Canım aksine şiddetlendi ne halim ne gücüm var. Öyle yatıyorum. Sen nasılsın?
Bir anda çok artıp bitiyor diyor herkes. Belki son bulantılarındır. Hadi inşallahMerhaba kızlar.. umarım herkes iyidir. Benim bulantılarım çok arttı.. perişan yatıyorum.
Kızlar benimki de asker..o da tembel ama bana sökmez.. her şeyi ortak yaparız aynı evde yaşadığımız zamanlarda :)Acaba asker olmalarının etkisi mi?
Benim eşim yıllarca yalnız yaşamış
Ama ne yemek nede temizlik adına hiç birşey bilmiyor.
Sanırım konduramıyorlar ev işi yapmayı kendilerine
Emir verirken emir alan olmak gururlarına mı dokunuyor ne hahAha
İnşallah da okulun açıldığı haftaya denk gelmesi çok kötüoldu.Bir anda çok artıp bitiyor diyor herkes. Belki son bulantılarındır. Hadi inşallah
Hafifleyip sonra şiddetlenmesi çok kötü gerçektenCanım aksine şiddetlendi ne halim ne gücüm var. Öyle yatıyorum. Sen nasılsın?
Pazartesi gününe kadar kalmaz inşallah ya. İşin de zor ders anlatırken falan bulantının olması. Elim ağzımda benim çoğu zaman konuşurkenİnşallah da okulun açıldığı haftaya denk gelmesi çok kötüoldu.
Zofer in de hiç faydasını görmedim. Dua ediyorum bir n önce geçsin diyePazartesi gününe kadar kalmaz inşallah ya. İşin de zor ders anlatırken falan bulantının olması. Elim ağzımda benim çoğu zaman konuşurken
Onzyd dene istersen bide. Ben onu kullanıyorum. Tamamen geçirmiyor ama hafifletiyorZofer in de hiç faydasını görmedim. Dua ediyorum bir n önce geçsin diye
Evet ZAten yardımcım vardı çalışırken geliyordu bana gene onu Almak en iyisiOf hormonlardan işte ağlayasım geldi. Babam annelik yapıyor falan deyincebirini çağırıp temizlettir bence kendin yapamazsın zaten. Tamirat işini de sen eve gitmeden eşin halletsin. Tabi özler insan evini ama bilemedim orda da rahatmışsın. Ara ara evine gidip geri babana da gidebilirsin
Bu haftalarda azalması gerekiyor senin ki neden artmaya başladı kiMerhaba kızlar.. umarım herkes iyidir. Benim bulantılarım çok arttı.. perişan yatıyorum.
Canım merhaba o kadar haklisin ki benimde daha hamile kalmadan once bile bole bi kaygım vardı. Anadolu yakasinda neredesin ? Pendikte var böyle bir doktor hastalarini normal dogurmak icin elinden geleni yapiyor, benim teyzelerim, yengelerim ve gelinler hep ona gitti ve hepsi normal dogum. Bende ona gidiyorum. Ben çok cok memnunum ultrasonu da baya iyi. aslında o yuzden gitmiştim ilk. Valla yarim saat bebeğimi inceledi, ayri ayri her yerini inceledi ve bilgi verdi. Ozel klinigi var tabi anlasmalk oldugu bi hastane var Doğum icinde hangi hastanede yapmak istiyorsa hastasi oraya geliyor ama tabi belli bi ücret karşılığında.Ganati yanlis kelime olmus ama bence ne demek istedigimi anlamissinizdir. Her dr baslangicta normal der daha son aya girmeden sezeryan tarihi verir son zaman gelince de isler isler sezeryana alir yani 10 kadin normal dogum icin hazirlik yapar sadece 1 niyeyse normal yapabilir.ne hikmetse hepsine suyun azaldi gunun gecti bebek iri vb bircok sebep ine surulerek sorumluluk almam diyerek anne korkutularak sezeryana yonlemdirilir. Zira ilk dogumumda da çevremde yuzde 90 i normal.isterken ne hikmetse yuzde10u normal dogurabildi. Tam aksi olmasi gerekir tibben. Kimse kusura bakmasin ama dr tercihine kaliyor! Zaten bastan belli de ediyor bazisi 6dan snr gelmem gece calismam diye direk soyluyorlar. Cep telefonu paylasmayan olabiliyor. Velhasili normal dogum yanlisi isteklisi artik ne derseniz cok azlar ve tecrubeli anneler kendi dr lari hakkinda bilgi verirse yada kardesi kuzeni arkadsi normal yapmis dedikleriniz varsa oneriler cok kiymetli.
Ben bakirkoy camlik hastanesinde varujan magar da normal dogum yaptim. Gecenin 12sinde mesaj attim cekinip ama hemen aradi hastaneye gel dedi ebe kontrolumu yapti ve benden once hastaneyi bikac sefer arayarak gelip gelmedigimi durumumu vs sordu. Bunlar onemli seyler. Hem de gercekten cok onemli. Simdi mecburen anadolu yakasinda ariyorum bu ilgiyi aratmayacak kaliteli bir dr. Aglayarak sezeryana giren arkadslarim gibi olmak istemiyorum. Doganin gerektirdigi gibi olmasi gerektigi gibi normal dogum istiyorum bu da bnm hakkim keyfi elimden alacak dr musvettelerine de cok gicigim. Siz de bnce bu verdigim bilgilere gore degerlendirin.
süper bir haberİkiz erkeklerimin olacağını öğrendim bugün
Aynen evi ayarla öyle git kirli eve gitme. Tamiratları da halletsin eşin. Bir kaç gün daha kalmış olursun babanın yanındaEvet ZAten yardımcım vardı çalışırken geliyordu bana gene onu Almak en iyisi
Bir an önce evin işlerini eşime yaptırayım evim hazır hala gelsin
Babam çok farklıdır ütümüze kadar yapar eşimim kıyafetlerini bile ayarlar
Bu hormanlar bu gün beni de fena yaptı devamlı ağlayaşım var
İkiz erkeklerimin olacağını öğrendim bugün
Böyle kar yağsın kış gelsin dimiKeşke yağmur yağsa hava serin olunca daha iyi hissediyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?