- 25 Şubat 2016
- 7.766
- 13.000
- 248
- 31
Aynen bende senin gbiyim korkmaya basladim onceden hissederdm artik oda yok ins bisey ykturGünaydın kızlar bi panik atakda benim galiba hiçbir belirtim kalmadı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi geçti normal mi bu 3 aylık olduk ondan mı acaba kontrolüme de çok var
Canım bununla ilgili hiçbir fikrim Yok. Bence çoğu dr da bunu bilmiyordur. Çünkü kombine riski bakılıyor. Benim de 3 lü taramada EU3 değerim aşırı düşğk çıkmıştı. Bu da riski çok artırmıştı. Bir sürü uzmanla görüşmeme ve araştırmalarıma rağmen kesin bir sonuca ulaşamamıştım. İyice araştır sen de. Sağlıklı doğsun inşallah bebeğin.arkadaşlar ikili test sonucuma göre papp a değerim 0.60 çıktı bu. normalde 1 veya üstü iyi bir değer sanıyorum. kombine riskim 1:1500 iken biyokimyasal riskimi sadece bu düşük papp a değeri 1:570 e indiriyor.
benim merak ettiğim önceden hamilelik geçirmiş arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu papp a değerininin az olmasıyla ilgili herhangi bir doktordan bilgi aldıkları veya bir tedavi gördükleri oldu mu? niye olur bu iş neyden kaynaklanır ilerileyen dönemdeki tehlikeleri nelerdir tedavisi vs olmalı mı merak içindeyim.
Günaydın nasılsın bugün?Günaydın kızlar
Gunaydin tansiyon dusuklugu ve bulanti esliginde gune basladim...Günaydın nasılsın bugün?
Günaydın canım inş yoktur ama ben dayanamayıp devlet hastanesine gidicem galiba yoksa 20 gün var daha kontrole geçmez ogünler böyle stresleAynen bende senin gbiyim korkmaya basladim onceden hissederdm artik oda yok ins bisey yktur
Azcık hareketlendi galiba yavaştan hisseder oldum. Birazdan okula gideceğim. Yarın 2 günlük rapor almam lazım bakalım alabilecek miyimGunaydin tansiyon dusuklugu ve bulanti esliginde gune basladim...
Sen nasilsin damat napiyo
Canım korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah.Günaydın kızlar .benim ikiz diye ikili tarama testi yapılmadı.haftaya salı detaylı bakacak perinitolog.çarşambada serklaj olucam.Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin .onlarla sınamasın.nifty testini önerdi doktorum.ben kabul etmedim.ne bileyim yaptırasim gelmedi.serklaj danda hafiften korkmaya başladım
Nerde soğuyorgünaydın kızlar havalar soğuyor sıkı gıyının hamısler sakın hastalanmayın
9000 ler ço çok iyi hiç kafana takma..GÜnaydınlar, ikili test sonucumun ayrıntısını göremedim bende doktor normal dedi çok incelemedim ama şimdi kurup duruyorum baksa mıydım sadece kombine riski 1.9000lerde bir şeydi diğerlerini çok hatırlamıyorum neyse çok takmamaya çalışcam inşllh hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde gelir kucağımıza.
Biz veliler habire rapor alan ogretmeni sevmeyiz pekAzcık hareketlendi galiba yavaştan hisseder oldum. Birazdan okula gideceğim. Yarın 2 günlük rapor almam lazım bakalım alabilecek miyim
Gecmis olsun canim icini ferah tut birsey olmaz Allahin izniyleKızlar az önce doktor geldi tahliller çıkmış
Tifo olmuşum
Ben hep hazır su içerim evde de su arıtma var
Ama doktor içtiğin bir sudan olmuş dedi
Çok korkuyorum
İnşallah bebeğime bişey olmaz
Ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?