2. Gebeliği olanlara soruyorum kızlar. Ben ilkinde 32. Haftada falan kaşık ağrıları hissetmiştim bebek ağırlaştıkça alta baskı yapar ya hani. Bumda azıcık yürüsem ağrım oluyor. Ya da aniden kalkışa kızımı kucaklayınca ağrım oluyor. Bir de kendimi 8,9. Aylardaki gibi hantal hissediyorum. Kilom da 49 ama niye böyleyim anlamadım. 2. Olduğu için mi böyle? Şimdi böyleyse ilerki aylarda nasıl yürüyeceğim acaba? Deneyimli anneler ne diyorsunuz bu duruma?
Canım 15. Haftadan önce baş popo ölçülüyor. 15. Haftadan sonra fl uzunluğu ölçülüp 7 ile ya da 5 ile çarpılıp (7 idi galiba tam hatırlamadım şimdi) boy tahmini olarak söyleniyor.
Beni anlatmışsın sanki canım
Bende öyle. Sadece tek istediğim bulantı geçsin geçsin geçsin. Azalma yok hala da
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla doğsun inşallah.
Canim bende bi ara fena sislik vardi simdi gitti normal kiyafetlerimi giyiyorumKızlar merhaba hala eski kıtafetlerinizimi giyiyosunuz naptınız benim olmuyo ya boyle sıkıyo sanki bes kilo aldım gerci gobekten degil kilodan galiba hemen hamile kıyafetide almak istemiyorum ama alcam galiba bilemedim
Aynen oyle verende Rabbim alacak olanda o muhakkak hayirli olani nasip edecektirİnşallah canım bir kaç gün içinde gidicem oğlum anaokuluna başladı onun telaşı var alışsın ilk işim gitmek sana da haber veririm biz iyi düşünelim iyi olsun Rabbim en iyisini bilir zaten bir sürü tedbir için ilaçlar kullanıyoruz elimizdende dua etmekten başka bişey gelmez
Canim bendede strese girsem ya da oglum ani bi hareket falan yapsa hemen kasiklarima agri giriyo valla bende oglum uyuyunca falan mecbur tasiyorum 22 kg oldu bi de ama bazen mecbur kaliyorum2. Gebeliği olanlara soruyorum kızlar. Ben ilkinde 32. Haftada falan kaşık ağrıları hissetmiştim bebek ağırlaştıkça alta baskı yapar ya hani. Bumda azıcık yürüsem ağrım oluyor. Ya da aniden kalkışa kızımı kucaklayınca ağrım oluyor. Bir de kendimi 8,9. Aylardaki gibi hantal hissediyorum. Kilom da 49 ama niye böyleyim anlamadım. 2. Olduğu için mi böyle? Şimdi böyleyse ilerki aylarda nasıl yürüyeceğim acaba? Deneyimli anneler ne diyorsunuz bu duruma?
Canim 12. Haftada birakiyoduk folik asiti ve decavite basliyoduk benim ilk gebeligimde oyle olmustukizlar decaviti kaç haftalık kullanmaya başlıyoduk folik asiti ne zaman kesiyoduk unutmuşum
Canım ben 12. Haftada foliği bırakıp decavite başladımkizlar decaviti kaç haftalık kullanmaya başlıyoduk folik asiti ne zaman kesiyoduk unutmuşum
Ben çok kilo almadım ama karnım şiş ve kalçalarım genişledi eskilerin çoğunu giyemiyorum kalçamdan geçenleri de düğmesini kapatmadan lastik tokayla tutturup giyiyorum hamile pantolonu da denedim büyük geldi şu an bir ay idare ederim artık böyleKızlar merhaba hala eski kıtafetlerinizimi giyiyosunuz naptınız benim olmuyo ya boyle sıkıyo sanki bes kilo aldım gerci gobekten degil kilodan galiba hemen hamile kıyafetide almak istemiyorum ama alcam galiba bilemedim
Oy oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah13+4 teyiz teyzesi :)
benim bariz kız nuba göre canım.Senin tahminin neydi nuba göre? İnan kesin olsun diye geç gideceğim dr a ihtimal vermesin net bir şey söylesin ya. Öyleihtimal olunca her kontrolde kalbim sıkışıyor benim.
Benim ilk bebeğimde 11 haftalıkken erkek gibi demişti ve bidaha hüç değişmedi. Eğer kordonuyla karıştırmadıysa doğru olabilir :)Bende aynen evin her yeri sakızdoktor önce bacak arasını boş gördü geçen hafta. Bugün de erkek gibi erkeğe benzettim ama sadece tahmin çok erken daha cinsiyet için dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah
Oğluma hamileyken ultrasyondaki ölçüye göre uzun olcak kıyaftlerini değiştir demişti doktorumuz bn etiketlerini çıkardığım için değiştirmedim. Cocuk 45 cm doğdu normalin altındaO zaman o bize büyük gelen boylar tahmini boylar. Hastaneye gidince soracağım herşeyi unutuyorum yaikili testi de yaptırdık bakalım bugün.
Insallah oyledir kizimada soyledim cunku cok istiyodur artik buyudu dedik soyleyelim ama icim bi tedirgin okadar mutlu ki karnimi opup duruyo okuldan geldiginde kardesim beni ozledi mi diyorKomik olacak ama belki eahim büyüdükçe oluyordur. Şuan rahmimiz leğen kemiklerinden yuları çıkmak için büyüyor. Yani düz mantık kurdum. Bazen de adet dönemlerinde olabikiyor. Sıkma canını dua et her şey güzel olacak inşallah.
Amin hepimizin inşallahOy oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?