2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bi panik atakda benim galiba hiçbir belirtim kalmadı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi geçti normal mi bu 3 aylık olduk ondan mı acaba kontrolüme de çok var
Aynen bende senin gbiyim korkmaya basladim onceden hissederdm artik oda yok ins bisey yktur

Sanırım saat 10 gibi koltukta sızmışım... 1 de kalktım. Uyu uyuyabilirsen... of of.. sabah 6 da da Kızçem hortlar gelir

arkadaşlar ikili test sonucuma göre papp a değerim 0.60 çıktı bu. normalde 1 veya üstü iyi bir değer sanıyorum. kombine riskim 1:1500 iken biyokimyasal riskimi sadece bu düşük papp a değeri 1:570 e indiriyor.

benim merak ettiğim önceden hamilelik geçirmiş arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu papp a değerininin az olmasıyla ilgili herhangi bir doktordan bilgi aldıkları veya bir tedavi gördükleri oldu mu? niye olur bu iş neyden kaynaklanır ilerileyen dönemdeki tehlikeleri nelerdir tedavisi vs olmalı mı merak içindeyim.

Canım bununla ilgili hiçbir fikrim Yok. Bence çoğu dr da bunu bilmiyordur. Çünkü kombine riski bakılıyor. Benim de 3 lü taramada EU3 değerim aşırı düşğk çıkmıştı. Bu da riski çok artırmıştı. Bir sürü uzmanla görüşmeme ve araştırmalarıma rağmen kesin bir sonuca ulaşamamıştım. İyice araştır sen de. Sağlıklı doğsun inşallah bebeğin.

yani zaten doktorların bir çoğu çoğu şeyi detaya inmeden geçiştirme taraftarı ve kendilerini de yenileyip yeni seyler öğrenmeyi kafayı bulandırmak olarak yorumluyorlar, detaylara dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum papp a degerı sonucta gebelık proteını ve onemlı olmasa ıkılı testte bakılmazdı o yuzden ben de bu tarz bır seyler yasamıs doktorundan bu konuda bılgı alabılmıs arkadaslar varsa belkı dıye danısmak ıstedım.

bu vesileden doğru istanbul avrupa yakası avcılar beylıkduzu esenyurt buyukcekmece cıvarı gıttıgı kadın dogum doktorundan memnun olan arkadasların da doktor tavsıyelerıne cok ıhtıyacım var.

Gunaydin kizlar.2 gun boyunca çok iyiydim. Ne bulantı ne kusmaydi. Ama dün çok kötü oldum 2 günün acısını çıkardı sanki gebeligimin ilk günü gibiydi 3 kere üst üstte kusstum. Halsiz kalıp allahtan uyumusum.
Uyku sorunuza yaşıyorum nirmalda hemen uyuyan biriyim ama bu genelinde çok sık uyanıyorum dalmakta zorlanıyorum.

GÜnaydınlar, ikili test sonucumun ayrıntısını göremedim bende doktor normal dedi çok incelemedim ama şimdi kurup duruyorum baksa mıydım sadece kombine riski 1.9000lerde bir şeydi diğerlerini çok hatırlamıyorum neyse çok takmamaya çalışcam inşllh hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde gelir kucağımıza.

Günaydın kızlar .benim ikiz diye ikili tarama testi yapılmadı.haftaya salı detaylı bakacak perinitolog.çarşambada serklaj olucam.Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin .onlarla sınamasın.nifty testini önerdi doktorum.ben kabul etmedim.ne bileyim yaptırasim gelmedi.serklaj danda hafiften korkmaya başladım

Canım korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah.

9000 ler ço çok iyi hiç kafana takma..

Günaydın kızlar
Dün saat 9da uyumuşum. sabahta 7.30da kalktım maşallah bana
Dün hiç beslenmeme dikkat edemedim hatta bişey yemedim desem yeridir. değişik bi bulantım vardı,su bile zar zor içtim,inş bgn öle olmaz çocuk içerde aç aççç
papp-a değeri fln demiş bazı arkadaşlar. hiç dikkat etmemiştim testte 4.96 çıkmış benim,düzeltilmiş momu 1,32.. valla bişe anlamıom,anlamamakta daha iyi değilmi ya. risk düşük çıktı inşallah,daha ne olsun kurcalayınca bişeyler buluyoru illa

Azcık hareketlendi galiba yavaştan hisseder oldum. Birazdan okula gideceğim. Yarın 2 günlük rapor almam lazım bakalım alabilecek miyim
Biz veliler habire rapor alan ogretmeni sevmeyiz pek
Ama sen al damadimi tasiyon
Iki gun cok ugrastim bende ama pammik prensesim 10 numara 5 yildiz bi ogretmene dustu

Gecmis olsun canim icini ferah tut birsey olmaz Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…