Benim de aynıydı endişe korku icinde bekelaedim banada doktor bebekle alakasi yok bazi gebelerde o luyor dedi progestam verdi kullandım sonra gecmedi her kontrolumde neden niçin korkuyorum vs diyince igne birtane verdi onu yaptiktan 1 hafta sonra bitti cok şükür progestani da bıraktım şimdi doktor bebekde düşük tehlikesi var vs demiyorsa korkmaKızlar merhaba bende inşallah 16 mart gibi yavrumu kucağıma alacağım.. Yalnız hamileliğimin 8.haftasından beri ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor doktorum bebekte bir sorun olmadığını söyledi ama yine de insan tedirgin oluyor sizde de böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Gaviscon ya da talcid denedin mi ?
Doktoruna bi danış canım.[/QUO gittiğimde sölicem
Sagol canim.ins.dedigin gibi olur.Allah sabır güç sağlık versin canım. 16.haftadan sonra baya azalıyor bulantı.
Benim de aynıydı endişe korku icinde bekelaedim banada doktor bebekle alakasi yok bazi gebelerde o luyor dedi progestam verdi kullandım sonra gecmedi her kontrolumde neden niçin korkuyorum vs diyince igne birtane verdi onu yaptiktan 1 hafta sonra bitti cok şükür progestani da bıraktım şimdi doktor bebekde düşük tehlikesi var vs demiyorsa korkma
Bence gebelik hormonlariyla ilgili canim.bende ayni durumu yasadim 1 haftadir.normalde hic kokmam.adet gunümede dek geldi bu hafta ondanda kaynaklanabilir.yani tamamen hormonlarla alakali diye düsünüyorum.kızlar koltuk altım iğrenç kokuyor 1 haftadır.yediklerimden değil.çünkü asla koku yapacak şeyler yemiyorum sucuk salam çemen vs... ne yapacağımı şaşırdım deodorantlar fayda etmiyor.yaşayan var mı.acaba gebelikle mi ilgili
Bende cuma günü iğne vuruldum hala geliyor malesef gerildim doktor da bebeklik bişey yok sakin ol diyor inşallah geçer teşekkür ederim içim rahatladı :)Benim de aynıydı endişe korku icinde bekelaedim banada doktor bebekle alakasi yok bazi gebelerde o luyor dedi progestam verdi kullandım sonra gecmedi her kontrolumde neden niçin korkuyorum vs diyince igne birtane verdi onu yaptiktan 1 hafta sonra bitti cok şükür progestani da bıraktım şimdi doktor bebekde düşük tehlikesi var vs demiyorsa korkma
Benim kızışan çabuk vazgeçtin ne oldu kiKiz olsunda ogluma kacirayim :))
Bunuda yaz deftere :))
Canim allah razı olsun çok daha iyiyimBizyanmadikYAKILDIK nasılsın merak ettim
BizyanmadikYAKILDIK nasılsın merak ettim
İğneden sonra 1 hafta dan biraz daha fazla sürdü sonra kesildi insalah seninde öyle olur normal hayata donersin ben o lekeler godene kadar evden çıkmadım yatsim hep ev icinde is güç yapmadim şimdi cok şükür geziyorum evimin işini yapiyorumBende cuma günü iğne vuruldum hala geliyor malesef gerildim doktor da bebeklik bişey yok sakin ol diyor inşallah geçer teşekkür ederim içim rahatladı :)
Bende yatıyorum hep inşallah bende gezmeye ev işi yapmaya başlarım rapor da aldım hep alamamİğneden sonra 1 hafta dan biraz daha fazla sürdü sonra kesildi insalah seninde öyle olur normal hayata donersin ben o lekeler godene kadar evden çıkmadım yatsim hep ev icinde is güç yapmadim şimdi cok şükür geziyorum evimin işini yapiyorum
Ohh erkek bebişler çoğalsın bakalım gözünaydın canım sağlıkla gelsimSlm kızlar bende yeni geldim doktordan çok şükür her şey iyi ikili testim normal çıkmış. Veeeee bizim eve de bir prens gelecekmiş nasip hayırlısı bakalım...:)
Ohh bir erkek bebiş dahanifty testinin sonuclarini aldim. Ilk oncelikle risk dusukmus cok şükür. Ikinci olarak
Çin takvimi yanıldı
11 haftalikken tahmin eden doktor yanildi.
Oglum olacakmış. Cok şaşırdım. Allah hepiminiz yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Kızıma oglan kardes geliyor.
İyi olmana sevindim canım kucağına alınca mis kokusunu duyunca zaten iyi ki diyeceğine eminimAlisdim oğluma
Artık 2.ye kiz hayalleri insallah
Cok sagol bende yapmamaya karar vermstim zatenCanim tuy dokucu gebelikte yasak
Oglusun hayrli olsun canim darisi benim basimaSlm kızlar bende yeni geldim doktordan çok şükür her şey iyi ikili testim normal çıkmış. Veeeee bizim eve de bir prens gelecekmiş nasip hayırlısı bakalım...:)
Hayrli olsun canimm bnde merakla bekliyorum ins bnm kzmada oglan kardes gelirnifty testinin sonuclarini aldim. Ilk oncelikle risk dusukmus cok şükür. Ikinci olarak
Çin takvimi yanıldı
11 haftalikken tahmin eden doktor yanildi.
Oglum olacakmış. Cok şaşırdım. Allah hepiminiz yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Kızıma oglan kardes geliyor.
Gecmis olsun canim ya valla elimden birsey gelse keske insallah bian once gecer demekten baska carem yokDün saat aksam 8 de kusmaya basladim gece 1 hala kusuyordum.mahvoldum cok kötü bir gecw gecirdim.durduramadim kusmayi su icsem cikti.tansiyonum cok düstü.sabahtan beride bulantim cok.ilac aldim.hic halim yok.tam gecicek derken başliyo.umudumu kaybettim ben gecmicek.moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?