2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya canim zaten dokunsalar aglicaz malum durumlardan takma kafana, benimki 2. Dogurmadan 3. demeye basladi nerelere gidem su halimi gormuyormusun diyorum, bazen inadina inadina da konusuyolar

Ilk gebelikte hatirliyorumda, yol kenarlarina kustugumu, sicagin alni dalyan, marmaris, o kadar km yapip hala gezme pesinde oldugumu. Evet bulanti kusma yine coktu ama hayatimi bu kadar etkilemiyordu... stres yapma tadini cikarmaya bak

Giz bu adam senin yediklerini sayiyoooooo
Birderdimvar bolumune yazsan boyle seni bosatirlar kesin

Benim agrilarimida sorsana enisteye ne zaman gececemisss dohturlar bisi ney demiyo

Okulun gurultusunden basim oyle agriyoki anlatamam..
Yattim uyudum bana misin demedi...sukur haftasonu girdi araya

Bıgun iyiyim bi gun kotu dun iyiydim bugun iki gidim bişi yedın cıkardım yine mandalınaya talim
Bende sadece meyve yiyebiliyorum.Esimde gitmis her meyveden bir kilo almis
Birer kilo neye yetecek iki de bebe var
Anam elalemin kocalari doktordan bilgili valla bulantinin gececegi gun verir benimki 7/24 meyve yedigimi bilir az alir

Bende sadece meyve yiyebiliyorum.Esimde gitmis her meyveden bir kilo almis
Birer kilo neye yetecek iki de bebe var
Anam elalemin kocalari doktordan bilgili valla bulantinin gececegi gun verir benimki 7/24 meyve yedigimi bilir az alir
Benimki de muz alıyor sana aldım diyor kendi yiyor hani bana almıştın diyorum e yemiyorsun bozulsun mu diyor arsız arsız

bebişi bayadır görmüyorum.
kontroller ayda bire düşünce insan özlüyor.
inşallah iyidir aklım hep onda.
en azından hareketlerini hissediyor olsam bilirdim ki iyi.
ama böyle insan hep evham yapıyor.
yarın 16.haftaya giriyoruz.
26sında taa kontrolüm.

inşallah canım yaa biliyorum psikolojide çok etkiliyor bu illeti

Bende ayni korkuyla gitmistim tatile ama tatilde ne bulanti ne halsizlik super gecti

Merak etme seninkide guzel gecer

hadi bakalım inşallah güzel haberler veririm size oralardan

Ilk gebelikte hatirliyorumda, yol kenarlarina kustugumu, sicagin alni dalyan, marmaris, o kadar km yapip hala gezme pesinde oldugumu. Evet bulanti kusma yine coktu ama hayatimi bu kadar etkilemiyordu... stres yapma tadini cikarmaya bak

bizde arabayla gidiyoruz bakalım nasıl geçecek,bende kusma yok ama boşboş öğürme,of Allahım oda çok kötü

Slm kızlar bugün 2 li tarama için perinatoloji ye gittim. Geçen cuma kadın doğum uzmanının 11+0 hafta 4.15 mm ölçtüğü bebeği perinatoloji uzmanı 11+1 hafta 4.25 mm ölçtü ve 2li taramayı haftaya erteledi. Ben anlamıyorum bu ultrasonlarda mı bir sıkıntı var ölçen doktorlardan mı? Sinir oluyorum.

Cinsiyeti belli olan var mi acaba?Ben 14.haftadayim.goremez diye gitmek istemedim ama herkez belli olmustur diyor.
canım doktordan doktora değişiyor. ben 13.haftada 4 boyutluya girdim,ordaki ultrason doktoru kız dedi.. kendi doktorum hala bekletiyor,garanticiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…