- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Saol canim,Mrb canım ultrason resmini görmüştüm kararsız kaldım ondan yazmamıştım ama kıza benzetiyorum yakın zamanda öğrenirsin inş.
Sabah kac posta aksam kac posta vallahi sayisini bilmiyorum ogurmelerinBende sabahlari daha iyiyim.ama aksamlari kusuyorum cok fena
Ya canim zaten dokunsalar aglicaz malum durumlardan5 gün kalmayı planlıyor bana kalsa hemen dönerdik galiba evimi özledim
Eşimle konuştum az önce moralimi bozdu
Gülerek 2.çocuğu istemem artık diyor
Hiç komik gelmedi aksine sinirlerimi bozdu
Benim yaşadıklarımı ben biliyorum ona ne olduysa,anlayışlı bulurdum hep eşimi hayal kırıklığı yaşıyorum şuan
Ilk gebelikte hatirliyorumda, yol kenarlarina kustugumu, sicagin alni dalyan, marmaris, o kadar km yapip hala gezme pesinde oldugumu. Evet bulanti kusma yine coktu ama hayatimi bu kadar etkilemiyordu... stres yapma tadini cikarmaya bakAh kızlar ahhhhhhhh.
aylardır beklediğim tatil günü geldi çattı yarın bodruma gidiyoruz ama benim halaaaa bulantım devam ediyor. asla tatlı şeyler yiyemiyorum,su bile zor içiyorumgüya zaten bulantım az, 15. haftaya kadar kesin geçer diyodum. ama geçmedi,2gündürde arttı.. stres sardı beni tadım tuzum yok çok yoğun çalıştım ve çok ihtiyacım var bu tatile nolur zehir olmasın
Giz bu adam senin yediklerini sayiyoooooo:) 3 gün sonra geçer inşallah ama geçmezse niye geçmediki der bu seferde.Eşimde bir sürü şey almıştı duruyor hepsi olduğu gibi, annem uyarmıştı gerçi onu, bak o kalkıp almaz sen getir önüne öyle birer ikişer yer diye,geçen gün ceviz içini, bademi aldığı poşetiyle getirmiştabağa filan koymakta yok ama hakikaten önüme getirilince yedim. hatta diyor saydım 4 avuç yedin böyle devam halbuki elimi poşete 4 defa daldırıp birer ikişer adet almıştım
Az kalmış canım merakla bekliyorumSaol canim,esut85 de aynini dedi. Eylulun 20sinde bi ultrason resmi daha cikacak yine rahatsiz edicem sizi
Benim agrilarimida sorsana enisteye ne zaman gececemisss dohturlar bisi ney demiyo
Benimki de önce bak bebek beslenemiyor falan diyordu sürekli. Bende benden alıyo o sen korkma dedim. İlk 3 ay anneden alıyormuş ya. Sağlıklı beslenmek adına aldığımız herşey duruyor evde. Kardeşim sürekli bunu istiyor musun bunu yer misin şunu yer misin annem aynı şekilde babam bile ketumdur normalde ailemde kaldığım süre de oda aynı şekilde. Eşim anca geçecek az kaldı desinbenimki de doktor 3. Ayda geçer dedi ya ona göre tam 3. Ayda geçecek. 11+4üx şuan. Az kaldı 3 gün daha dayan diyor o kadar emin geçeceğinden yani
Anlatınca komik yaşayınca sinir bozucuHahahahah koptum yeminle annem neye gülüyorsun diyor
Allah’ım yaa çok komikler
Poşetle getirmek ne demek yaa
Ama adam ayağına kadar getirmiş kız kıymetini bil
Sorsam hiç bilmiyorum demez ha gün verir şu gün geçecek sabretsin derBenim agrilarimida sorsana enisteye ne zaman gececemisss dohturlar bisi ney demiyo
Bende sadece meyve yiyebiliyorum.Esimde gitmis her meyveden bir kilo almisBıgun iyiyim bi gun kotu dun iyiydim bugun iki gidim bişi yedın cıkardım yine mandalınaya talim
Benimki de muz alıyor sana aldım diyor kendi yiyorBende sadece meyve yiyebiliyorum.Esimde gitmis her meyveden bir kilo almis
Birer kilo neye yetecek iki de bebe var
Anam elalemin kocalari doktordan bilgili valla bulantinin gececegi gun verir benimki 7/24 meyve yedigimi bilir az alir
Hahahah bnde mandalına agacı cıkıcak içimdeBende sadece meyve yiyebiliyorum.Esimde gitmis her meyveden bir kilo almis
Birer kilo neye yetecek iki de bebe var
Anam elalemin kocalari doktordan bilgili valla bulantinin gececegi gun verir benimki 7/24 meyve yedigimi bilir az alir
Canim iyi tatiller emin ol surekli disarda yogun olunca bulanti kalmicak tatli seyler yeme zaten sadece zarar bende hamilelikle beraber tatli seylerden hatta tatli meyvelerden bile tiksindim dogru duzgun su da icemiyorum uzun sure ac kalma az az da olsa surekli biseyler yemeye calis cunku uzun sureli acliklarda bulanti daha cok oluyo
Bende ayni korkuyla gitmistim tatile ama tatilde ne bulanti ne halsizlik super gecti
Merak etme seninkide guzel gecer
Ilk gebelikte hatirliyorumda, yol kenarlarina kustugumu, sicagin alni dalyan, marmaris, o kadar km yapip hala gezme pesinde oldugumu. Evet bulanti kusma yine coktu ama hayatimi bu kadar etkilemiyordu... stres yapma tadini cikarmaya bak
canım doktordan doktora değişiyor. ben 13.haftada 4 boyutluya girdim,ordaki ultrason doktoru kız dedi.. kendi doktorum hala bekletiyor,garanticilerCinsiyeti belli olan var mi acaba?Ben 14.haftadayim.goremez diye gitmek istemedim ama herkez belli olmustur diyor.
Hayır canım regl dönemlerimde bir tane çıkardıDaha onceden böle problemlerin var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?