Agla canim rahatliyo insan, bana da gece tuttu aglama, esim dedi ilkinde de tamam bulandi 9 ay ama bu denli kotu degildindua ede ede uyuyorum her gece
Gunduz cocuklarin pesindeyim disarda o yuzden kafam daginik ve temiz hava iyi geliyo ama aksamlari eskisi gibi ayniAynen sen kurtulmuştun ne güzel. Eskisi kadar şiddetli mi peki? Ne durumdasın şimdi
Bana temiz hava da iyi gelmiyor. Hiç bişey iyi gelmiyor. Dışarı çıkınca da aynı evde de aynıGunduz cocuklarin pesindeyim disarda o yuzden kafam daginik ve temiz hava iyi geliyo ama aksamlari eskisi gibi ayni
Mutfaga girmek istemiyorum ve bulanti eskisi gibi halsiz birakiyor beni
Bende öyleyim sabah oğluma kahvaltı hazırlarken buzdolabını açıyorum koşuyorum wcye yazık 1,5 yaşındaki oğlumda peşimde anlamsız anlamsız bakıyor. Açlıktan ölsem dolabı açmazdım şu halde.. hiçbişeyi görmek istemiyorum senin gibiBana temiz hava da iyi gelmiyor. Hiç bişey iyi gelmiyor. Dışarı çıkınca da aynı evde de aynı
Aynen hele ki buzdolabı su falan alacaksam bile kafamı çeviriyorum. Tahammül edemiyorum ya. Akşamdan beni sinirden ağlayıp duruyorum. Sende 12. Haftadasın azalma var mı hiç? Bende hiç yokBende öyleyim sabah oğluma kahvaltı hazırlarken buzdolabını açıyorum koşuyorum wcye yazık 1,5 yaşındaki oğlumda peşimde anlamsız anlamsız bakıyor. Açlıktan ölsem dolabı açmazdım şu halde.. hiçbişeyi görmek istemiyorum senin gibi
görünmüyorduesut85 birde bu var :)))
Ayy görünmüyor muuu. Doktor yüksek ihtimalle kız demiş.görünmüyordu
Ya dogrudur haklisin ama iste hassas bi konu benim icin erkek doktor veya calisana denk gelmek. Dogum yapcgm hastanede dha once bi ameliyat gecrdm ve erkek calisan istemedgmzi soyledik gercekten de ozen gostermislerdi. Odaya cikaranlar bile bayandi.. imkanim ve secme hakkim varken erkek istemeyi dusunmuyorm ama tesekkur ederm cevabin icinCanım kendi tercihin ama şöyle bişey diyeceğim. İlk hamileliğimde aynı senin gibi düşünüp bayan dokyora gidiyordum doğumumu da onda yapacaktım. 40+1 e randevum vardı ctesi günü. Beni aradılar doktor şehir dışında olacakmış bir gün önceye çektiler randevuyu tam 40 haftalıktım doktor doğumla alakalı hiçbir belirti yok dedi. 1 hafta sonraya randevu verdi eve gittik gece sancım başladı sabah hastaneye gittik kendi doktorumun olmayacağını biliyordum zaten ya acilden giriş yapıldı erkek doktora muyene oldum yatış yapıldı doğumumu o erkek doktor yaptırdı ve çok memnun kaldım. Yaklaşımı konuşması diper bayan doktordan daha da samimi sıcak geldi bana. Şimdi orda olsam kesinlikle ona giderdim. Ayrıca benim epidural normal oldu doktor dışında birsürü kişi oluyor doğumhanede. Anestezi doktoru erkekti mesela o da orda bulundu. Diyeceğim o ki o an gerçekten erkek mi var ne var hiç çekinmiyorsun ve erkek doktorlar bence bu işi daha iyi yapıyorlar.
Bende de hiç yokkk. Kaynanam çağırdı ona gittim kapıyı açar açmazz bi balıkk kokusu kusura bakma annee ben buna dayanamam dedim girmeden geri döndüm. Kadının suratı beş karış oldu şoka girdi napim dayanabilcek gibi olsam oraya kadar gitmişim dönmezdim herhaldeAynen hele ki buzdolabı su falan alacaksam bile kafamı çeviriyorum. Tahammül edemiyorum ya. Akşamdan beni sinirden ağlayıp duruyorum. Sende 12. Haftadasın azalma var mı hiç? Bende hiç yok
aynen acken de ayni tokken de ayniBana doktor aç karına iç. Sonra yemek ye dedi. Aman her türlü aynı zatensonuç bulantı kusma
Bir de hic bir grupta denk gelmedim bu kadar bulantisi olup bu kadar sikayet edeniBenim esim kayinvalidem hatta tum çevrem ayni seyi söylüyor ilk kizimda da bulaniyordu ama bu denli degildin diyorlar oğlumda zaten normalde ki halimden bile kat kat daha iyi ve enerjiktim hic bir sıkıntı sorun yaşamadım saatlerce yurusem banamisin demezdi yanımdakiler yorulur ben devam ederdim o derece ama simdi bu yine kız ve ben yine çöktüm mahvoldum artik dayanacak gucumde kalmadi bulanti ve kusmadan başımda catliyo artik dayanmiyo bedenim
insallah hepimizin gecsin artikBenim de geçmedi daha ama ara ara artıp azalıyor kendi çapında. Çok üzüldüm. İnşallah geçer en kısa zamanda.
Iste, gebelikte sabah bulantilari olur, normaldir falan fistik. Bu aksam bulantilari nerden cikiyo peki arkadas yaGunduz cocuklarin pesindeyim disarda o yuzden kafam daginik ve temiz hava iyi geliyo ama aksamlari eskisi gibi ayni
Mutfaga girmek istemiyorum ve bulanti eskisi gibi halsiz birakiyor beni
Ben yaa ergenlik sivilcesi mübArek geçiyor 2 gün sonra tekrar çıkıyor cinsiyet e bağlayan lar var kiz demisti doktor sen çirkin lesmedin sivilce çıkartıyor sun vs gibi şeyler duyuyorum senin cinsiyet neydiKızlar sivilcelenen var mi benım yuzum ergenlıktekı gibi oldu
Ben daha öğreenmedım ama alnımda böle minik mimik kırmızı noktalar cıkıo ısılık gibiBen yaa ergenlik sivilcesi mübArek geçiyor 2 gün sonra tekrar çıkıyor cinsiyet e bağlayan lar var kiz demisti doktor sen çirkin lesmedin sivilce çıkartıyor sun vs gibi şeyler duyuyorum senin cinsiyet neydi
Yok cnm 11-14 arasi yapılıo zatenMerhaba Kızlar bir yardımcı olun lütfen.
Doktor 11.haftada ikili test için çağırmıştı. Geç kalmışım randevu bulamadım, doktorum özelde olunca hep dolu. en erken ayın 25'ine alabildim.
O zaman da 13+1 olacak. Geç mi kalmış olurum? Bu bana bir sıkıntı yaratır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?