2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benimki de asker..o da tembel ama bana sökmez.. her şeyi ortak yaparız aynı evde yaşadığımız zamanlarda :)

Evet ZAten yardımcım vardı çalışırken geliyordu bana gene onu Almak en iyisi
Bir an önce evin işlerini eşime yaptırayım evim hazır hala gelsin
Babam çok farklıdır ütümüze kadar yapar eşimim kıyafetlerini bile ayarlar
Bu hormanlar bu gün beni de fena yaptı devamlı ağlayaşım var

Canım merhaba o kadar haklisin ki benimde daha hamile kalmadan once bile bole bi kaygım vardı. Anadolu yakasinda neredesin ? Pendikte var böyle bir doktor hastalarini normal dogurmak icin elinden geleni yapiyor, benim teyzelerim, yengelerim ve gelinler hep ona gitti ve hepsi normal dogum. Bende ona gidiyorum. Ben çok cok memnunum ultrasonu da baya iyi. aslında o yuzden gitmiştim ilk. Valla yarim saat bebeğimi inceledi, ayri ayri her yerini inceledi ve bilgi verdi. Ozel klinigi var tabi anlasmalk oldugu bi hastane var Doğum icinde hangi hastanede yapmak istiyorsa hastasi oraya geliyor ama tabi belli bi ücret karşılığında.

Aynen evi ayarla öyle git kirli eve gitme. Tamiratları da halletsin eşin. Bir kaç gün daha kalmış olursun babanın yanında

Kizlar sizinkiler kaç çikmisti hatirliyo musunuz ense kalinligi gerci tek basina birsey ifade etmiyo sanirim kan testide onemli Nurbal27 canim sende kan sonucunu bugun alicaktin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…