- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Canım bide anne Yaşınında çok önemli olduğunu biliyorsun dimiKızlar bugun 2li testimi yaptirdim kan verdim ense kalinligi 2.7 cikti sınır 3 mus biraz fazla dedi doktor ama siniri gecmemis cok sukur onun disinda hicbir sikinti yok kızım olucakmis insallah kan sonucuma gore risk belirlencek
Canim Allah sabir versin her serde bir hayir vardir zaten sikintili gebeliklerde oluyomus kalp durmasi vucut kabul etmiyo Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahHayirli sabahlar kafam kazan gibi gece benden 4 hafta geride olan kizkardesime leke degmis hastaneye gitmisler kalbi durmus meger bebeginin ne guzel hayaller kuruyorduk seneye bebislerle yapacaklarimiza dair....tedaviyle hamile kalmisti ilk bebegi ustelik... cok mu uzulur acaba beni gordukce diye dusunmeden edemiyorum hep ona kendi bebegini hatirlatacagim
Pendik te kime gidiyor sunuzCanım merhaba o kadar haklisin ki benimde daha hamile kalmadan once bile bole bi kaygım vardı. Anadolu yakasinda neredesin ? Pendikte var böyle bir doktor hastalarini normal dogurmak icin elinden geleni yapiyor, benim teyzelerim, yengelerim ve gelinler hep ona gitti ve hepsi normal dogum. Bende ona gidiyorum. Ben çok cok memnunum ultrasonu da baya iyi. aslında o yuzden gitmiştim ilk. Valla yarim saat bebeğimi inceledi, ayri ayri her yerini inceledi ve bilgi verdi. Ozel klinigi var tabi anlasmalk oldugu bi hastane var Doğum icinde hangi hastanede yapmak istiyorsa hastasi oraya geliyor ama tabi belli bi ücret karşılığında.
Evet canim biliyorum ense kalinligi biraz fazla dedi onun disinda hersey yolunda bakalim insallah kan degerimde iyi cikar o kadar heyecenlandimki test yapilirkenCanım bide anne Yaşınında çok önemli olduğunu biliyorsun dimi
İnsallah hayırlı sonuçlar Canım benim
Canım benim öncelikle babandan Allah razı olsun.Canım bak bu günler gelip geçici ne güzel sana da bakıyorlarsa boşver gitme kal babalarda son ay bence git.yani son 3 4 hafta kala.bebişlerimiz doğsa bile tehlikeli dönemi atlattıktan sonra.olmadi gitmeden eve bir kadın alırsın temizler.Canım bak bana bende nerdeyse sürekli yatıyorum.arda çamaşır için kalkıyorum.yemek için o kadar.benim 1.sınıfa baslayacak kızım var.eşim yetişemiyorum deyip durur.dün babam arıyor nasılsın diye.moralim bozuktu.nasıl olayım yatalak gibi yatıyorum.birşey bulursam yiyorum.bulamazsam ac yatıyorum dedim.aman neyse başını şişirmeyeyim.bence sen kal canım.kalabalıkla günün geçer hemm.benim fikrim yani..Kızlar bilirsiniz benim düşük tehlikem vardı gerçi hala da devam ediyor doktor kendini yorma diyor
Benim evim 5 katta asansör Yok , babamların evi 1 katta aynı mahalledeyiz ZAten
Ben 4 aydır babamlara yerleştim eşimle beraber
Babam abim ben Eşim yaşıyoruz..Allah razı olsun babam annelik bile yapıyor bize..hiç bunaltmıyor sıkmıyor bizi
Ama ben artık evimi özledim yatağımı özledim
Eşim koltuklarda uyuyor ben gene rahatım babam salona yatak kurdu ben yatakta yatıyorum
Ve bu gün deli gibi ev hasretiyle uyandım eşimle konuştum oda gitmek
Evde yapılacak bir sürü iş var bulaşık makinem televizyonum nasıl olduysa durduk yerde bozulmuş
Evde çatı tamiri olacak
Ev toz içinde herşey kirlenmiş ben temizlik konusunda çok takıntılıyım
