- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Benımde böle pitir pitir yuzumdeHayır canım regl dönemlerimde bir tane çıkardı
Kesin :) ama bizde lokma sayma sanırım ailecek huy , bende her yemekten sonra iyi yedim dime diyip duruyorum :)Giz bu adam senin yediklerini sayiyoooooo
Birderdimvar bolumune yazsan boyle seni bosatirlar kesin
benim 14. haftada erkek olduğu belli oldu :)Cinsiyeti belli olan var mi acaba?Ben 14.haftadayim.goremez diye gitmek istemedim ama herkez belli olmustur diyor.
Benim ayni gun iki farkli doktor ense kalinligini 0.5 farkla olctu doktordan doktora cihazdan cihaza degisiyor benceSlm kızlar bugün 2 li tarama için perinatoloji ye gittim. Geçen cuma kadın doğum uzmanının 11+0 hafta 4.15 mm ölçtüğü bebeği perinatoloji uzmanı 11+1 hafta 4.25 mm ölçtü ve 2li taramayı haftaya erteledi. Ben anlamıyorum bu ultrasonlarda mı bir sıkıntı var ölçen doktorlardan mı? Sinir oluyorum.
Çok anlamam ama erkek gibi hissettim :)Bir de foto atayım bakalım cinsiyet konusunda yorum varmı?
En büyük dert tam kavga sebebiBende sadece meyve yiyebiliyorum.Esimde gitmis her meyveden bir kilo almis
Birer kilo neye yetecek iki de bebe var
Anam elalemin kocalari doktordan bilgili valla bulantinin gececegi gun verir benimki 7/24 meyve yedigimi bilir az alir
Hahaha yaa eşin çok komikBenimki de muz alıyor sana aldım diyor kendi yiyorhani bana almıştın diyorum e yemiyorsun bozulsun mu diyor arsız arsız
Benimki de kırılır normalde. Alıngandır biraz ama şakalaştığımı biliyor.En büyük dert tam kavga sebebi
Bir derdim var a git senin kocayı haşlasınlar
Hahaha yaa eşin çok komik
Benimkine öyle desem hemen bozulur
Çok duygusal kırılgan benim ki
Canim tursu suyu icsen cok iyi geliyo soguk alginligimiKızlar bir de nezle oldum ki sormayınSabahtan beri burnumu tutamıyorum Kıpkırmızı oldu çok acıyor çoook
Haftanin son is gununden gunaydin kizlar
Ins bugun bulantim aniden gecti cokkkk mutluum patlayana kadar yiyicem diyenler olur
bebişi bayadır görmüyorum.
kontroller ayda bire düşünce insan özlüyor.
inşallah iyidir aklım hep onda.
en azından hareketlerini hissediyor olsam bilirdim ki iyi.
ama böyle insan hep evham yapıyor.
yarın 16.haftaya giriyoruz.
26sında taa kontrolüm.
Bende cok özluyorum ya. Benim de 24undeydi başka doktordan yarina randevu aldim.Belki cinsiyetide belli olur. Benim ki hic bisey demedi cinsiyetle ilgili. Takmis 16. Hafta belli olur diye. Cogu kişi ögrendi burda. Ölucem meraktan.
çok erken canım değişebilir. var mı ultrason resmi?hayırlı akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim.cinsiyet tahmininde bulundu 12+5 bugün.erkek dedi kesin değilmiş . ben kızım olsun çok istiyorum bir oğlum var .ayrım değil erkek evlat da kiz da çok sevilir.istem dışı ağladım doktordan çıkınca.sonra kızdım kendime.sağlıklı olsun da mühim olan bu.acaba değişir mi tahmini kızlar ??
Bana önce kiz sonra erkek dediler artık kesinmis benimkihayırlı akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim.cinsiyet tahmininde bulundu 12+5 bugün.erkek dedi kesin değilmiş . ben kızım olsun çok istiyorum bir oğlum var .ayrım değil erkek evlat da kiz da çok sevilir.istem dışı ağladım doktordan çıkınca.sonra kızdım kendime.sağlıklı olsun da mühim olan bu.acaba değişir mi tahmini kızlar ??
Evet ben de öyle yaptım bakalım şifa olur inşallah.Canim tursu suyu icsen cok iyi geliyo soguk alginligimi
canım inşallah sağlıklı olsun önemli olan o ama ben hep kız istedim hep..var canım atmaya çalışayımçok erken canım değişebilir. var mı ultrason resmi?
canım ya maaşallah inşallah bana da değiştiğini söyler tabii hayırlısı ile.Rabbim hayırlısını versin hepimize.canım sen de sağlıkla kucağına al inşallahBana önce kiz sonra erkek dediler artık kesinmis benimki
Inşallah allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?