2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BEN de 3 te dr randevuma gidicem ins kizlar bakalim cinsiyeti soyler herhalde 15 haftalik olduk bugun net gorunur degil mi artik
benim geçen hafta görünmüştü 14 haftalıkken, seninde görünür doktor ama şansa atmamak için ihtimal üzerindende konuşabilir.İnşallah net der

sonlarda çok ağırlaşırım diye korkuyorum, ufak ufak alıp atmakta istiyorum :)

ayh kız bebek için ne güzel şeyler beğenmiştim, şimdi erkek için hiç heve edemiyorum.Birde mavi rengi hiç sevmem
su yeşili yapıcaktım ben erkek olsaydı

Merhaba
15 haftalıkken öğrendim kız olduğunu

hayirlisi olsun cnm ins saglikli bi sekidle kucgana alirsin ben 14 haftalikken doktora gittim birden kiz olacka dedi 11 haftalikken ve 13 haftalikkkn doktora gittigimde cinsiyetle ilgli biseu solemediler ama 14 haftalikkn ogrendim :)

Bende farkettim hatta dün marketten çeşit çeşit sakız aldım neyse 1-2 haftamız kaldı geçicek bulantılarımız inşallah. Bu arada bende kızz gibi hissettim senin bebeğini
Bende aynen evin her yeri sakız doktor önce bacak arasını boş gördü geçen hafta. Bugün de erkek gibi erkeğe benzettim ama sadece tahmin çok erken daha cinsiyet için dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah

Doktordan geldim kizlar kesin bir sekilde kiz olduguni ogrendim oyle dedi doktorumuz bir sorun yok bir kac gun geriden geliyor onuda bulantılarım duzelip kendime gelince acigi kapatiriz heralde diye düşünüyorum bizden haberler boyle
Gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin cimcime çok yordu annesini inşallah uslu olur doğduğunda

Okunmayan İlk Mesaja Git
Doktordan geldim kizlar kesin bir sekilde kiz olduguni ogrendim oyle dedi doktorumuz bir sorun yok bir kac gun geriden geliyor onuda bulantılarım duzelip kendime gelince acigi kapatiriz heralde diye düşünüyorum bizden haberler boyle
Ayyy ne güzel kesinleşmiş maşallah bakalım inşallah bidahaki kontrolde benimde netleşir

Gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin cimcime çok yordu annesini inşallah uslu olur doğduğunda

Ahh cnm sorma ins simdiden uslu kiz isimleri düşünmeye basladim inan bari doğduğunda cektirmesin diye

Okunmayan İlk Mesaja Git

Ayyy ne güzel kesinleşmiş maşallah bakalım inşallah bidahaki kontrolde benimde netleşir

İns cnm valla bu haftalarda kesin soyluyolar ya genellikle baksana hemen dedi yani bakalim dedi kiz gibi dedi sonra kesin mi dedik cok soruluyo hocam kesinlestirsek iyi olur dedik kiz kiz bu bebek dedi sorana kesin kiz diyebilirmiyiz dedim evet dedi cuma tekrar gel kontrole dedi o gun bir kez daha teyit ettiririm artık ama artik degisecegini sanmam zaten

Takvimini okudun mu isim önermiş Safiye sultan:)

Hayırlı olsun canım. Bulantıların da geçer inşallah en kısa zamanda

Bende aynen evin her yeri sakız doktor önce bacak arasını boş gördü geçen hafta. Bugün de erkek gibi erkeğe benzettim ama sadece tahmin çok erken daha cinsiyet için dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah
İkili test için kan verdin mi?
Bulantın için bişey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…