2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen yansıtmasan da hayatını etkiliyor sonuçta ister istemez yansıyacak. Bende bişey demiyorum artık. Nasılsın diye aradığında iyiyim diyorum. Yaşamayan bilmiyor gerçekten.

kızlar eşlerimizin bizi anladığını bende hiç sanmıyorum :) birde benim eşim poker surat ne çok kızdığını anlarsın, ne sevindiğini, ne üzüldüğünü birtek güzel sevmeyi biliro yüzden midem bulandığında ne hissetiğini anlayamıyorum, geçer geçer diyip duruyor.Kontrole gitmeden öncede tehdit eder gibi inşallah gelişimi iyidir,yoksa ufak bir hesaplaşırız dedi.. dediğiniz gibi bende pamuklara sarsın filan beklerdimama şu bir gerçek annemin kıymetini bin misli anladım, ne zormuş annelik daha doğmadan gördük.

hastanelerde veriyolar canim eğer özele gidiyosaniz belki ondan yoktur. ben üni hastanesine gidiyorum ilk randevudan sonra gebe egitimine gitmezseniz randevu alamazsiniz dediler
bazı özel hastahanelerde de var sanırım, benim gittiğimde yoktu maalesef,ilk kontrolde sormuştum bende.Emzirme eğitimi ,birde plates dersleride oluyormuş.Olsa ne iyi olurdu

Benimki de önce bak bebek beslenemiyor falan diyordu sürekli. Bende benden alıyo o sen korkma dedim. İlk 3 ay anneden alıyormuş ya. Sağlıklı beslenmek adına aldığımız herşey duruyor evde. Kardeşim sürekli bunu istiyor musun bunu yer misin şunu yer misin annem aynı şekilde babam bile ketumdur normalde ailemde kaldığım süre de oda aynı şekilde. Eşim anca geçecek az kaldı desin benimki de doktor 3. Ayda geçer dedi ya ona göre tam 3. Ayda geçecek. 11+4üx şuan. Az kaldı 3 gün daha dayan diyor o kadar emin geçeceğinden yani

Canım sen yansıtmasan da hayatını etkiliyor sonuçta ister istemez yansıyacak. Bende bişey demiyorum artık. Nasılsın diye aradığında iyiyim diyorum. Yaşamayan bilmiyor gerçekten.

Bende öyle diyorum daha anne olmadan ne zor olduğunu anladım

Sesli güldüm valla :)))

bazı özel hastahanelerde de var sanırım, benim gittiğimde yoktu maalesef,ilk kontrolde sormuştum bende.Emzirme eğitimi ,birde plates dersleride oluyormuş.Olsa ne iyi olurdu
evet normal doğum yapacaklar için ücretsiz fizik tedavi bölümünde haftalık egzersiz programi var ama benim 2.sezeryanim olacak o yüzden katılmadım

:) 3 gün sonra geçer inşallah ama geçmezse niye geçmediki der bu seferde.Eşimde bir sürü şey almıştı duruyor hepsi olduğu gibi, annem uyarmıştı gerçi onu, bak o kalkıp almaz sen getir önüne öyle birer ikişer yer diye,geçen gün ceviz içini, bademi aldığı poşetiyle getirmiş tabağa filan koymakta yok ama hakikaten önüme getirilince yedim. hatta diyor saydım 4 avuç yedin böyle devamhalbuki elimi poşete 4 defa daldırıp birer ikişer adet almıştım

evet normal doğum yapacaklar için ücretsiz fizik tedavi bölümünde haftalık egzersiz programi var ama benim 2.sezeryanim olacak o yüzden katılmadım
doğum evlerinde de var o programlar, ama bana en yakın doğum evi esenlerde orası ile ilgilide çok suriyeli vs var diyorlar.Kaş yapayım derken göz çıkarmayım, ne bileyim o kadar kalabalık ortamda virüs vs kapmaktan korkuyorum.Çok hiyenik olmadıklarını düşünüyorum

Aa hayır öyle deme tam 4 avuç yedin görmüş adam çocuk gibiler ya valla. Poşetiyle getirmiş ki istediğin kadar ye geçmezse sana sorarım diyorum zaten. Geçer geçer diyor.

evet doğum hastanelerinde çok suriyeli oluyomus bende duydum. benim gittigim hastane üniversite hastanesi yabancilari almiyolar. türk vatandaşlarını aliyolar sadece

Aa hayır öyle deme tam 4 avuç yedin görmüş adam çocuk gibiler ya valla. Poşetiyle getirmiş ki istediğin kadar ye geçmezse sana sorarım diyorum zaten. Geçer geçer diyor.
inşallah geçerde kocan haklı çıkar canım, benim bulantılarım ,öğürmelerim geçti o kadar zinde hissediyorum ki şu son günlerde, ben hamileliğin o balayı kısmına direk geçtim diyorum

Düz mantık benim koca 3 günüm kalmış kızlar neden söylemiyorsunuz aşk olsun
Hahahahah koptum yeminle annem neye gülüyorsun diyor

Allah’ım yaa çok komikler
Poşetle getirmek ne demek yaa
Ama adam ayağına kadar getirmiş kız kıymetini bil

Istanbulda yasiyosan yenibosnada nisa hastanesi var biliyosundur calisanlari neredeyse full kadin ilk dogumumu orda yaptim kadin dogumda hic erkek calismiyo o yuzden baya yogun bi hastane
Canim onerin icin tesekkur ederm ama yenibosna cok uzak kaliyo bana malesef

Kızlar dünden beri ölüyorum baş ağrısından yedi bitirdi beni.ağrıdıkca midem bulanıyor.aç kalınca hem midem hem başım daha çok ağrıyor.Allahım kafamı koparmak istiyorum.hep sağ tarafında ağrı.sağ boynum başım alnım sakagim ama hep sağ.lavanta yağı ile yağladım.alnimi sardım buz koydum yok.Allahım Allahım daha beteriyle sinama bizi.gormemise dönelim.Evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…