Ben ne yapayım şimdi sabah beri ağlamak istıyorum babam üzülecek diye ona da bir şey diyemiyorum
Bana bir akıl verin kızlar
Allah razı olsun canım. Ev toplandı asansörün gelmesini bekliyoruz :/ çok afedersiniz böyle işini düzgün yapmayan insanlara küfredesim geliyor. Hem hamileyim hem 18 aylık bebeğim var. Oturacak yer yok. Yola çıkmamız lazım. Yavrum için üzülüyorum düzgün bişi yediremedim. Kasıklarım ağrıyor. Ayyy çok şikayetlendim ama cidden sinirlerim bozuldu bu adamlara.Kolayliklar diliyorum yeni evinizdede saglik mutluluk huzur versin Rabbim ins
Ahh canım inşallah en kısa zamanda biter de rahat nefes alırız
Sen geliyorsun ben gidiyorum
Burda olsaydım görüşürdük
Hoşgeldiniz,hayırlı olsun tatlım
Günler sonra evimde olacağım şimdiden
Temizlik,yemek sıkıntısı bastı
Mecbur yapıcam artık
Eşime de yazık kaç Aydır dayanıyor adam
O kokulara nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ayrıca sana çok üzülüyorum ben
Ne güzel atlatmıştın nerden çıktı ki şimdi tekrar bulantı
Çocukların da var
Allah yardımcın olsun canım
Ben ne zaman yazıcam buraya acaba bulantılarım bitti diye
Fazladan kilo almaya bile razıyım
Yeter ki bitsin
Sana da maşallah diyelim
Bende öyle çok heyecan yapmıştım şükürler olsun normal çıktı darısı sana Canım benimEvet canim biliyorum ense kalinligi biraz fazla dedi onun disinda hersey yolunda bakalim insallah kan degerimde iyi cikar o kadar heyecenlandimki test yapilirken
Hayır canım pazartesi belli olacak benim kiKizlar sizinkiler kaç çikmisti hatirliyo musunuz ense kalinligi gerci tek basina birsey ifade etmiyo sanirim kan testide onemliNurbal27 canim sende kan sonucunu bugun alicaktin dimi
Aynen canım dün daha iyiydim bugün çok fenayımBöyle kar yağsın kış gelsin dimi
Hayırlısıyla kış gelsin Ocak şubat olsun ki bizim bebişlerde büyüsün sağlıkla iyice hissedelim hareketlerini
Aynen bir ayağım hep Antep te benim :)Sağol canım :))) taşınabilirsek bugün inşallah. Aynen orada olsaydın görüşürdük :) başka zaman görüşürüz inşallah:) nasıl olsa annen orada.
Bu bahsettiğim Medet yılmaz cok memnun kaldim.Birde Bölge hastanesinde Mustafa Özbek vardı ondan da bahsettiler 1 kere gittim o da iyiydi. Ama ben hem ultrason cihazı cok iyi olduğu icin hemde normal doğum istediğim icin medet bey i tercih ettim. Bir de doğum oldugu an hangi doktor nobetciyse o yapiyo doğumu özelde ve devlette bende böyle birşey istemiyorum. Siz kime gitmiştiniz memnun kaldınız mı gittiğiniz doktordan?Pendik te kime gidiyor sunuz
Bende oralarda gidiyorumda doktora
İnsallah inşallah bu günler çabucak geçer sağlıklı günlere doğru gidelimCanım benim öncelikle babandan Allah razı olsun.Canım bak bu günler gelip geçici ne güzel sana da bakıyorlarsa boşver gitme kal babalarda son ay bence git.yani son 3 4 hafta kala.bebişlerimiz doğsa bile tehlikeli dönemi atlattıktan sonra.olmadi gitmeden eve bir kadın alırsın temizler.Canım bak bana bende nerdeyse sürekli yatıyorum.arda çamaşır için kalkıyorum.yemek için o kadar.benim 1.sınıfa baslayacak kızım var.eşim yetişemiyorum deyip durur.dün babam arıyor nasılsın diye.moralim bozuktu.nasıl olayım yatalak gibi yatıyorum.birşey bulursam yiyorum.bulamazsam ac yatıyorum dedim.aman neyse başını şişirmeyeyim.bence sen kal canım.kalabalıkla günün geçer hemm.benim fikrim yani..
