2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ayni gun iki farkli doktor ense kalinligini 0.5 farkla olctu doktordan doktora cihazdan cihaza degisiyor bence

Bir de foto atayım bakalım cinsiyet konusunda yorum varmı?

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-14-18-00-48.webp
    9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2018-09-14-18-01-08.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 50
Bende sadece meyve yiyebiliyorum.Esimde gitmis her meyveden bir kilo almis
Birer kilo neye yetecek iki de bebe var
Anam elalemin kocalari doktordan bilgili valla bulantinin gececegi gun verir benimki 7/24 meyve yedigimi bilir az alir
En büyük dert tam kavga sebebi
Bir derdim var a git senin kocayı haşlasınlar

Benimki de muz alıyor sana aldım diyor kendi yiyor hani bana almıştın diyorum e yemiyorsun bozulsun mu diyor arsız arsız
Hahaha yaa eşin çok komik
Benimkine öyle desem hemen bozulur
Çok duygusal kırılgan benim ki

En büyük dert tam kavga sebebi
Bir derdim var a git senin kocayı haşlasınlar

Hahaha yaa eşin çok komik
Benimkine öyle desem hemen bozulur
Çok duygusal kırılgan benim ki
Benimki de kırılır normalde. Alıngandır biraz ama şakalaştığımı biliyor. ara ara söylüyorum alıştı herhalde napsın çocuk gibi gülesim geliyor ciddiyet gidiyor. Kirlisini banyoya koydu diyelim mesela kirliye atmadı onu neden oraya atıyorsun yeri orası değil diyorum oraya atmadım koydum diyor. Alacaz herhalde diyor.

hayırlı akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim.cinsiyet tahmininde bulundu 12+5 bugün.erkek dedi kesin değilmiş . ben kızım olsun çok istiyorum bir oğlum var .ayrım değil erkek evlat da kiz da çok sevilir.istem dışı ağladım doktordan çıkınca.sonra kızdım kendime.sağlıklı olsun da mühim olan bu.acaba değişir mi tahmini kızlar ??

Bende cok özluyorum ya. Benim de 24undeydi başka doktordan yarina randevu aldim. Belki cinsiyetide belli olur. Benim ki hic bisey demedi cinsiyetle ilgili. Takmis 16. Hafta belli olur diye. Cogu kişi ögrendi burda. Ölucem meraktan.

Bende cok özluyorum ya. Benim de 24undeydi başka doktordan yarina randevu aldim. Belki cinsiyetide belli olur. Benim ki hic bisey demedi cinsiyetle ilgili. Takmis 16. Hafta belli olur diye. Cogu kişi ögrendi burda. Ölucem meraktan.

bende 2 hafta önce öğrenmiştim benimki Allah kısmet ederse erkek canım.
inşallah sende öğrenirsin yarın.
ben paranoyak gibi acile gidip şuram ağrıyor böyle kötüyüm mü desem diye düşünür oldum.
evlat aşkı insana her şeyi yaptırıyor sanırım.
sağlıklı olsun da beklerim ben çok şükür.

çok erken canım değişebilir. var mı ultrason resmi?

Bana önce kiz sonra erkek dediler artık kesinmis benimki
Inşallah allah gönlüne göre versin

Bana önce kiz sonra erkek dediler artık kesinmis benimki
Inşallah allah gönlüne göre versin
canım ya maaşallah inşallah bana da değiştiğini söyler tabii hayırlısı ile.Rabbim hayırlısını versin hepimize.canım sen de sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…