2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah en önemlisi o. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza

Kizlar mrb benim normalde sat 26 haziran ama doktorda ultrason olcumune gore 6 gun onden gidiyor bebis.. beklenen dogum tarihi 27 mart dedi doktorum.. ben de mart annelerine dahil olayim mi bide 19unda doktor randevumuz var sizce cinsiyetle ilgli bi ipucu alabilir miyiz

Merhaba bende aranıza katılıp bir paragrafda ben yazayım dedim bende mart annesi olacağım. Benim hesabıma göre 12 hafta 6 günlük ama ultrasonda bir hafta önde görünüyor 13 hafta 6 günlül olarak görünüyor yani. Benimde başından beri çok bulantılarım istifralarım oldu . Çok şükür bu hafta azalmaya başladı. İkili testimide geçtiğimiz cumartesi yaptırdım kan ve ultrasonda birşey çıkmadı şükür. Doktor %50 erkek dedi

Hayırlısı olsun bebeğiniz Şu %50 diyen doktorlara acayip kızıyorum resmen dalga geçiyorlar ya %50 erkekse doğal olarak %50 de kız yani zaten başka seçenek yok.

Bizde çok sorun olmuyor canım 18 edebiyatçıyız 15 saat dersim olur zaten ben gitsem herkes bayıla bayıla ders ister. Okul da zor durumda kalmaz.
Aynen canım branşci arkadaşlar avantajlı.bizimde okulda norm fazlası bir arkadaş vardı .sınıfını o almış.şükür öğrenciler ortada kalmamış

Hayırlısı olsun bebeğiniz Şu %50 diyen doktorlara acayip kızıyorum resmen dalga geçiyorlar ya %50 erkekse doğal olarak %50 de kız yani zaten başka seçenek yok.
Teşekkürler bu doktor garanti değil diye %50 oranı altında söylüyor daha önceden yorum yaptığı arkadaşlar içinde %50 tahmininin doğruluğu var bakalım haftaya kontrole gideceğim doğrumu tahmini tutacakmı göreceğiz

Hoşgeldin benimde 26 haziran sat ama sezaryen olduğu için martta olacak doğum hayırlısıyla inşallah.benimde 18 inde 2 li tarama var sanmıyorum cinsiyet tahmini yapacağını

Giz beni niye etiketlemedin hic kaynanana o kadarda selam yolluyom
Benim doktorumda fizigin cok guzel kilo alma dedi simdiye kadar almadim ama simdiden sonra alirim diye korkuyom esimde saolsun sevdigim seyleri aliyo :))
Kaynanama selam yolluyon diye :) kaynanamın dostu benim düşmanımdır
şaka canım tabiki senin cinsiyet belli oldumu canım

kızsa talip olabilirizbeşik kertmeler almış başını gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…