Amaaan görür o bundan sonra tek şikayet etmem onaCanım bizi anladıklarını düşünmüyorum. Benimki de anlamıyor. Geçer geçer diyor. İçinden abarttığımı düşündüğünden eminim. Bende kırılıyorum ama ne diyebilirim ki
İnşallah güzel haberler alırsın canımNormaldir canim takma kafana ben o kadar heyecanliyimki yarin ikili testim yapilicak heyecandan yerimde duramiyorum
Hayırlı sonuçlar güzel haberler inşallahNormaldir canim takma kafana ben o kadar heyecanliyimki yarin ikili testim yapilicak heyecandan yerimde duramiyorum
Saglikli oldugunu bi duysam icim rahatlicak cok cok heyecanliyim insallah seninde guzel cikar sonuclarin canimİnşallah güzel haberler alırsın canım
Benimde pazartesi çıkacak 2li test sonucum kontrole de gidicem
Aminnn insallahHayırlı sonuçlar güzel haberler inşallah
Ben beni pamuklara falan saracağını düşünmüştüm açıkçası beklediğim gibi olmadıAmaaan görür o bundan sonra tek şikayet etmem ona
3 haftadır annemlerdeyim zaten annem çekiyor tüm kahrımı
Erkekler çok anlayışsız gerçekten
Tabiki çok şükür ama 7/24 bulantı çekmek öğürmek kusmak da kolay değil. İki ay boyunca (ki devam da ediyor) sürekli mide bulantısı çeksin bakalım eşim. Söyleniyor mu söylenmiyor mu. Ben çok söylenmiyorum da zaten sadece keyifsizim bide ara ara ağlama krizikızlar hamilelikte kasık ağrısı 9 ay olur zorunlu gebe eğitimi oluyor artık siz gitmediniz mi. evet dışardan abarttigimizi düşünüyorlar çünkü mide bulantısı vs aslinda ufak tefek şeyler allah korusun ne hastalıklar var gebelikle alakalı. biraz sükretmek gerekiyor galiba, sağlıklı olduğumuz için ve sağlıklı bebekler taşıdığımız için. çok hayıflanınca dogal olarak etrafimizdaki insanlar da sıkılıyor.
öyle tabi haklisin canımTabiki çok şükür ama 7/24 bulantı çekmek öğürmek kusmak da kolay değil. İki ay boyunca (ki devam da ediyor) sürekli mide bulantısı çeksin bakalım eşim. Söyleniyor mu söylenmiyor mu. Ben çok söylenmiyorum da zaten sadece keyifsizim bide ara ara ağlama kriziherkes sıkılabilir kocalarımız sıkılamaz
Benim de alnım sivilce dolduKızlar sivilcelenen var mi benım yuzum ergenlıktekı gibi oldu
Haftanin son is gununden gunaydin kizlar
Ins bugun bulantim aniden gecti cokkkk mutluum patlayana kadar yiyicem diyenler olur
Annem diyoki
Isteyerek hamile kaldinda ondan boyle cekiyon diyo kazayla olsaydi tas gibi olurdun diyo
Dogru soyluyo kadin kizimda hic biseyim yoktu
Bende sabahlari daha iyiyim.ama aksamlari kusuyorum cok fenaIste, gebelikte sabah bulantilari olur, normaldir falan fistik. Bu aksam bulantilari nerden cikiyo peki arkadas ya
Zorunlu gebe eğitimi kız ben çok cahilim valla hiç duymadım desemkızlar hamilelikte kasık ağrısı 9 ay olur zorunlu gebe eğitimi oluyor artık siz gitmediniz mi. evet dışardan abarttigimizi düşünüyorlar çünkü mide bulantısı vs aslinda ufak tefek şeyler allah korusun ne hastalıklar var gebelikle alakalı. biraz sükretmek gerekiyor galiba, sağlıklı olduğumuz için ve sağlıklı bebekler taşıdığımız için. çok hayıflanınca dogal olarak etrafimizdaki insanlar da sıkılıyor.
