2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar acayip bir bulantıyla uyandım kendimi banyoya zor attım.
13 haftalık oldum hala azalma yok
Hani 3 aydan sonra bitiyordu bu

Günaydın kızlar acayip bir bulantıyla uyandım kendimi banyoya zor attım.
13 haftalık oldum hala azalma yok
Hani 3 aydan sonra bitiyordu bu
Günaydın canım inşallah geçer biter artık.ben azaldı gibi derken tekrar artıyor çok zor cidden..Allah yardımcımız olsun..her şey kokuyor üstelik bitsin diye bekliyorum .

Günaydın kızlar. Bugün Antep’e taşınacağız inşallah. Çok yorucu bir toplanma sürecinin ardından yerleşme stresi başladı bile bende

Uzun bi aradan sonra esim bugun calismiyor guzel bir kahvalti hazirlayim dedim hamur isi falan ama bittim...
Tansiyonum dusuyo midem bulaniyo daha kahvaltiya oturmadan

Günaydın hanımlar Ben de dün nezle olmuştum Bugün burun akıntısı daha az ama sinüzitlerim ağrıyor hafifden inşallah artmaz Zaten ne zaman grip yada nezle olsam ardından sinüzitlerime vuruyor mahvediyor beni

Gunaydin guzel anneler, cok guzel bir haftasonu diliyorum hepimize. Pztesi de benim kontrolum var cok heyecanliyim. Cinsiyet artik kesin olarak belli olur. Bugun de 16.haftam bitti. 17.haftaya girdim. Bulantim da hic kalmadi diyebilirim iki gundur sukurler olsun. Darisi kusma bulanti yasayan herkese olsun insaallah.

günaydın güzel anneler
bende dün akşam eve gelir gelmez valiz yapmaya başladım,şimdide kahvaltı falan yaptık,son toparlamaları yapıp öğleden sonra yola çıkıcaz inşallah. samsun-bodrum arası 13 saat. biz 1 gece ankarada teyzemde kalıp mola vermiş olucaz doktorum hiç bi sakınca görmedi,sadece çok oturursan belin ağrır dedi. ohooo arka koltukta yastığım pikem hazır bulantım bir tıkcık daha iyi bgn şükürler olsun.

Günaydın canım inşallah geçer biter artık.ben azaldı gibi derken tekrar artıyor çok zor cidden..Allah yardımcımız olsun..her şey kokuyor üstelik bitsin diye bekliyorum .
Ahh canım inşallah en kısa zamanda biter de rahat nefes alırız

Günaydın kızlar. Bugün Antep’e taşınacağız inşallah. Çok yorucu bir toplanma sürecinin ardından yerleşme stresi başladı bile bende
Sen geliyorsun ben gidiyorum
Burda olsaydım görüşürdük
Hoşgeldiniz,hayırlı olsun tatlım

Uzun bi aradan sonra esim bugun calismiyor guzel bir kahvalti hazirlayim dedim hamur isi falan ama bittim...
Tansiyonum dusuyo midem bulaniyo daha kahvaltiya oturmadan
Günler sonra evimde olacağım şimdiden
Temizlik,yemek sıkıntısı bastı
Mecbur yapıcam artık
Eşime de yazık kaç Aydır dayanıyor adam
O kokulara nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ayrıca sana çok üzülüyorum ben
Ne güzel atlatmıştın nerden çıktı ki şimdi tekrar bulantı
Çocukların da var
Allah yardımcın olsun canım

Ben ne zaman yazıcam buraya acaba bulantılarım bitti diye
Fazladan kilo almaya bile razıyım
Yeter ki bitsin
Sana da maşallah diyelim

İnşallah hiç bulantı yaşamazsın
Mükemmel bir tatil olur senin için

Biraz is guc yapinca kafan dagilinca unutuyosun bulantiyi
Gunduz pek bisey yok aksam ne zaman cay demleyip yanina bisey hazirliyorum tv nin karsisina gecip keyif yapicam basliyo..
Sende eve gecince bi sure iyi olursun sonra tekrar baslar
Tatilde hic bulanmadi mesela.Deniz kum gunes derken bulanmadi.Ne zaman eve geldim bulanmaya basladi.Aslinda hic gecmemis sadece kafam dagilmis ve hissetmemisim

Normal dogum yaptirma garantisi diye bir sey yok. Normal olarak baslayan her dogum sezaryene dönebilir
Ganati yanlis kelime olmus ama bence ne demek istedigimi anlamissinizdir. Her dr baslangicta normal der daha son aya girmeden sezeryan tarihi verir son zaman gelince de isler isler sezeryana alir yani 10 kadin normal dogum icin hazirlik yapar sadece 1 niyeyse normal yapabilir.ne hikmetse hepsine suyun azaldi gunun gecti bebek iri vb bircok sebep ine surulerek sorumluluk almam diyerek anne korkutularak sezeryana yonlemdirilir. Zira ilk dogumumda da çevremde yuzde 90 i normal.isterken ne hikmetse yuzde10u normal dogurabildi. Tam aksi olmasi gerekir tibben. Kimse kusura bakmasin ama dr tercihine kaliyor! Zaten bastan belli de ediyor bazisi 6dan snr gelmem gece calismam diye direk soyluyorlar. Cep telefonu paylasmayan olabiliyor. Velhasili normal dogum yanlisi isteklisi artik ne derseniz cok azlar ve tecrubeli anneler kendi dr lari hakkinda bilgi verirse yada kardesi kuzeni arkadsi normal yapmis dedikleriniz varsa oneriler cok kiymetli.
Ben bakirkoy camlik hastanesinde varujan magar da normal dogum yaptim. Gecenin 12sinde mesaj attim cekinip ama hemen aradi hastaneye gel dedi ebe kontrolumu yapti ve benden once hastaneyi bikac sefer arayarak gelip gelmedigimi durumumu vs sordu. Bunlar onemli seyler. Hem de gercekten cok onemli. Simdi mecburen anadolu yakasinda ariyorum bu ilgiyi aratmayacak kaliteli bir dr. Aglayarak sezeryana giren arkadslarim gibi olmak istemiyorum. Doganin gerektirdigi gibi olmasi gerektigi gibi normal dogum istiyorum bu da bnm hakkim keyfi elimden alacak dr musvettelerine de cok gicigim. Siz de bnce bu verdigim bilgilere gore degerlendirin.

Emir değil canım bizimki rica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…