benim geçen hafta görünmüştü 14 haftalıkken, seninde görünür doktor ama şansa atmamak için ihtimal üzerindende konuşabilir.İnşallah net derBEN de 3 te dr randevuma gidicem ins kizlar bakalim cinsiyeti soyler herhalde 15 haftalik olduk bugun net gorunur degil mi artik
Şuan da ne kadarlık bebişbende hiç kilo almadım yüzüm kollarım küçüldü ama maşallah göbeğim 4 aylık gibi önden gidiyor :)
su yeşili yapıcaktım ben erkek olsaydısonlarda çok ağırlaşırım diye korkuyorum, ufak ufak alıp atmakta istiyorum :)
ayh kız bebek için ne güzel şeyler beğenmiştim, şimdi erkek için hiç heve edemiyorum.Birde mavi rengi hiç sevmem
Benimde öyle ama her yediğim seyden sonra ağzımda o berbat tat var. En çokta oyüzden midem bulanıyo ztn..Kola benim de mideme iyi geliyor asitli diye herhalde ama sonra ağzımda berbat bir tat oluyor. Ve geçmiyor o tat uzun bir süre. İçesim var ama içemiyorum
MerhabaMerhaba kızlar bende mart annesi olucam kısmetse bugün 14+1 olduk.Benide aranıza alın Ben sizlere bişey sormak istiyorum net olarak kız bebek beklediğini öğrenen anneler tam olarak ne kadarlıktınız öğrendiğinizde?
canım kıza benziyor ama emin değilimEki Görüntüle 2188522 Cinsiyet tahmini yapacak olan var mı
hayirlisi olsun cnm ins saglikli bi sekidle kucgana alirsinMerhaba kızlar bende mart annesi olucam kısmetse bugün 14+1 olduk.Benide aranıza alın Ben sizlere bişey sormak istiyorum net olarak kız bebek beklediğini öğrenen anneler tam olarak ne kadarlıktınız öğrendiğinizde?
Sakız alıyor o tadı biraz. Şekersiz falım. Bazen Sakızla uyuyorum desemBenimde öyle ama her yediğim seyden sonra ağzımda o berbat tat var. En çokta oyüzden midem bulanıyo ztn..
Doktorum da erkeğe benzetti ama emin değilim dedi. Çok erken daha dedi. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla gelsinlercanım kıza benziyor ama emin değilim
hayırlısı bakalımDoktorum da erkeğe benzetti ama emin değilim dedi. Çok erken daha dedi. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla gelsinler
Bende farkettim hatta dün marketten çeşit çeşit sakız aldımSakız alıyor o tadı biraz. Şekersiz falım. Bazen Sakızla uyuyorum desem
Bende aynen evin her yeri sakızBende farkettim hatta dün marketten çeşit çeşit sakız aldımneyse 1-2 haftamız kaldı geçicek bulantılarımız inşallah. Bu arada bende kızz gibi hissettim senin bebeğini
Gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin cimcime çok yordu annesini inşallah uslu olur doğduğundaDoktordan geldim kizlar kesin bir sekilde kiz olduguni ogrendim oyle dedi doktorumuz bir sorun yok bir kac gun geriden geliyor onuda bulantılarım duzelip kendime gelince acigi kapatiriz heralde diye düşünüyorum bizden haberler boyle
eşime ben pembe giydircem diyorum :)su yeşili yapıcaktım ben erkek olsaydı
Ayyy ne güzel kesinleşmiş maşallahDoktordan geldim kizlar kesin bir sekilde kiz olduguni ogrendim oyle dedi doktorumuz bir sorun yok bir kac gun geriden geliyor onuda bulantılarım duzelip kendime gelince acigi kapatiriz heralde diye düşünüyorum bizden haberler boyle
Gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin cimcime çok yordu annesini inşallah uslu olur doğduğunda
Okunmayan İlk Mesaja Git
Ayyy ne güzel kesinleşmiş maşallahbakalım inşallah bidahaki kontrolde benimde netleşir
Takvimini okudun mu isim önermiş Safiye sultan:)Ahh cnm sorma ins simdiden uslu kiz isimleri düşünmeye basladim inan bari doğduğunda cektirmesin diye
İns cnm valla bu haftalarda kesin soyluyolar ya genellikle baksana hemen dedi yani bakalim dedi kiz gibi dedi sonra kesin mi dedik cok soruluyo hocam kesinlestirsek iyi olur dedik kiz kiz bu bebek dedi sorana kesin kiz diyebilirmiyiz dedim evet dedi cuma tekrar gel kontrole dedi o gun bir kez daha teyit ettiririm artık ama artik degisecegini sanmam zaten
Hayırlı olsun canım. Bulantıların da geçer inşallah en kısa zamandaDoktordan geldim kizlar kesin bir sekilde kiz olduguni ogrendim oyle dedi doktorumuz bir sorun yok bir kac gun geriden geliyor onuda bulantılarım duzelip kendime gelince acigi kapatiriz heralde diye düşünüyorum bizden haberler boyle
İkili test için kan verdin mi?Bende aynen evin her yeri sakızdoktor önce bacak arasını boş gördü geçen hafta. Bugün de erkek gibi erkeğe benzettim ama sadece tahmin çok erken daha cinsiyet için dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?