Evet canım kan verdim. Bulantı için bişey demedi azalmaya başlar artık dedi ama tık yok. Sen nasıl oldun canımİkili test için kan verdin mi?
Bulantın için bişey dedi mi?
Ben anlamadım ki bu doktoru şimdide 9 cm dedi ultrasonda başka yazıyor.P piraye bak geçende 7 cm diyordun, yanlışmış, ama yine de önden gidiyor. Bence senin oğlun olacak.
Bu arada dayanamadım devlette kontrole gittim. Erkek dedi doktor kesin. 14+2 görünüyor. Zamanını yakalamış canım oğlum. Hep geriden geliyordu. 8.4 cm olmuş crl. Her şeyi iyi dedi. Kalbinin sesini de dinletti. Herkeslere söylüyoruz artık biz
9 cmBen anlamadım ki bu doktoru şimdide 9 cm dedi ultrasonda başka yazıyor.ama bir hafta önden gidiyor şuan. Hayırlı olsun sağlıkla al oğlunu kucağına inşallah
Ben daha iyiyim çok şükürEvet canım kan verdim. Bulantı için bişey demedi azalmaya başlar artık dedi ama tık yok. Sen nasıl oldun canım
Evet ama baş popo değil herhalde anlamadım ki yine sormayı unuttum. Arayacağım yarın doktorumu bir sorayım
Canım benim ya neyseki kurtuldun valla. Hafifler en azından bundan sonra artık. Sevindim senin adınaBen daha iyiyim çok şükür
Psikolojik olarakta iyi hissediyorum meğer beni perişan eden şey tifoymuş
Bulantı için serum verdi doktor
Değişik bir bulantı hapı da verdi
Bide bulantı bilekliği aldım
Denemediğim şey kalmadı
amin canım çok haklisin Rabbime şükür sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil ...takılmıyorum artık .cidden geç yumurtladigimi düşünüyorum döllenmeyi Allah bilir:))adet dönüm uzun 33 35:))Doktorun sana sorun olsa söyler sadece bir hafta geri yada ileri diyorlar ama gerçekten takılıyorum doktorun da benim de yapacağım birsey yok sadece tahminleri söylüyorlar son adet tarihiyle hesaplaniyor ama benim ne zamn yumurtladigim yada nezaman bebek dollendi oluştu bilmiyoruz oglumda yumurta takibinde biliyorum günü gününe gitti de oğlum ama bu ne zman yumurtladim ne zmn oldu bilmiyorum ondan daa hepsi ni bilen yaratan allah ona inanip ona güveniyorum sağlıklı sihatli akıllı fikirli zeki bebislerimiz olsun .
12+6 dayız 6cm çıktı benim ki
İnşallah biter bulantılarCanım benim ya neyseki kurtuldun valla. Hafifler en azından bundan sonra artık. Sevindim senin adına
Takvimini okudun mu isim önermiş Safiye sultan:)
Hayırlı olsun canım. Bulantıların da geçer inşallah en kısa zamanda
Beni anlatmışsın sanki canımAmin ins cnm cumlemizin kurtulalim artik tamamen gercekten erkek mi kiz mi düşünecek hic vaktim olmadi inan bulantilardan su yataktan kalkip normal hayatıma donmek en buyuk isteğim
Tam boyu ölçülemez ki dimdik durmuyor sonuçta bebek ancak doğunca-Piraye ben anladım ya tam boyunu söylüyor sanırım, ilginçmiş. CRL ölçmüş 5.80 cm yazıyor . 15. haftadan sonra crl bakmayacaklar zaten. 12+2 çıkmış seninki. Bizim oğlanın tam boyu kaç acaba şu an? crl si 8,4
Bazi ilaçlar öyle ama doktorun verdigi süre ve icecegin miktar önemli .suan vucudun buna ihtiyacı var demek ki verdi güven ve iç tedaviyi yarıda birakmaKızlar bişey sorucam doktorum bana buscopan diye bir ilaç verdi ama prospektüs de hamileler kullanmamalı diyor kafam karıştı
İnşallah canım benim inşallahİnşallah biter bulantılar
Bende merak ettim cankm. Yarın soracağım. Baş popo olarak ölçtü. Tam boyunu tahmini mi söyledi bilmiyorum-Piraye ben anladım ya tam boyunu söylüyor sanırım, ilginçmiş. CRL ölçmüş 5.80 cm yazıyor . 15. haftadan sonra crl bakmayacaklar zaten. 12+2 çıkmış seninki. Bizim oğlanın tam boyu kaç acaba şu an? crl si 8,4
Bende öyle. Sadece tek istediğim bulantı geçsin geçsin geçsin. Azalma yok hala daAmin ins cnm cumlemizin kurtulalim artik tamamen gercekten erkek mi kiz mi düşünecek hic vaktim olmadi inan bulantilardan su yataktan kalkip normal hayatıma donmek en buyuk isteğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?