2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zoferli serum almıştım canım hiç bir faydası olmadı bana onunda. 2 3 saat idare etti sonra yine aynı devam
Serum da bana da pek faydası yok
Hatta serumun başlı başına faydasını görmüyorum
Ama tableti kullanınca biraz rahatlıyorum bi kaç saat sonra yine aynı
Elimden gelse zoferi 5,6 kez alırdım

Benim bir gün daha dayanacak halim kalmadı ya cidden bırak 6 ayı. Bir gün daha nasıl geçer onu düşünüyorum

14.haftam bitiyor bu hafta. Her sabah mutlaka cıkariyorum ama gun icinde daha iyiyim artiķ. Yemekte yiyebiliyorum.Birde 2 gunde 1 zofer iciyorum. Bu haftaya kadar gunde 5 kez cikariyordum agzima lokma girmiyordu. Dayanin biraz daha gececek. Bicak gibi kesilmesede azaliyor.

Serum da bana da pek faydası yok
Hatta serumun başlı başına faydasını görmüyorum
Ama tableti kullanınca biraz rahatlıyorum bi kaç saat sonra yine aynı
Elimden gelse zoferi 5,6 kez alırdım
Üzülüyorum halimize ya cidden bişey diyemiyorum. 2 aydır sürekli devam eden bir bulantı. Sürekli ya sürekli. Baktığın zaman cidden çok zor ama yapacak hiç bişey de yok

Tamamen de geçmiyor baksana geçse bile ben günlük alıyorum ilaç. İki güne bir falan kesmiyor beni hiç. Sabredeyim diyorum ama zaman geçmiyor

çok Haklısın canım ama o kadar zor ki
Bende ağlıyorum şuan
Aklıma bebeğim bile gelmiyor bu denli ağırlaşınca
Ben de aynı şeyleri yaşadım kızımda geçecek demekten başka bir şey gelmiyor kimsenin elinden. Sizin elinizden de gelmez ((

Tamamen de geçmiyor baksana geçse bile ben günlük alıyorum ilaç. İki güne bir falan kesmiyor beni hiç. Sabredeyim diyorum ama zaman geçmiyor
Evet tamamen geçmiyor
Benim bitmisti tekrar basladi suan cok fena halde bilaniyor Allah sizinde yardimciniz olsun

Üzülüyorum halimize ya cidden bişey diyemiyorum. 2 aydır sürekli devam eden bir bulantı. Sürekli ya sürekli. Baktığın zaman cidden çok zor ama yapacak hiç bişey de yok
Bende çok üzülüyorum
Herkes rahat gebelik ister ama bu başka bişey
Bazen diyorum ki ağrıya da razıyım bitse şu bulantı
3 ay bitecek
Adam akıllı beslenmedim
Ceviz,süt,yumurta,balık vs faydalı tek şey yiyemiyoruz

Kizlar benim ilk kizimda 6.hafta bulantim basladi 14.haftada bitti. Ama oyle boyle degil. Gunde ceyrek elma, 2 kasik yogurt ya yiyordum, ya yemiyordum. 10 haftam boyle gecti. Asiri zayifladim coktum, saniyeler gecmiyordu, yataktan hic cikamiyordum, hic gecmiyecek gibi geliyordu, asla ikinci cocugu dusunmem diyordum, ama gecti gitti iste yine hamileyim. Bu hamileligimde de cok cektim biliyorsunuz, ama bunda ara ara yiyebiliyordum birseyler sonrasinda kussam da. Inanin az da olsa yiyip kusabilmek daha iyi, surekli hic birsey yiyemicek kadar siddetli bulanti cok daha zor, uyku bile uyuyamazdim hic. Insaallah surda bir kac haftaya gitgide azalarak gececek. Surekli agir hastalik yasayanlari dusunun, kendinizi rahatlatmaya calisin. Hepimiz dua ediyoruz, Rabb'im hamile dualarini geri cevirmez insaallah, hayirlisiyla en kisa zamanda hepiniz rahatlicaksiniz.

Bende razıyım bel ağrısına falan bulantı cidden çok sıkıntı. Balık yumurta et tavuk hiç bişey yemiyorum. Ceviz badem fındık aldık o kadar öğrenince bir hevesle. Hepsi duruyor. O kadar sağlıksız besleniyorum ki

Zaten düşünüyorum sürekli ağır hastalık geçirenlerin Allah yardımcısı olsun. Biz hamilelerin duaları da kabul olsun inşallah. Yapacak bişey yok işte bizde buraya yazıp iç döküyoruz. Çevremizdeki kimse anlamıyor. Kime ne kadar dert anlatabilirsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…