2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın nasılsın bugün?
Biraz daha iyiyim öğleden sonra bugün de kalıp kalmayacağım belli olacak
Beni mutlu eden şey ise doktor ‘bulantılarını bu kadar arttıran şey tifo’dedi.
Tedaviden sonra bulantım %50 azalırmış inşallah azalır da rahat yüzü görürüm birazcık :)

Canim ben oglumda gittigim perinatologtan cok memnun kalmistim cunku kendi hastanemdeki doktor baya kafami karistirmisti sonra netten bu doktoru arastirdim 5 sene once kolan hsatnesinde calisiyodu o zaman 400 civari vermistim ikili test icin simdi tekrar ona randevu aldim cumartesi gidicem insallah birkac ay once kendi muayenehanesini acmis ve ikili testi de 350 yapiyomus belki arastirmissindir perinatologlarin ucretleri hep yuksek ismi Altan Cebeci bahcesehirdeymis sanirim yeri konum attilar zaten bana istersen sende bi arastr bu doktoru derim benim yuregimi ferahltmisti onun sayesinde hamileligim guzel gecti diyebilirim

Canim cok sevindim insallah tedavin bitince bulantilarinda biticek Rabbim sifa versin

Günaydın canım inş yoktur ama ben dayanamayıp devlet hastanesine gidicem galiba yoksa 20 gün var daha kontrole geçmez ogünler böyle stresle
En iyisini sen bilirsin tabiki canim git icini rahatlat banada haber ver olurmu guzel haberlerle gel insallah

Sana hayrli olsun demismiydim hatrlamiyorum ama dedysemde tekrardan hyrli olsun canim :) ayy o olcumlere gore benim kiz ozaman benimki birak ileriyi geriden geliyor kizimdada oyleydi satimi geri cektilerdi hatta :) hayrlisi olsun

Hayrli olsun canim mesajlara yeniden eskiye dgru gdiyorum oyuzden bu kiz kac gun onceki seyleri soluo demeyin :)))

SEPTEMBER LOVE gözün aydın canım,Rabbim gönlüne göre vermiş çok sevindim kız olmasına :)

Nurbal27 çok geçmiş olsun inşallah doktorunun dediği gibi şikayetlerin azalır

benim bulantılarım geçti çok şükür, öğürme vs hiçbirşey kalmadı.Hatta iştahım acıktı ve canım birşeyler çekmeye başladı.Abartmadan yemeye çalışıyorum, doktorum kg konusuna çok takık sürekli uyarıyor :) 8 öğün az az yiceksin kg istemiyorum diye.

Doktor bana erkek demişti ama nedense elim hala birşeyler almaya gitmiyor :) eşime diyorum içimden bir ses diğer kontrolde kız dicek diyorhalbuki baya baya ortadaydı ama erkek olduğu

İnşallah canım:)

Biz veliler habire rapor alan ogretmeni sevmeyiz pek
Ama sen al damadimi tasiyon
Iki gun cok ugrastim bende ama pammik prensesim 10 numara 5 yildiz bi ogretmene dustu
Haklısın canım ben de hiç rapor almam ama sabah 9 dan akşam 6 ya kadar seminerin var 2 gün mümkün değil dayanamam.

Allah razı olsun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…