Hiçbir fikrim yokBu haftalarda azalması gerekiyor senin ki neden artmaya başladı ki
Geçecek inşallah bu günler sonra güzel günlerimiz gelecek ellimize karnımıza koyup bebişlerimizin hareketlerini hissedeceğiz işte o an herşeye değecekAynen canım dün daha iyiydim bugün çok fenayım
Ayılıp bayılıyorum tabir i caizse
Evet haklisin canim ama tasinmada illaki bisey oluyo.Benimkinde hersey saatinde olacakti ama asansor tam bizim sokaga girerken kaza yapti...ikinci asansoru bekledik.Vardir bundada bi hayir dedik relax olduk.Sonra kizimin el isciligi gardolabini kirdilar.Karsilayalim dediler ucretini gonlumuz el vermedi tasiyanlar guler yuzlu temiz insanlardi.Olur boyle seyler dedik.Allah razı olsun canım. Ev toplandı asansörün gelmesini bekliyoruz :/ çok afedersiniz böyle işini düzgün yapmayan insanlara küfredesim geliyor. Hem hamileyim hem 18 aylık bebeğim var. Oturacak yer yok. Yola çıkmamız lazım. Yavrum için üzülüyorum düzgün bişi yediremedim. Kasıklarım ağrıyor. Ayyy çok şikayetlendim ama cidden sinirlerim bozuldu bu adamlara.
Ben droğosBu bahsettiğim Medet yılmaz cok memnun kaldim.Birde Bölge hastanesinde Mustafa Özbek vardı ondan da bahsettiler 1 kere gittim o da iyiydi. Ama ben hem ultrason cihazı cok iyi olduğu icin hemde normal doğum istediğim icin medet bey i tercih ettim. Bir de doğum oldugu an hangi doktor nobetciyse o yapiyo doğumu özelde ve devlette bende böyle birşey istemiyorum. Siz kime gitmiştiniz memnun kaldınız mı gittiğiniz doktordan?
ben de Dragos özel tıp merkezine gidiyorum Cevizli’den Pendik e 5 taşındı hastane ama doktorumdan Allah razı olsun çok iyi bide cihazları mükemmel gözüm kapalı güveniyorumBu bahsettiğim Medet yılmaz cok memnun kaldim.Birde Bölge hastanesinde Mustafa Özbek vardı ondan da bahsettiler 1 kere gittim o da iyiydi. Ama ben hem ultrason cihazı cok iyi olduğu icin hemde normal doğum istediğim icin medet bey i tercih ettim. Bir de doğum oldugu an hangi doktor nobetciyse o yapiyo doğumu özelde ve devlette bende böyle birşey istemiyorum. Siz kime gitmiştiniz memnun kaldınız mı gittiğiniz doktordan?
Amin canım amin.bende eşim azıcık yoruldum yapamıyorum dese ağlıyorum.1 saattir ağlıyorum.Kalkıp birşeyler yapayım yardım edeyim diyorum 5 dakika yapıyorum.kasiklarim ağrıyor.sonra bebeklerime haksızlık yapıyorum diyorum.bugün kızımın dişi çekildi.yalvardı anne sende gel korkuyorum diye gidemedim.yine ağladımİnsallah inşallah bu günler çabucak geçer sağlıklı günlere doğru gidelim
Bende senin gibi aklım hep karnımda her an korkuyorum iyi mi diye düşünüyorum
Hormanlar tavan yapmış herşeye ağlamak istıyorum
Yataktan kalkacak gücüm Yok
Birde senin evde de çocuk var Allah yardımcın olsun
iyi ya doktor cok cok önemli bazi doktorlar c9k ilgilenmiyor. Allah tan iyi bir doktor bulmuşsunuz. Biliyorum sizin düşük tehlikeniz vardı okuyorum arada burayı Rabbimm yardımsınız olsun çok iyi gidiyorsunuz sağlıklı sıhhatli doğacak inş bebeğimiz.Ben droğos
ben de Dragos özel tıp merkezine gidiyorum Cevizli’den Pendik e 5 taşındı hastane ama doktorumdan Allah razı olsun çok iyi bide cihazları mükemmel gözüm kapalı güveniyorum
Benim bekardanda doktorumdu zaten çok memlunum bide benim çok zor bir gebelik sürecim oldu ilk 3 ayda doktorum çok destek oldu
Sizin dediğiniz medet beyi de çok duydum adını gidenler çok memnunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?