- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Moralini bozma regli gunundeysen olabilir normalKizlar morelim bozuk yine kahverengi lekeyle uyandim . Cildiricam bebek iyi plesenta iyi idrarda iltihP yok ama nerden geliyo bu kahve leke dun aksamda karim ve belim agridi yatarken
bende de oluyor kahverengi leke doktor bana da aynı şeyi söyledi progestan kullanıyorum ama her wc ye gidince bu lekeyi görmekten bıktım bende kafayı yiycm (Moralini bozma regli gunundeysen olabilir normal
Ben hiç kilo almadım aynı kilodayım ama göbeğim maşallah önde gidiyorKızlar merhaba hala eski kıtafetlerinizimi giyiyosunuz naptınız benim olmuyo ya boyle sıkıyo sanki bes kilo aldım gerci gobekten degil kilodan galiba hemen hamile kıyafetide almak istemiyorum ama alcam galiba bilemedim
13 haftadaysan artık test için zamanın gelmişArkadaşlar yarın Sancaktepe egıtım araştırma hastanesı kadın doğuma gidecem..acaba ikili test için kendısi randevu verdirir ya da yönlendırır mı..çünkü int de baktım randevu yok...13.haftadayım
Riskin düşük olmasına çok sevindim. Ben de nifty test yaptırdım. Sonuçlar kaç günde çıktı acaba? Bugün 8. işgünü oldu sonuç çıkmadı. Cumaya kadar çıkar dediler ama meraktan stres yaptım.nifty testinin sonuclarini aldim. Ilk oncelikle risk dusukmus cok şükür. Ikinci olarak
Çin takvimi yanıldı
11 haftalikken tahmin eden doktor yanildi.
Oglum olacakmış. Cok şaşırdım. Allah hepiminiz yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Kızıma oglan kardes geliyor.
2 haftaya çıkıyor sonuçlar genelde. Devlet hastanelerinde 3 haftayı buluyormuş. İnşallah güzel haberler alırsınız siz deRiskin düşük olmasına çok sevindim. Ben de nifty test yaptırdım. Sonuçlar kaç günde çıktı acaba? Bugün 8. işgünü oldu sonuç çıkmadı. Cumaya kadar çıkar dediler ama meraktan stres yaptım.
bende hiç kilo almadım yüzüm kollarım küçüldü ama maşallah göbeğim 4 aylık gibi önden gidiyor :)Ben hiç kilo almadım aynı kilodayım ama göbeğim maşallah önde gidiyor
O yüzden bol bol kıyafetler aldım gördükçe alıyorum
Cuma günü tam 2 hafta olacak. 10 işgünü de dolmuş oluyor. Ben en iyisi cumaya odaklanayım. Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırım.2 haftaya çıkıyor sonuçlar genelde. Devlet hastanelerinde 3 haftayı buluyormuş. İnşallah güzel haberler alırsınız siz de
Ya inşallah devlet yapar ..bi de iğne için rapor cıkarttiracam pıhtılaşma iğnesı kullanıyorum bende13 haftadaysan artık test için zamanın gelmiş
Hatta 14 haftaya kadar bakılıyor
1 hafta içerisinde yaptırman lazım eğer devlette yapamaZsan özel hastaneye gitmek zorunda kalabilirsiniz
Bir arkadaş öyle yapmıştı
Hoş geldiniz aramıza sağlıcakla alın evladinizi :) Net öğrenen yok genelde erkek bebekler net kız bebekler % likler le öğrendiMerhaba kızlar bende mart annesi olucam kısmetse bugün 14+1 olduk.Benide aranıza alın Ben sizlere bişey sormak istiyorum net olarak kız bebek beklediğini öğrenen anneler tam olarak ne kadarlıktınız öğrendiğinizde?
Hoşbuldum :) Banada doktorum 13+2 de yüzde 70 kız dedi bakalım merakla beklemedeyim 13 gün sonraki kontrolümüHoş geldiniz aramıza sağlıcakla alın evladinizi :) Net öğrenen yok genelde erkek bebekler net kız bebekler % likler le öğrendi
Şanslıysan gösterir :) çok yakınız mutlaka yaz doktor kontrolünden sonra :)BEN de 3 te dr randevuma gidicem ins kizlar bakalim cinsiyeti soyler herhalde 15 haftalik olduk bugun net gorunur degil mi artik
Ins.gecer canim cok sagolGecmis olsun canim ya valla elimden birsey gelse keske insallah bian once gecer demekten baska carem yok
Bizde çok sorun olmuyor canım 18 edebiyatçıyız 15 saat dersim olur zaten ben gitsem herkes bayıla bayıla ders ister. Okul da zor durumda kalmaz.Ben okula hiç başlayamadım.sanırım hiç gitmeyecem.dikişte olacak ya.müdürüm arkadaşlara soruyormuş .ne zaman gelir diye..velilerim aramaya başladı.kısmet artık.İnşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebisleri
valla ben ordudayım cnm burası kac gundur yağmurlu yağmur olmasa da geceleri artık baya soğudu dun oğlumu deniz kenarına parka goturdum ıkımız de usutmusuz soguktanNerde soğuyorburası hala yanıyor.. yada benim ateşim var.
Hayırlısı olsun banada %90kiz dedi ama 18 haftada net soylerim dedi ben suan o yüzden hiç heveslendirmiyorum kendimi. Sağlıklı olsun eli ayagi aklı fikri zekası olsun şu an tek endişem o duam o başka bir isteğim yok rabbim kizda verse erkek de versin hayirlisiyla versinHoşbuldum :) Banada doktorum 13+2 de yüzde 70 kız dedi bakalım merakla beklemedeyim 13 gün sonraki kontrolümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?