2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun sen genede bekle hem biraz erken alışveriş için dimi
Ben 7 ayı görmeden bişey almak istemiyorum kendimi engelleyeceğim artık

sonlarda çok ağırlaşırım diye korkuyorum, ufak ufak alıp atmakta istiyorum :)

ayh kız bebek için ne güzel şeyler beğenmiştim, şimdi erkek için hiç heve edemiyorum.Birde mavi rengi hiç sevmem

merhaba, perinatolog dısında kadın dogum uzmanınızdan memnun musunuz?

sonlarda çok ağırlaşırım diye korkuyorum, ufak ufak alıp atmakta istiyorum :)

ayh kız bebek için ne güzel şeyler beğenmiştim, şimdi erkek için hiç heve edemiyorum.Birde mavi rengi hiç sevmem
Artık erkek bebeklerde de güzel şeyler var
O eskiden di hep kızlara vardı
Bende şimdiden bi şey almaya korkanlardanım ne bileyim Allah ım korusun

Sana hayrli olsun demismiydim hatrlamiyorum ama dedysemde tekrardan hyrli olsun canim :) ayy o olcumlere gore benim kiz ozaman benimki birak ileriyi geriden geliyor kizimdada oyleydi satimi geri cektilerdi hatta :) hayrlisi olsun
Sağol canım inş hepimiz için hayırlısı olsun geç döllenme vs de etkili olabilir tabi. Bebeğin yapısı cinsiyeti de etkili olabiliyormuş. Benim kızımda boy ilerde karın bölgesi biraz geride geliyordu ince uzun bi yapısı olacak diyordu doktorum gerçekten de öyle doğdu. Bu bebeğim erkek ileride gidiyor biraz daha yapılı iri olabilir dedi ama ileriki aylarda belli olur tabi

Oy oy Allah ım acil şifalar versin
Yanında biri kalıyor mu ?
Ne kadar daha kalacaksın
Keşke elimizden birşey gelse yardım edebilsek sana
Çok teşekkür ederim canım
Burdan zaten destek oluyorsunuz
Moral oluyor bana
İyi ki antepteyim diyorum
Burda farkedilmesi çok iyi oldu
Annem yanımda,bugün yada yarın taburcu olursun dedi doktorum

Öyle düşünme canım belki bir umut azalır bulantıların. Hiç belli olmaz. Umut etmekten başka çare yok
Öyle tabi

Zaten bi kaç güne anlaşılır azalıp azalmadığı
İnşallah tümden biter bulantı
Çünkü beni en çok yıpratan şey o

merhaba, perinatolog dısında kadın dogum uzmanınızdan memnun musunuz?
Nisa hastanesine gidiyorum yenibosnada memnunum doktorumdan ilk dogumumu yaptigim doktorda devam ediyorum simdi normal dogum yapmistim cok sakin bi doktorum var beni de cok sakinlestirmisti

Kizlar morelim bozuk yine kahverengi lekeyle uyandim . Cildiricam bebek iyi plesenta iyi idrarda iltihP yok ama nerden geliyo bu kahve leke dun aksamda karim ve belim agridi yatarken
Canim leke kahverengiyse korkulcak birsey yok diye biliyorum tabi doktorun daha dogru bilgi verir sana onemli birsey olsaydi doktorun soylerdi zaten sen yuregini ferah tut

Canim leke kahverengiyse korkulcak birsey yok diye biliyorum tabi doktorun daha dogru bilgi verir sana onemli birsey olsaydi doktorun soylerdi zaten sen yuregini ferah tut
Evet bisey yok bebek iyi guzel buyuyo diyolar ama kafam allak bullak tup bebek 6 kayipdan sonra kizim cok mutlu allahim insallah sag salim kucagima almayi nasip etsin

Evet bisey yok bebek iyi guzel buyuyo diyolar ama kafam allak bullak tup bebek 6 kayipdan sonra kizim cok mutlu allahim insallah sag salim kucagima almayi nasip etsin
Amin canim insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz evham yapman cok normal benim cumartesi 2li testim var ben her gece ruyalarimda goruyorum hayirlisiyla bi atlatsam normalde bende hic evhamli degilimdir hicbir seyi kafama takmam ama konu bebek olunca oyle olmuyomus

Arkadaşlar yarın Sancaktepe egıtım araştırma hastanesı kadın doğuma gidecem..acaba ikili test için kendısi randevu verdirir ya da yönlendırır mı..çünkü int de baktım randevu yok...13.haftadayım

Kızlar benim göbeğim artık baya büyüdü yanı biri görünce Bebek olduğunu rahatça anlayabilir
Daha erken değil mi

Kızlar merhaba hala eski kıtafetlerinizimi giyiyosunuz naptınız benim olmuyo ya boyle sıkıyo sanki bes kilo aldım gerci gobekten degil kilodan galiba hemen hamile kıyafetide almak istemiyorum ama alcam galiba bilemedim

Giz beni niye etiketlemedin hic kaynanana o kadarda selam yolluyom
Benim doktorumda fizigin cok guzel kilo alma dedi simdiye kadar almadim ama simdiden sonra alirim diye korkuyom esimde saolsun sevdigim seyleri aliyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…