2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba hala eski kıtafetlerinizimi giyiyosunuz naptınız benim olmuyo ya boyle sıkıyo sanki bes kilo aldım gerci gobekten degil kilodan galiba hemen hamile kıyafetide almak istemiyorum ama alcam galiba bilemedim
Ben hiç kilo almadım aynı kilodayım ama göbeğim maşallah önde gidiyor
O yüzden bol bol kıyafetler aldım gördükçe alıyorum

13 haftadaysan artık test için zamanın gelmiş
Hatta 14 haftaya kadar bakılıyor
1 hafta içerisinde yaptırman lazım eğer devlette yapamaZsan özel hastaneye gitmek zorunda kalabilirsiniz
Bir arkadaş öyle yapmıştı

Riskin düşük olmasına çok sevindim. Ben de nifty test yaptırdım. Sonuçlar kaç günde çıktı acaba? Bugün 8. işgünü oldu sonuç çıkmadı. Cumaya kadar çıkar dediler ama meraktan stres yaptım.

İsim konusunda eşim erkek olduğunu öğrendiğinde Yiğit Efe dedi direk
Güzel isim aslında. Ablasının ismi Yağmur Ezgi, baş harfleri uyumlu diye ilk aklıma bu geldi dedi. Bakalım ne olacak oğlumun ismi?

2 haftaya çıkıyor sonuçlar genelde. Devlet hastanelerinde 3 haftayı buluyormuş. İnşallah güzel haberler alırsınız siz de

Ya inşallah devlet yapar ..bi de iğne için rapor cıkarttiracam pıhtılaşma iğnesı kullanıyorum bende

Hoş geldiniz aramıza sağlıcakla alın evladinizi :) Net öğrenen yok genelde erkek bebekler net kız bebekler % likler le öğrendi

BEN de 3 te dr randevuma gidicem ins kizlar bakalim cinsiyeti soyler herhalde 15 haftalik olduk bugun net gorunur degil mi artik

Bizde çok sorun olmuyor canım 18 edebiyatçıyız 15 saat dersim olur zaten ben gitsem herkes bayıla bayıla ders ister. Okul da zor durumda kalmaz.

Hoşbuldum :) Banada doktorum 13+2 de yüzde 70 kız dedi bakalım merakla beklemedeyim 13 gün sonraki kontrolümü
Hayırlısı olsun banada %90kiz dedi ama 18 haftada net soylerim dedi ben suan o yüzden hiç heveslendirmiyorum kendimi. Sağlıklı olsun eli ayagi aklı fikri zekası olsun şu an tek endişem o duam o başka bir isteğim yok rabbim kizda verse erkek de versin hayirlisiyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…