- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Olsun sen genede bekle hem biraz erken alışveriş için dimiDoktor bana erkek demişti ama nedense elim hala birşeyler almaya gitmiyor :) eşime diyorum içimden bir ses diğer kontrolde kız dicek diyorhalbuki baya baya ortadaydı ama erkek olduğu
Oy oy Allah ım acil şifalar versinAynıyım canım
Doktor bişey yeme dedi
Dünden beri yemedim ama hala bulantım çok
Doktora da inanmıyorum
Bence bitmeyecek bulantı falan
İnşallah canım bir kaç gün içinde gidicem oğlum anaokuluna başladı onun telaşı var alışsın ilk işim gitmek sana da haber veririm biz iyi düşünelim iyi olsun Rabbim en iyisini bilir zaten bir sürü tedbir için ilaçlar kullanıyoruz elimizdende dua etmekten başka bişey gelmezEn iyisini sen bilirsin tabiki canim git icini rahatlat banada haber ver olurmu guzel haberlerle gel insallah
Öyle düşünme canım belki bir umut azalır bulantıların. Hiç belli olmaz. Umut etmekten başka çare yokAynıyım canım
Doktor bişey yeme dedi
Dünden beri yemedim ama hala bulantım çok
Doktora da inanmıyorum
Bence bitmeyecek bulantı falan
Canım günaydın hiç korkma herşey yolunda bak olumsuz bir şey Yok bebişlerin güvenliği için serklaj yapılacak bir nevi emniyet kemeri gibi düşünGünaydın kızlar .benim ikiz diye ikili tarama testi yapılmadı.haftaya salı detaylı bakacak perinitolog.çarşambada serklaj olucam.Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin .onlarla sınamasın.nifty testini önerdi doktorum.ben kabul etmedim.ne bileyim yaptırasim gelmedi.serklaj danda hafiften korkmaya başladım
Ben okula hiç başlayamadım.sanırım hiç gitmeyecem.dikişte olacak ya.müdürüm arkadaşlara soruyormuş .ne zaman gelir diye..velilerim aramaya başladı.kısmet artık.İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebisleriAzcık hareketlendi galiba yavaştan hisseder oldum. Birazdan okula gideceğim. Yarın 2 günlük rapor almam lazım bakalım alabilecek miyim
Sağol canım benim.Allah razı olsun .İnşallah burdan bebelerimizi sağlıklı sıhhatli dogurdugumuzun haberlerini veririz.Sizleri çok seviyorumCanım günaydın hiç korkma herşey yolunda bak olumsuz bir şey Yok bebişlerin güvenliği için serklaj yapılacak bir nevi emniyet kemeri gibi düşün
İçini ferahlat biraz
Hadi hayirlisi ins canimBiraz daha iyiyim öğleden sonra bugün de kalıp kalmayacağım belli olacak
Beni mutlu eden şey ise doktor ‘bulantılarını bu kadar arttıran şey tifo’dedi.
Tedaviden sonra bulantım %50 azalırmış inşallah azalır da rahat yüzü görürüm birazcık :)
Allah ımızın izni ile vereceğiz resimlerini bile atarız birbirimizeSağol canım benim.Allah razı olsun .İnşallah burdan bebelerimizi sağlıklı sıhhatli dogurdugumuzun haberlerini veririz.Sizleri çok seviyorum
Yaa ismi ne olacak prensesin merak ettim.Kızlar karbonat testi yapıpda doğru sonuç alan oldu mu merak ettim
Bide tabloya kız erkek diye yazdırmaya başlasak mı
Benim prensesin ismi bile hazır
Sağlıkla gelsinler inşallah
inşallah canım. benimde bi geçip bi geliyor. 15. hafta iyice geçicek gibi hissediyorum. dün hiçbişeyim yokken,1gün öncesinde ölüyordum sanki. galiba biraz üşütmeyle falanda alakası var. cuma 15.haftama giriyorum inşallah balayınada girerimKızlar benim kusmam pek olmadı ama 24 saat süren bulantım vardı. 4buçuk haftalıkken başladı, 14. haftaya kadar sürdü. Maşallah artık çok azaldı. 12. haftadan sonra daha nadir bulanmaya başladı yani bulantısız saatler oluyordu, ama bulandığı zaman da normalinden çok siddetli bulandı. Ayrıca halsizliğim de dün itibariyle azaldı çok çok şükür. İlk kez rahat rahat kalktım baygınlık hissi gelmeden yemek yapabildim. Balayı dönemine giriyorum inşallah artık. Bence moralinizi bozmayın. Hamilelik boyu süren bulantı o kadar sık görülen bir şey değil. Yani bulantınızın tamamen geçme olasılığı çok yüksek.
Canım benim kızımın adı Fatma Mislina.bunların cinsiyeti için çok erken 11.hafta yarın
aynen daha bi tık erken. şimdi bizimki yüksek ihtimalle kız. her kafadan bir ses çıkıyorCanım benim kızımın adı Fatma Mislina.bunların cinsiyeti için çok erken 11.hafta yarın
Bazen içte çok az bi kan birikintisi olabiliyor çok küçük olduğu için görünmüyor olabilir benim başlarda öyleydi sonra çoğaldı kanamam ondan sonra ultrasonda da görülmeye başladı dikkat et kendineKizlar morelim bozuk yine kahverengi lekeyle uyandim . Cildiricam bebek iyi plesenta iyi idrarda iltihP yok ama nerden geliyo bu kahve leke dun aksamda karim ve belim agridi yatarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?