Olsun sen genede bekle hem biraz erken alışveriş için dimi
Ben 7 ayı görmeden bişey almak istemiyorum kendimi engelleyeceğim artık
PERA olacak Allah ın izni ile sağlıkla gelsinler inşallahYaa ismi ne olacak prensesin merak ettim.
Canim ben oglumda gittigim perinatologtan cok memnun kalmistim cunku kendi hastanemdeki doktor baya kafami karistirmisti sonra netten bu doktoru arastirdim 5 sene once kolan hsatnesinde calisiyodu o zaman 400 civari vermistim ikili test icin simdi tekrar ona randevu aldim cumartesi gidicem insallah birkac ay once kendi muayenehanesini acmis ve ikili testi de 350 yapiyomus belki arastirmissindir perinatologlarin ucretleri hep yuksek ismi Altan Cebeci bahcesehirdeymis sanirim yeri konum attilar zaten bana istersen sende bi arastr bu doktoru derim benim yuregimi ferahltmisti onun sayesinde hamileligim guzel gecti diyebilirim
Benim ki hazır daha evlenmeden önce kızım olursa diye isim bulmuştum
Artık erkek bebeklerde de güzel şeyler varsonlarda çok ağırlaşırım diye korkuyorum, ufak ufak alıp atmakta istiyorum :)
ayh kız bebek için ne güzel şeyler beğenmiştim, şimdi erkek için hiç heve edemiyorum.Birde mavi rengi hiç sevmem
Sağol canım inş hepimiz için hayırlısı olsunSana hayrli olsun demismiydim hatrlamiyorum ama dedysemde tekrardan hyrli olsun canim :) ayy o olcumlere gore benim kiz ozaman benimki birak ileriyi geriden geliyor kizimdada oyleydi satimi geri cektilerdi hatta :) hayrlisi olsun
Çok teşekkür ederim canımOy oy Allah ım acil şifalar versin
Yanında biri kalıyor mu ?
Ne kadar daha kalacaksın
Keşke elimizden birşey gelse yardım edebilsek sana
Öyle tabiÖyle düşünme canım belki bir umut azalır bulantıların. Hiç belli olmaz. Umut etmekten başka çare yok
Zaten bi kaç güne anlaşılır azalıp azalmadığıNurbal27 ins doktorun dedigi gibi bulantıların azalir cunku hastalik cok etki ediyor cnm ben de hamileligimin basinda idrar yolu enfeksiyonu gecirmistim anlatamam etkisini tedaviden sonra tabi ki bir rahatlama oldu emin ol sende de olacak
Çok güzel ismi canım.PERA olacak Allah ın izni ile sağlıkla gelsinler inşallah
Nisa hastanesine gidiyorum yenibosnada memnunum doktorumdan ilk dogumumu yaptigim doktorda devam ediyorum simdi normal dogum yapmistim cok sakin bi doktorum var beni de cok sakinlestirmistimerhaba, perinatolog dısında kadın dogum uzmanınızdan memnun musunuz?
Canim leke kahverengiyse korkulcak birsey yok diye biliyorum tabi doktorun daha dogru bilgi verir sana onemli birsey olsaydi doktorun soylerdi zaten sen yuregini ferah tutKizlar morelim bozuk yine kahverengi lekeyle uyandim . Cildiricam bebek iyi plesenta iyi idrarda iltihP yok ama nerden geliyo bu kahve leke dun aksamda karim ve belim agridi yatarken
Evet bisey yok bebek iyi guzel buyuyo diyolar ama kafam allak bullak tup bebek 6 kayipdan sonra kizim cok mutlu allahim insallah sag salim kucagima almayi nasip etsinCanim leke kahverengiyse korkulcak birsey yok diye biliyorum tabi doktorun daha dogru bilgi verir sana onemli birsey olsaydi doktorun soylerdi zaten sen yuregini ferah tut
Amin canim insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz evham yapman cok normal benim cumartesi 2li testim var ben her gece ruyalarimda goruyorum hayirlisiyla bi atlatsam normalde bende hic evhamli degilimdir hicbir seyi kafama takmam ama konu bebek olunca oyle olmuyomusEvet bisey yok bebek iyi guzel buyuyo diyolar ama kafam allak bullak tup bebek 6 kayipdan sonra kizim cok mutlu allahim insallah sag salim kucagima almayi nasip etsin
Benimki de önden gidiyor 3 gün önde.@EFfatmagul canım benimki kız ama yarım hafta önden gidiyor
Aaa ben de oraya gidiyorum doktorum alev hanım sizinki kim?Nisa hastanesine gidiyorum yenibosnada memnunum doktorumdan ilk dogumumu yaptigim doktorda devam ediyorum simdi normal dogum yapmistim cok sakin bi doktorum var beni de cok sakinlestirmisti
Benimki de alev hanimAaa ben de oraya gidiyorum doktorum alev hanım sizinki kim?
Giz beni niye etiketlemedin hic kaynanana o kadarda selam yolluyomSEPTEMBER LOVE gözün aydın canım,Rabbim gönlüne göre vermiş çok sevindim kız olmasına :)
Nurbal27 çok geçmiş olsun inşallah doktorunun dediği gibi şikayetlerin azalır
benim bulantılarım geçti çok şükür, öğürme vs hiçbirşey kalmadı.Hatta iştahım acıktı ve canım birşeyler çekmeye başladı.Abartmadan yemeye çalışıyorum, doktorum kg konusuna çok takık sürekli uyarıyor :) 8 öğün az az yiceksin kg istemiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?