canım bir umut bekliyorum belki kız der diye ama ilkinde de 12 biterken demisti doktor..insan bir şeyi çok istememeli Allah ne isterse o olur asla isyan değil ne haddim.nasip artık:)canım bu bi tahmin yani kesin değil ama bencede erkek
Günaydın canım inşallah geçer biter artık.ben azaldı gibi derken tekrar artıyor çok zor cidden..Allah yardımcımız olsun..her şey kokuyor üstelik bitsin diye bekliyorum .Günaydın kızlar acayip bir bulantıyla uyandım kendimi banyoya zor attım.
13 haftalık oldum hala azalma yok
Hani 3 aydan sonra bitiyordu bu
Hoşgeldin canım memleketime...:)Hayrli aksamalar nasilsiniz benim tatil basladi mersindeyim simsilik iyi geciyor bakalim
Kolayliklar diliyorum yeni evinizdede saglik mutluluk huzur versin Rabbim insGünaydın kızlar. Bugün Antep’e taşınacağız inşallah. Çok yorucu bir toplanma sürecinin ardından yerleşme stresi başladı bile bende
Ahh canım inşallah en kısa zamanda biter de rahat nefes alırızGünaydın canım inşallah geçer biter artık.ben azaldı gibi derken tekrar artıyor çok zor cidden..Allah yardımcımız olsun..her şey kokuyor üstelik bitsin diye bekliyorum .
Sen geliyorsun ben gidiyorumGünaydın kızlar. Bugün Antep’e taşınacağız inşallah. Çok yorucu bir toplanma sürecinin ardından yerleşme stresi başladı bile bende
Günler sonra evimde olacağım şimdidenUzun bi aradan sonra esim bugun calismiyor guzel bir kahvalti hazirlayim dedim hamur isi falan ama bittim...
Tansiyonum dusuyo midem bulaniyo daha kahvaltiya oturmadan
Ben ne zaman yazıcam buraya acaba bulantılarım bitti diyeGunaydin guzel anneler, cok guzel bir haftasonu diliyorum hepimize. Pztesi de benim kontrolum var cok heyecanliyim. Cinsiyet artik kesin olarak belli olur. Bugun de 16.haftam bitti. 17.haftaya girdim. Bulantim da hic kalmadi diyebilirim iki gundur sukurler olsun. Darisi kusma bulanti yasayan herkese olsun insaallah.
İnşallah hiç bulantı yaşamazsıngünaydın güzel anneler
bende dün akşam eve gelir gelmez valiz yapmaya başladım,şimdide kahvaltı falan yaptık,son toparlamaları yapıp öğleden sonra yola çıkıcaz inşallah. samsun-bodrum arası 13 saat. biz 1 gece ankarada teyzemde kalıp mola vermiş olucazdoktorum hiç bi sakınca görmedi,sadece çok oturursan belin ağrır dedi. ohooo arka koltukta yastığım pikem hazır bulantım bir tıkcık daha iyi bgn şükürler olsun.
Biraz is guc yapinca kafan dagilinca unutuyosun bulantiyiGünler sonra evimde olacağım şimdiden
Temizlik,yemek sıkıntısı bastı
Mecbur yapıcam artık
Eşime de yazık kaç Aydır dayanıyor adam
O kokulara nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ayrıca sana çok üzülüyorum ben
Ne güzel atlatmıştın nerden çıktı ki şimdi tekrar bulantı
Çocukların da var
Allah yardımcın olsun canım
Ganati yanlis kelime olmus ama bence ne demek istedigimi anlamissinizdir. Her dr baslangicta normal der daha son aya girmeden sezeryan tarihi verir son zaman gelince de isler isler sezeryana alir yani 10 kadin normal dogum icin hazirlik yapar sadece 1 niyeyse normal yapabilir.ne hikmetse hepsine suyun azaldi gunun gecti bebek iri vb bircok sebep ine surulerek sorumluluk almam diyerek anne korkutularak sezeryana yonlemdirilir. Zira ilk dogumumda da çevremde yuzde 90 i normal.isterken ne hikmetse yuzde10u normal dogurabildi. Tam aksi olmasi gerekir tibben. Kimse kusura bakmasin ama dr tercihine kaliyor! Zaten bastan belli de ediyor bazisi 6dan snr gelmem gece calismam diye direk soyluyorlar. Cep telefonu paylasmayan olabiliyor. Velhasili normal dogum yanlisi isteklisi artik ne derseniz cok azlar ve tecrubeli anneler kendi dr lari hakkinda bilgi verirse yada kardesi kuzeni arkadsi normal yapmis dedikleriniz varsa oneriler cok kiymetli.Normal dogum yaptirma garantisi diye bir sey yok. Normal olarak baslayan her dogum sezaryene dönebilir
Emir değil canım bizimki ricaAcaba asker olmalarının etkisi mi?
Benim eşim yıllarca yalnız yaşamış
Ama ne yemek nede temizlik adına hiç birşey bilmiyor.
Sanırım konduramıyorlar ev işi yapmayı kendilerine
Emir verirken emir alan olmak gururlarına mı dokunuyor ne hahAha
Günaydın kuzum 14-15 arasını bekleGünaydın kızlar acayip bir bulantıyla uyandım kendimi banyoya zor attım.
13 haftalık oldum hala azalma yok
Hani 3 aydan sonra bitiyordu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?