2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tami tamina beni anlatmissin. Benim de ayni sekilde otururken ayaga kalkinca, biraz yuruyunce, kizimi kucagima alinca kasiklarimda acayip agri ve baski oluyor. Ben de diyorum simdiden bu kadar cabuk basladiysa ilerledikce nasil olacak acaba. Bir de pantolonlarimin ya da altima giydigim kiyafetlerin bel kisimlari karnimi daha cok kasip rahatsiz ediyor.

Cinsiyet ogrenenler tebrik ederim hepinizi. Nurbal27 canim cok cok gecmis olsun tekrardan. Doktorun aklina iyi gelmis tifo olabilecegin. Bence iyi bir doktormus. Hamilelerde bulanti kusma zaten goruldugu icin normal kabul edip aklina gelmezdi bi cok doktorun. Insaallah tedavi sonrasi cok cok rahatlayacaksin.

Dun ben de seftali yedim. Aksam yemeginden once. Sonra da basim agridigi icin parol ictim. Yarim saat gecmeden com siddetli bulantim ve kusmam oldu. Acaba ilacla meyve mi etkilesime gecti de kusturdu bilmiyorum. Dunden beri bulantim var ve agzimdaki o igrenc tat geri geldi. Insaallah bulantilar kusmalar donmemistir tekrar.

Beni anlatmışsın sanki canım

Evet canim sende cok cektin cinsiyet dusunecek halin kalmamıştır Rabbim hayirlisini versin kiz cocugunu severim ama cidden bunlari cekecegime erkek olsaydi

Bende öyle. Sadece tek istediğim bulantı geçsin geçsin geçsin. Azalma yok hala da

Sabir ins cnm benim hafifledi guya ama yine de bir ise yaramiyor sonuc olarak kalkip islerimi yapamadiktan sonra pek onemsemiyorum azaldi dedigimde yine var surekli arada bi rahatlama sagliyor bi de kusmalarim hafifledi baya o

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla doğsun inşallah.

Amin canim Allah razi olsun

Kızlar merhaba hala eski kıtafetlerinizimi giyiyosunuz naptınız benim olmuyo ya boyle sıkıyo sanki bes kilo aldım gerci gobekten degil kilodan galiba hemen hamile kıyafetide almak istemiyorum ama alcam galiba bilemedim
Canim bende bi ara fena sislik vardi simdi gitti normal kiyafetlerimi giyiyorum

Aynen oyle verende Rabbim alacak olanda o muhakkak hayirli olani nasip edecektir

Canim bendede strese girsem ya da oglum ani bi hareket falan yapsa hemen kasiklarima agri giriyo valla bende oglum uyuyunca falan mecbur tasiyorum 22 kg oldu bi de ama bazen mecbur kaliyorum

Kızlar merhaba hala eski kıtafetlerinizimi giyiyosunuz naptınız benim olmuyo ya boyle sıkıyo sanki bes kilo aldım gerci gobekten degil kilodan galiba hemen hamile kıyafetide almak istemiyorum ama alcam galiba bilemedim
Ben çok kilo almadım ama karnım şiş ve kalçalarım genişledi eskilerin çoğunu giyemiyorum kalçamdan geçenleri de düğmesini kapatmadan lastik tokayla tutturup giyiyorum hamile pantolonu da denedim büyük geldi şu an bir ay idare ederim artık böyle

Yarın ikili tarama testinin sonucunu öğrenmeye gidiyoruz inşallah bir sıkıntı çıkmaz zaten kahverengi lekeler yüzünden kaç gecedir uyuyamıyorum nasıl geçecek 6 ay

Bende aynen evin her yeri sakız doktor önce bacak arasını boş gördü geçen hafta. Bugün de erkek gibi erkeğe benzettim ama sadece tahmin çok erken daha cinsiyet için dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah
Benim ilk bebeğimde 11 haftalıkken erkek gibi demişti ve bidaha hüç değişmedi. Eğer kordonuyla karıştırmadıysa doğru olabilir :)

O zaman o bize büyük gelen boylar tahmini boylar. Hastaneye gidince soracağım herşeyi unutuyorum ya ikili testi de yaptırdık bakalım bugün.
Oğluma hamileyken ultrasyondaki ölçüye göre uzun olcak kıyaftlerini değiştir demişti doktorumuz bn etiketlerini çıkardığım için değiştirmedim. Cocuk 45 cm doğdu normalin altında anlıycağın tahmini ölçüyolar kiloda öyle doğumdan 2 gün önce 3,500 kg demişti 3 kg doğdu.

Bugun cok kötüyüm ya midem ve basım beni bitirdi hıc bısey yemedım sabah kahvalti ve biraz meyve o kdr

Insallah oyledir kizimada soyledim cunku cok istiyodur artik buyudu dedik soyleyelim ama icim bi tedirgin okadar mutlu ki karnimi opup duruyo okuldan geldiginde kardesim beni ozledi mi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…