Bazi ilaçlar öyle ama doktorun verdigi süre ve icecegin miktar önemli .suan vucudun buna ihtiyacı var demek ki verdi güven ve iç tedaviyi yarıda birakma
Görümcem hemşire kasılma için içilen bir ilaç dedi
Eğer rahim de ağrı yada kasılma yoksa kullanma dedi
Kullanırım herhalde yaa doktor verdiyse vardır bi bildiği
Kızlar merhaba hala eski kıtafetlerinizimi giyiyosunuz naptınız benim olmuyo ya boyle sıkıyo sanki bes kilo aldım gerci gobekten degil kilodan galiba hemen hamile kıyafetide almak istemiyorum ama alcam galiba bilemedim
Ben giyiyorum canım ama 1 aya olmaz göbek çıkıyor yavaştan. Bir de her şeyim stres tarzındaydı. Bol giymezdim pek. Elimde 1 -2 bol pantolon var 5. Aya kadar onlarla idare edip sonra 2 elbise alacağım.
Kizlar morelim bozuk yine kahverengi lekeyle uyandim . Cildiricam bebek iyi plesenta iyi idrarda iltihP yok ama nerden geliyo bu kahve leke dun aksamda karim ve belim agridi yatarken
Komik olacak ama belki eahim büyüdükçe oluyordur. Şuan rahmimiz leğen kemiklerinden yuları çıkmak için büyüyor. Yani düz mantık kurdum. Bazen de adet dönemlerinde olabikiyor. Sıkma canını dua et her şey güzel olacak inşallah.
Seninki erkek mi hayırla gelsin canım. Erkekler için de giydirince çok güzel şeyler var. Papyonlu askılar bereler. Öyle deme yakışıklı bir bey yaparsın sen onu.
Senin tahminin neydi nuba göre? İnan kesin olsun diye geç gideceğim dr a ihtimal vermesin net bir şey söylesin ya. Öyleihtimal olunca her kontrolde kalbim sıkışıyor benim.
2. Gebeliği olanlara soruyorum kızlar. Ben ilkinde 32. Haftada falan kaşık ağrıları hissetmiştim bebek ağırlaştıkça alta baskı yapar ya hani. Bumda azıcık yürüsem ağrım oluyor. Ya da aniden kalkışa kızımı kucaklayınca ağrım oluyor. Bir de kendimi 8,9. Aylardaki gibi hantal hissediyorum. Kilom da 49 ama niye böyleyim anlamadım. 2. Olduğu için mi böyle? Şimdi böyleyse ilerki aylarda nasıl yürüyeceğim acaba? Deneyimli anneler ne diyorsunuz bu duruma?
Canım 15. Haftadan önce baş popo ölçülüyor. 15. Haftadan sonra fl uzunluğu ölçülüp 7 ile ya da 5 ile çarpılıp (7 idi galiba tam hatırlamadım şimdi) boy tahmini olarak söyleniyor.
Doktordan geldim kizlar kesin bir sekilde kiz olduguni ogrendim oyle dedi doktorumuz bir sorun yok bir kac gun geriden geliyor onuda bulantılarım duzelip kendime gelince acigi kapatiriz heralde diye düşünüyorum bizden haberler boyle
Canım 15. Haftadan önce baş popo ölçülüyor. 15. Haftadan sonra fl uzunluğu ölçülüp 7 ile ya da 5 ile çarpılıp (7 idi galiba tam hatırlamadım şimdi) boy tahmini olarak söyleniyor.