Mesaj attım çok kırıldım diye arayıp özür dilediBen beni pamuklara falan saracağını düşünmüştüm açıkçası beklediğim gibi olmadıtamam üzerime düşüyor da ekstra bir durum yok her zaman ki gibi. Bulantıları falan da abarttığımı düşünüyor için için. Bişey demiyorum bende artık benim de bütün kahrımı annem be kardeşim çekti valla eşimden daha çok çektiler iki haftada hatta diyorum bazen laf çarpıyorum keşke gelmeseydim iyiymişim orda diye anlayan kim
Kelimesi kelimesine katılıyorumTabiki çok şükür ama 7/24 bulantı çekmek öğürmek kusmak da kolay değil. İki ay boyunca (ki devam da ediyor) sürekli mide bulantısı çeksin bakalım eşim. Söyleniyor mu söylenmiyor mu. Ben çok söylenmiyorum da zaten sadece keyifsizim bide ara ara ağlama kriziherkes sıkılabilir kocalarımız sıkılamaz
Benimki de öyle sürekli bana kızıyor hiç sağlıklı şeyler yemiyormuşum bebek beslenemiyormuş elimde sanki mide bulantımdan yiyemiyorum kaldı ki bebeğin gelişimi de gayet iyi gidiyorAmaaan görür o bundan sonra tek şikayet etmem ona
3 haftadır annemlerdeyim zaten annem çekiyor tüm kahrımı
Erkekler çok anlayışsız gerçekten
2 gün çeksinde anlasın diyorum bazen sonra kıyamıyorum hem eşimi çok seviyorum hemde zor şartlarda çalışıyor hep çok sağlıklı olsun isterim.Allah düşmanıma vermesin çok zorNurbal27
-Piraye
Kizlar eşler ne kadar anlayisli olabilirler ki misal bes ay cekiyosun bu durumu bes ay boyunca kimse kimseye o empatiyi kuramaz ki ne gelir elden normal insanlar bile off puff ediyo karsimda hemcinslerim kaldi ki erkek ne anlayacak benim eşim denize gitmisti arkadaslariyla orda midesi bulanmis ve aklina gelmisim demis ki nasil cekiyo ya bu cekilir mi ayni zamanda halsizde birakinca onu tam benim durumumu yasamis yani gunu zehir olmus resmen yasadim anladim dedi bi gun de olsa yani ancak o sekilde yasayacaklar ki anlasinlar yoksa mumkun degil empati nereye kadar
Maşallah canımBenimki de öyle sürekli bana kızıyor hiç sağlıklı şeyler yemiyormuşum bebek beslenemiyormuş elimde sanki mide bulantımdan yiyemiyorum kaldı ki bebeğin gelişimi de gayet iyi gidiyor
hastanelerde veriyolar canim eğer özele gidiyosaniz belki ondan yoktur. ben üni hastanesine gidiyorum ilk randevudan sonra gebe egitimine gitmezseniz randevu alamazsiniz dedilerZorunlu gebe eğitimi kız ben çok cahilim valla hiç duymadım desem
Nereden alıyoruz bu eğitimi
Eşim de geçen gün greyfurt suyu almış. Şu taze sıkılanlardan. Ama greyfurt acı olur ya biraz. Tadına baktım acı. Eşime de tattırdım ıy çok acı dedi. İşte ağzımdaki tat hep böyle benim. Sürekli acı acı dedim. Anladı mı? Yinede anladığını sanmıyorum. Sürekli sakız çiğniyorum bu acı tat için çıkar artık diyor. Eşin anlamış seni ne güzel benimkine de bi gelse o bulantı hali bir kaç saatNurbal27
-Piraye
Kizlar eşler ne kadar anlayisli olabilirler ki misal bes ay cekiyosun bu durumu bes ay boyunca kimse kimseye o empatiyi kuramaz ki ne gelir elden normal insanlar bile off puff ediyo karsimda hemcinslerim kaldi ki erkek ne anlayacak benim eşim denize gitmisti arkadaslariyla orda midesi bulanmis ve aklina gelmisim demis ki nasil cekiyo ya bu cekilir mi ayni zamanda halsizde birakinca onu tam benim durumumu yasamis yani gunu zehir olmus resmen yasadim anladim dedi bi gun de olsa yani ancak o sekilde yasayacaklar ki anlasinlar yoksa mumkun degil empati nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?