli bir şey olmasinCanım senin kaç çıkmış zahmet olmazsa bakar misin
evet deodorant parfüm vs yazsrkne ble midem bulanıyor. yıkayıp kurutup karbonat sürüyolarmış az miktarda ve hiç kokmuyormuş.bi deneyelimO kadar cok seyden tiksiniyorum ki, buna bakmadim valla. Deneyelim karbonattan zatar gelmez, sabun ve deodorant parfum kokularindan da tiksindigim icin kendi haline birakmistim
Testin fotosunu cekip atsana. Hamilelikte bir suru sey sapitiyor. Illa problem anlamina gelmezBende normal değerler 0-5 yazıyor bende çıkan ise 12 cok yuksek dimi ve dun doktorum hic bir sey demedi bunun icin. Bende sağlık ocağında yaptirmistim o testleri bu hafta saglikocaginda doktora gidip sorucam çünkü ondan başka şeylerde yüksek cıkmış merak ediyorum onemli bir şey olmasin
saol cnm.sirkeyide deniyeceğim. inş artık bi çözüm olurDustan cikinca elma sirkesini guzelce sürüyoruz bol bol. Kurumasini bekliyoruz. Sirke kokusu bir sure sonra ucuyor antibakteriyel uzun sure dayaniyor. Suyla karbonati macun haline getirip surebiliriz iyice o da biraz tahris ediyor ama
Ayyy ne gıcıklar. Ya bizim ülkemizdeki insanlar neden hep yani genel olarak bu kadar mutsuz memnunsuz çalışıyorlarYa uyuz oldum teslim uçlarını laboratuvara götürdüm oradaki çocuğa diyorum ki size mi vermem lazım yüzüme bakıyor bakıyor cevap vermiyor ben de aşağıya indim sekreter kısmına dedim bu sonuçların nereye vermem gerekiyor dedi yukarı çıkacaksınız çıktım yukarı dedim kimse muhatap bile olmadı cevap bile vermediler dedim Allah Allah diyor sonra bir daha yukarı çıktım dedim ki bu sonuçları size mi vermem gerekiyor yine yüzüme bakıyor cevap vermiyor mal mal dedim ki tenezzül edip cevap verecek misiniz artık çok yoğun diyor dedim yoğun olman evet ya da hayır kelimesini söylemeni engel değil Aptallar ya tele söyledik cevap bile vermiyorlar
Ya verdim verdimde aptal bi tenezzül edip cevap vermiyor alt tarafı evet dicek sadece bu yani devlet hastanesi bu kdr olur işte özelde böle değil hiç ben testleri devlette yaptiriyorum normalde özele gıdıyorum doktor bıle dıorm ki bogazım acıo hastayım öksürüyorum napmam lazım bılmiuorrm dıo töbe yarabbım yaAyyy ne gıcıklar. Ya bizim ülkemizdeki insanlar neden hep yani genel olarak bu kadar mutsuz memnunsuz çalışıyorlare peki halledebildin mi islerini canim
Tabiki foto nasil ekleniyor buradan beceremedim. Altta dosya yükle var oradan olmadi. Üste de foto resmi var oraya tikliyorum olmuyo. Pc den mi eklemem gerekTestin fotosunu cekip atsana. Hamilelikte bir suru sey sapitiyor. Illa problem anlamina gelmez
Evet özeller öyle değil bende özele gidiyorum ama bu defa da en ufak bi hastalıkta incigine cincigina test istiyor özel hastane. Bir keresinde gaz sıkışmasi icin gittim haftasonuydu. Test yapılması lazım sonuçlarda pazartesi cikar dedi. Ee ilaç verin bari dedim test yapılmadan vermem dedi :) bende gittim eczaneye şikayetimi anlattım. Abla sende gaz sıkışmasi olmus al bu ilacı kullan dedi.Ya verdim verdimde aptal bi tenezzül edip cevap vermiyor alt tarafı evet dicek sadece bu yani devlet hastanesi bu kdr olur işte özelde böle değil hiç ben testleri devlette yaptiriyorum normalde özele gıdıyorum doktor bıle dıorm ki bogazım acıo hastayım öksürüyorum napmam lazım bılmiuorrm dıo töbe yarabbım ya
Canım benimde 0 150yazan 390çıkmış işte ama doktor normal dedi.inşallah iyidir herşeyBende normal değerler 0-5 yazıyor bende çıkan ise 12 cok yuksek dimi ve dun doktorum hic bir sey demedi bunun icin. Bende sağlık ocağında yaptirmistim o testleri bu hafta saglikocaginda doktora gidip sorucam çünkü ondan başka şeylerde yüksek cıkmış merak ediyorum onemli bir şey olmasin
Ins canım inş iyisindir.Canım benimde 0 150yazan 390çıkmış işte ama doktor normal dedi.inşallah iyidir herşey
Canım hepimizin sonucu inşallah iyi çıkar.çarşamba serklsj olacam bendeIns canım inş iyisindir.
Kiz olsunda ogluma kacirayim :))Hayirlisi bakalim :) Haftaya ikili test var yine atarim :) ay cok merak ediyorum ya
Benim eşim de yardım ediyor. Ama tek kişinin altından kalkacağı bi iş değil. Allah yardım etsin hepimize.Allah yardımcın olsun ya ev toplamaktan nefret ediyorum banada eşim yardım edicek sen göster ben yaparım diyor Allah başımdan eksik etmesin onu
Allah sabır güç sağlık versin canım. 16.haftadan sonra baya azalıyor bulantı.Dün saat aksam 8 de kusmaya basladim gece 1 hala kusuyordum.mahvoldum cok kötü bir gecw gecirdim.durduramadim kusmayi su icsem cikti.tansiyonum cok düstü.sabahtan beride bulantim cok.ilac aldim.hic halim yok.tam gecicek derken başliyo.umudumu kaybettim ben gecmicek.moralim cok bozuk
Gaviscon ya da talcid denedin mi ?VAlla süt içiyorum zateb süreklide gecmıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?