2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çözüm aramayacağım artık. Geçmesini bekleyeceğim. Hiç bir şey işe yaramıyor çünkü. Günde kaç defa içilebiliyor zofer? Ben günde bir tane kullanıyorum onzyd
En etkili zofer
Bunu doktorlar da söylüyor
Ve benim tespitim de öyle
Günde en fazla 2 kez alınabiliyor

Eklentiler

• B70C9216-D107-455A-B114-4DA63941C1BF.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm aramayacağım artık. Geçmesini bekleyeceğim. Hiç bir şey işe yaramıyor çünkü. Günde kaç defa içilebiliyor zofer? Ben günde bir tane kullanıyorum onzyd
Bende pes ediyorum geçmiyor
Fenalık geçiriyorum yaa
6 ay daha nasıl dayanırım

Sinirlerim boşaldı şuan ağlıyorum bu sefer başım ağrıyor ağlamaktan ama dayanamıyorum ya
Canım öyle iyi anlıyorumki
Kucağınıza aldığınız an bunların hepsi unutulacak gidecek. Kafanızı dağıtmaya çalışın.

Zoferi mi denesem bide ilacım bitince

Zofer daha iyi gelir bence canım
Seruma zofer koysunlar diye rica Ediyorum ama kabul etmiyor medpamit koyuyorlar
Zafer daha ağır olduğu için
Benim bir gün daha dayanacak halim kalmadı ya cidden bırak 6 ayı. Bir gün daha nasıl geçer onu düşünüyorum
Benimde dayanacak gücüm kalmadı

Bana da inatla meptamid koydular biriktiyolar mi sanki ampul zofranlari ellerinde anlamadimki daha da gitmiyorum zaten seruma da

Agla canim rahatliyo insan, bana da gece tuttu aglama, esim dedi ilkinde de tamam bulandi 9 ay ama bu denli kotu degildin dua ede ede uyuyorum her gece
Ben her an nolur geçsin nolur geçsin diyorum ama yok ne bir değişim ne bir gelişme aynı devam. Ruhum daralıyor artık. Sakız çiğnemekten çenem ağrıdı o acı tat gitsin diye. Bulantı bir yana bide sürekli ağızdaki o tat daha dayanılmaz kılıyor. Sen bişeyler yiyebiliyor musun

Ben zoferli serum almıştım canım hiç bir faydası olmadı bana onunda. 2 3 saat idare etti sonra yine aynı devam

Yiyorum canim ama cok kusar oldum bu hafta, yiyorum dedigim tost, yogurt, makarna pilav ekmek bunlar iste

Canım öyle iyi anlıyorumki
Kucağınıza aldığınız an bunların hepsi unutulacak gidecek. Kafanızı dağıtmaya çalışın.
çok Haklısın canım ama o kadar zor ki
Bende ağlıyorum şuan
Aklıma bebeğim bile gelmiyor bu denli ağırlaşınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…