2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aynıydı endişe korku icinde bekelaedim banada doktor bebekle alakasi yok bazi gebelerde o luyor dedi progestam verdi kullandım sonra gecmedi her kontrolumde neden niçin korkuyorum vs diyince igne birtane verdi onu yaptiktan 1 hafta sonra bitti cok şükür progestani da bıraktım şimdi doktor bebekde düşük tehlikesi var vs demiyorsa korkma

Bence gebelik hormonlariyla ilgili canim.bende ayni durumu yasadim 1 haftadir.normalde hic kokmam.adet gunümede dek geldi bu hafta ondanda kaynaklanabilir.yani tamamen hormonlarla alakali diye düsünüyorum.

Bende cuma günü iğne vuruldum hala geliyor malesef gerildim doktor da bebeklik bişey yok sakin ol diyor inşallah geçer teşekkür ederim içim rahatladı :)

Kızlar folikasiti kaçıncı haftaya kadar kullandınız?bugün 11+0 Dayım haftaya bugğn kontrolüm var folikasitim bitti 1 hafta için almalı mıyım yoksa yeterli mi büyük ihtimal haftaya decavite yada elevite geçirecek dr. Fikirlerinize ihtiyacım var

Bende cuma günü iğne vuruldum hala geliyor malesef gerildim doktor da bebeklik bişey yok sakin ol diyor inşallah geçer teşekkür ederim içim rahatladı :)
İğneden sonra 1 hafta dan biraz daha fazla sürdü sonra kesildi insalah seninde öyle olur normal hayata donersin ben o lekeler godene kadar evden çıkmadım yatsim hep ev icinde is güç yapmadim şimdi cok şükür geziyorum evimin işini yapiyorum

Bende yatıyorum hep inşallah bende gezmeye ev işi yapmaya başlarım rapor da aldım hep alamam

Slm kızlar bende yeni geldim doktordan çok şükür her şey iyi ikili testim normal çıkmış. Veeeee bizim eve de bir prens gelecekmiş nasip hayırlısı bakalım...:)
Ohh erkek bebişler çoğalsın bakalım gözünaydın canım sağlıkla gelsim
Ohh bir erkek bebiş daha hayırlı olsun inş.
Alisdim oğluma
Artık 2.ye kiz hayalleri insallah
İyi olmana sevindim canım kucağına alınca mis kokusunu duyunca zaten iyi ki diyeceğine eminim

Bu gebeliğimde ÇOK aşerdim. Kızımda sadece 1 kez mevsiminde olmayan bir meyveye aşermiştim, ama zor olmamıştı yine de tropik meyve falan değil bu arada. Bunda aşermediğim şey kalmadı neredeyse en çok ekşi şeylere aşeriyorum. EEE bu da yanlış çıktı. Oğlum olacak ekşi aşeriyorum. Bu arada doğru çıkan bir şey var. Yüzükle yapılan el testi, küçüklüğümüzden beri ilk önce kızım sonra da oğlumun olacağı çıkıyordu. Annemde 3 kız çıkıyor. Gerçekten 3 kızız. Üst komşumuza yapmıştık 1993 yılı falandı, 1 kız 1 erkek çıkıyor. Defalarca denedik başkasına yaptırdık hep öyle çıkıyor. Sonra itiraf etti. Meğer çok küçükken bir bebeği ölmüş. Kendi kızı bile o an öğrenmişti. Biraz korkutucu bence.

Hayrli geceler benim gibi hamile oldgu u dusunmeyen varmi yani ne bilim sanki hamile degilim gbi hisstmiorumda korkuyorum off 25 ine randevu aldim Allahtan tatile gdiyoruz yoksa hic zaman gecmzdi

Hayrli olsun canimm bnde merakla bekliyorum ins bnm kzmada oglan kardes gelir

Gecmis olsun canim ya valla elimden birsey gelse keske insallah bian once gecer demekten baska carem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…