En etkili zoferÇözüm aramayacağım artık. Geçmesini bekleyeceğim. Hiç bir şey işe yaramıyor çünkü. Günde kaç defa içilebiliyor zofer? Ben günde bir tane kullanıyorum onzyd
Bende pes ediyorum geçmiyorÇözüm aramayacağım artık. Geçmesini bekleyeceğim. Hiç bir şey işe yaramıyor çünkü. Günde kaç defa içilebiliyor zofer? Ben günde bir tane kullanıyorum onzyd
Zoferi mi denesem bide ilacım bitinceEn etkili zofer
Bunu doktorlar da söylüyor
Ve benim tespitim de öyle
Günde en fazla 2 kez alınabiliyor
Benim bir gün daha dayanacak halim kalmadı ya cidden bırak 6 ayı. Bir gün daha nasıl geçer onu düşünüyorumBende pes ediyorum geçmiyor
Fenalık geçiriyorum yaa
6 ay daha nasıl dayanırım
Kızlar sabredin az daha dayanın zor biliyorum amaBenim bir gün daha dayanacak halim kalmadı ya cidden bırak 6 ayı. Bir gün daha nasıl geçer onu düşünüyorum
Sinirlerim boşaldı şuanKızlar sabredin az daha dayanın zor biliyorum ama
Zofer bana iyi gelmedi, herhalde pisikolojik simdi bizim. O iyi geldi bu gelmedi. Onzyd aldim geri yine de en iyisi zofrandi ama yok isteZoferi mi denesem bide ilacım bitince
Zofranı bizde bulamadık ya. Ne bileyim bir umut hepsini denemek istiyorum. Sinirlerim bozuldu şuan ağlama krizindeyimZofer bana iyi gelmedi, herhalde pisikolojik simdi bizim. O iyi geldi bu gelmedi. Onzyd aldim geri yine de en iyisi zofrandi ama yok iste
Agla canim rahatliyo insan, bana da gece tuttu aglama, esim dedi ilkinde de tamam bulandi 9 ay ama bu denli kotu degildinZofranı bizde bulamadık ya. Ne bileyim bir umut hepsini denemek istiyorum. Sinirlerim bozuldu şuan ağlama krizindeyim
Canım öyle iyi anlıyorumkiSinirlerim boşaldı şuanağlıyorum bu sefer başım ağrıyor ağlamaktan ama dayanamıyorum ya
Zoferi mi denesem bide ilacım bitince
Benimde dayanacak gücüm kalmadıBenim bir gün daha dayanacak halim kalmadı ya cidden bırak 6 ayı. Bir gün daha nasıl geçer onu düşünüyorum
Bana da inatla meptamid koydular biriktiyolar mi sanki ampul zofranlari ellerinde anlamadimkiZofer daha iyi gelir bence canım
Seruma zofer koysunlar diye rica Ediyorum ama kabul etmiyor medpamit koyuyorlar
Zafer daha ağır olduğu için
Benimde dayanacak gücüm kalmadı
Ben her an nolur geçsin nolur geçsin diyorum ama yok ne bir değişim ne bir gelişme aynı devam. Ruhum daralıyor artık. Sakız çiğnemekten çenem ağrıdı o acı tat gitsin diye. Bulantı bir yana bide sürekli ağızdaki o tat daha dayanılmaz kılıyor. Sen bişeyler yiyebiliyor musunAgla canim rahatliyo insan, bana da gece tuttu aglama, esim dedi ilkinde de tamam bulandi 9 ay ama bu denli kotu degildindua ede ede uyuyorum her gece
Ben zoferli serum almıştım canım hiç bir faydası olmadı bana onunda. 2 3 saat idare etti sonra yine aynı devamZofer daha iyi gelir bence canım
Seruma zofer koysunlar diye rica Ediyorum ama kabul etmiyor medpamit koyuyorlar
Zafer daha ağır olduğu için
Benimde dayanacak gücüm kalmadı
Yiyorum canim ama cok kusar oldum bu hafta, yiyorum dedigim tost, yogurt, makarna pilav ekmek bunlar isteBen her an nolur geçsin nolur geçsin diyorum ama yok ne bir değişim ne bir gelişme aynı devam. Ruhum daralıyor artık. Sakız çiğnemekten çenem ağrıdı o acı tat gitsin diye. Bulantı bir yana bide sürekli ağızdaki o tat daha dayanılmaz kılıyor. Sen bişeyler yiyebiliyor musun
Herşeyi deniyorum canım İnan ki ama yok bütün hayatımı etkiliyor. Bekliyorum artık yapacak bişeyim yokCanım öyle iyi anlıyorumki
Kucağınıza aldığınız an bunların hepsi unutulacak gidecek. Kafanızı dağıtmaya çalışın.
çok Haklısın canım ama o kadar zor kiCanım öyle iyi anlıyorumki
Kucağınıza aldığınız an bunların hepsi unutulacak gidecek. Kafanızı dağıtmaya çalışın.
Bende aynen hiç sağlıklı beslenemiyorum. Tost yiyorum. Bazen yediğim anda çıkarılıyorum. Öule düşe kalka gidiyorum işte bakalımYiyorum canim ama cok kusar oldum bu hafta, yiyorum dedigim tost, yogurt, makarna pilav ekmek bunlar iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?