2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canımm
Artık söyler tabıkı doktor 4 ayına girmişsin tam zamanı net söylemek için
Bu arada önümüzdeki günlerde bebişi hissetmeye başlarsın 18 haftalarda sen hissette sıra bizede gelsin

Kızlar günaydın.aklımda yine deli sorular .ben çarşamba günü ser olan olucam.11 hafta 6 günlükken.muhtemelen bana antibiyotik verecekler.acaba bebeğine zararı olur mu.bu haftalarda antibiyotik kullanan oldu mu.anestezi alaçam .korkuyorum kızlar ya

Ama benim kafam hep dağılıyor ki annemler de
Ablam ve yeğenler dün gitti evlerine
Bugün de kışlık hazırlık yapıyor annem yardım ediyorum,yarın eşim gelecek aslında hep bi uğraş var ama bulantı da hep var hiç gitmiyor

Ben kullanıyorum canım
Malum tifo oldum ya
Doktorum verdi bende kullanıyorum

Herkese günaydın hanımlar 25 eylülde kontrolüm vardı ama biraz yoğun karın ağrım vardı dün dayanamadım 14+3 te başka bir doktora gittim. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok kullandığım vitamin yapabilir dedi neyse sonra doktor baktı baktı pat diye kızın geliyor annesi dedi. Kendi doktorum 13+2 de yüzde 70 kız demişti bu doktor direkt kızın olacak dedi. Kesinmi dedim yüzde yüz dedi :) Acaba gerçekten kesinleşmişmidir hala kafam çok karışık 14+3 te net olarak gözükür mü?

inşallah canım benim bitse artık hepimiz rahat etsek

Hayirli sabahlar kafam kazan gibi gece benden 4 hafta geride olan kizkardesime leke degmis hastaneye gitmisler kalbi durmus meger bebeginin ne guzel hayaller kuruyorduk seneye bebislerle yapacaklarimiza dair....tedaviyle hamile kalmisti ilk bebegi ustelik... cok mu uzulur acaba beni gordukce diye dusunmeden edemiyorum hep ona kendi bebegini hatirlatacagim

KuZum aklındaki soruların en güzel cevabını doktor verecek tabiki ama doktorlar bu işlemi bebişlerin sağlığı güvenliği için yapıyor verecekleri ilaçlarda tabiki bebekler için sorun yaratmayacak ilaçlar olacaktır

Çok üzüldüm ya inşallah tekrar hamile kalır hemen. Ne diyeceğimi bilemedim

Oy oy bir prenses daha geliyor
Artık tabiki belli olur
Doktor yüZde yüz demiş ya yoksa aklında erkek vardı o yüzden mi inanmak istemiyorsun

Allah ın acısını hafifletsin inşallah
En yakın zamanda tekrar bebiş nasip eder inşallah

Kesinlikle katiliyorum sana. Tatildeyken benim de bulantilarim kusmam hic bunaltmamisti. Deniz kum gunes yogunluk derken insan kafayi dagitiyor tabi.

Ay canim ysklasik 10-11. Haftadan beri hissediyorum zaten. Ikinci gebeliklerde erken hissediliyormus, bir de zayif olunca ve tecrube de eklenince cabuk hissetmeye basladim. Ama tabi son haftalarda cok daha siddetli ve guclu hissediyorum. Kiz bebekler daha gec hissediliyor diyorlar. Sizler de yavas yavas baslarsiniz hissetmeye. Hatta aslinda hissediyorsunuzdur da farkinda degilsinizdir.

Bence kesindir artik canim. Iki doktor da oyle dediyse. Hayirli olsun, saglikla kucagina al insaallah.

Ah canim cok uzuldum. Allah en kisa zamanda kolaylikla saglikla nasib etsin ona da tekrar insaallah. Muhakkak gordukce aklina gelip uzulebilir icten ice ama senin adina da cok sevinecektir bir yandan da. Sonucta kardessiniz, o da anne yarisi olacak. Sen bolca dua et kardesin icin.

Oy oy bir prenses daha geliyor
Artık tabiki belli olur
Doktor yüZde yüz demiş ya yoksa aklında erkek vardı o yüzden mi inanmak istemiyorsun
Yok tam tersi hep hayalimdi bir kızım olsun Ama çok kafa bulandıran insanlar var emin olma işte ayrıntılıyı bekle gibi o yüzden teyit etme ihtiyacı duyuyorum :)

Sağol canım.artık o kadar yoruldum ki doktora birşey sormaktan.düşünmekten.dediğin gibi biliyor bebeğin durumunu düşünmek sormak istemiyorum artık.bugün çok mutsuzum.eşim artık isyan bayrağını çekti.benimde zoruna gidiyor o öyle yapınca

Kızlar bilirsiniz benim düşük tehlikem vardı gerçi hala da devam ediyor doktor kendini yorma diyor
Benim evim 5 katta asansör Yok , babamların evi 1 katta aynı mahalledeyiz ZAten
Ben 4 aydır babamlara yerleştim eşimle beraber
Babam abim ben Eşim yaşıyoruz..Allah razı olsun babam annelik bile yapıyor bize..hiç bunaltmıyor sıkmıyor bizi
Ama ben artık evimi özledim yatağımı özledim
Eşim koltuklarda uyuyor ben gene rahatım babam salona yatak kurdu ben yatakta yatıyorum
Ve bu gün deli gibi ev hasretiyle uyandım eşimle konuştum oda gitmek
Evde yapılacak bir sürü iş var bulaşık makinem televizyonum nasıl olduysa durduk yerde bozulmuş
Evde çatı tamiri olacak
Ev toz içinde herşey kirlenmiş ben temizlik konusunda çok takıntılıyım
Ben ne yapayım şimdi sabah beri ağlamak istıyorum babam üzülecek diye ona da bir şey diyemiyorum
Bana bir akıl verin kızlar

Yok tam tersi hep hayalimdi bir kızım olsun Ama çok kafa bulandıran insanlar var emin olma işte ayrıntılıyı bekle gibi o yüzden teyit etme ihtiyacı duyuyorum :)
Ne güzel Allah kalbimize göre vermiş işte sağlıkla gelsin inşallah kızlarımız
Benimde Hayalim hep kız idi şükürler olsun
En önemlisi tabi ki sağlıkla gelsinler

Of hormonlardan işte ağlayasım geldi. Babam annelik yapıyor falan deyince birini çağırıp temizlettir bence kendin yapamazsın zaten. Tamirat işini de sen eve gitmeden eşin halletsin. Tabi özler insan evini ama bilemedim orda da rahatmışsın. Ara ara evine gidip geri babana da gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…