2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bana erkek demişti ama nedense elim hala birşeyler almaya gitmiyor :) eşime diyorum içimden bir ses diğer kontrolde kız dicek diyorhalbuki baya baya ortadaydı ama erkek olduğu
Olsun sen genede bekle hem biraz erken alışveriş için dimi
Ben 7 ayı görmeden bişey almak istemiyorum kendimi engelleyeceğim artık

En iyisini sen bilirsin tabiki canim git icini rahatlat banada haber ver olurmu guzel haberlerle gel insallah
İnşallah canım bir kaç gün içinde gidicem oğlum anaokuluna başladı onun telaşı var alışsın ilk işim gitmek sana da haber veririm biz iyi düşünelim iyi olsun Rabbim en iyisini bilir zaten bir sürü tedbir için ilaçlar kullanıyoruz elimizdende dua etmekten başka bişey gelmez

Canım günaydın hiç korkma herşey yolunda bak olumsuz bir şey Yok bebişlerin güvenliği için serklaj yapılacak bir nevi emniyet kemeri gibi düşün
İçini ferahlat biraz

Azcık hareketlendi galiba yavaştan hisseder oldum. Birazdan okula gideceğim. Yarın 2 günlük rapor almam lazım bakalım alabilecek miyim
Ben okula hiç başlayamadım.sanırım hiç gitmeyecem.dikişte olacak ya.müdürüm arkadaşlara soruyormuş .ne zaman gelir diye..velilerim aramaya başladı.kısmet artık.İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebisleri

Canım günaydın hiç korkma herşey yolunda bak olumsuz bir şey Yok bebişlerin güvenliği için serklaj yapılacak bir nevi emniyet kemeri gibi düşün
İçini ferahlat biraz
Sağol canım benim.Allah razı olsun .İnşallah burdan bebelerimizi sağlıklı sıhhatli dogurdugumuzun haberlerini veririz.Sizleri çok seviyorum

Kızlar karbonat testi yapıpda doğru sonuç alan oldu mu merak ettim
Bide tabloya kız erkek diye yazdırmaya başlasak mı
Benim prensesin ismi bile hazır
Sağlıkla gelsinler inşallah

Hadi hayirlisi ins canim

Sağol canım benim.Allah razı olsun .İnşallah burdan bebelerimizi sağlıklı sıhhatli dogurdugumuzun haberlerini veririz.Sizleri çok seviyorum
Allah ımızın izni ile vereceğiz resimlerini bile atarız birbirimize
Sosyal medya kullanan varsa oradan da ekleriz birbirimize

Kızlar benim kusmam pek olmadı ama 24 saat süren bulantım vardı. 4buçuk haftalıkken başladı, 14. haftaya kadar sürdü. Maşallah artık çok azaldı. 12. haftadan sonra daha nadir bulanmaya başladı yani bulantısız saatler oluyordu, ama bulandığı zaman da normalinden çok siddetli bulandı. Ayrıca halsizliğim de dün itibariyle azaldı çok çok şükür. İlk kez rahat rahat kalktım baygınlık hissi gelmeden yemek yapabildim. Balayı dönemine giriyorum inşallah artık. Bence moralinizi bozmayın. Hamilelik boyu süren bulantı o kadar sık görülen bir şey değil. Yani bulantınızın tamamen geçme olasılığı çok yüksek.

inşallah canım. benimde bi geçip bi geliyor. 15. hafta iyice geçicek gibi hissediyorum. dün hiçbişeyim yokken,1gün öncesinde ölüyordum sanki. galiba biraz üşütmeyle falanda alakası var. cuma 15.haftama giriyorum inşallah balayınada girerim

Nurbal27 ins doktorun dedigi gibi bulantıların azalir cunku hastalik cok etki ediyor cnm ben de hamileligimin basinda idrar yolu enfeksiyonu gecirmistim anlatamam etkisini tedaviden sonra tabi ki bir rahatlama oldu emin ol sende de olacak

Kizlar morelim bozuk yine kahverengi lekeyle uyandim . Cildiricam bebek iyi plesenta iyi idrarda iltihP yok ama nerden geliyo bu kahve leke dun aksamda karim ve belim agridi yatarken

Kizlar morelim bozuk yine kahverengi lekeyle uyandim . Cildiricam bebek iyi plesenta iyi idrarda iltihP yok ama nerden geliyo bu kahve leke dun aksamda karim ve belim agridi yatarken
Bazen içte çok az bi kan birikintisi olabiliyor çok küçük olduğu için görünmüyor olabilir benim başlarda öyleydi sonra çoğaldı kanamam ondan sonra ultrasonda da görülmeye başladı dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…