2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugun 2li testimi yaptirdim kan verdim ense kalinligi 2.7 cikti sınır 3 mus biraz fazla dedi doktor ama siniri gecmemis cok sukur onun disinda hicbir sikinti yok kızım olucakmis insallah kan sonucuma gore risk belirlencek
Canım bide anne Yaşınında çok önemli olduğunu biliyorsun dimi
İnsallah hayırlı sonuçlar Canım benim

Selam arkadaşlar usg ye göre Dr %80 erkek dedi. Yorumlarınız nedir acaba ?

Eklentiler

• B386D55B-02F2-4BC2-ABFF-506D1F44CA5E.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 50
Canim Allah sabir versin her serde bir hayir vardir zaten sikintili gebeliklerde oluyomus kalp durmasi vucut kabul etmiyo Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Pendik te kime gidiyor sunuz
Bende oralarda gidiyorumda doktora

Canım benim öncelikle babandan Allah razı olsun.Canım bak bu günler gelip geçici ne güzel sana da bakıyorlarsa boşver gitme kal babalarda son ay bence git.yani son 3 4 hafta kala.bebişlerimiz doğsa bile tehlikeli dönemi atlattıktan sonra.olmadi gitmeden eve bir kadın alırsın temizler.Canım bak bana bende nerdeyse sürekli yatıyorum.arda çamaşır için kalkıyorum.yemek için o kadar.benim 1.sınıfa baslayacak kızım var.eşim yetişemiyorum deyip durur.dün babam arıyor nasılsın diye.moralim bozuktu.nasıl olayım yatalak gibi yatıyorum.birşey bulursam yiyorum.bulamazsam ac yatıyorum dedim.aman neyse başını şişirmeyeyim.bence sen kal canım.kalabalıkla günün geçer hemm.benim fikrim yani..

Kolayliklar diliyorum yeni evinizdede saglik mutluluk huzur versin Rabbim ins
Allah razı olsun canım. Ev toplandı asansörün gelmesini bekliyoruz :/ çok afedersiniz böyle işini düzgün yapmayan insanlara küfredesim geliyor. Hem hamileyim hem 18 aylık bebeğim var. Oturacak yer yok. Yola çıkmamız lazım. Yavrum için üzülüyorum düzgün bişi yediremedim. Kasıklarım ağrıyor. Ayyy çok şikayetlendim ama cidden sinirlerim bozuldu bu adamlara.

Sağol canım :))) taşınabilirsek bugün inşallah. Aynen orada olsaydın görüşürdük :) başka zaman görüşürüz inşallah:) nasıl olsa annen orada.

Evet canim biliyorum ense kalinligi biraz fazla dedi onun disinda hersey yolunda bakalim insallah kan degerimde iyi cikar o kadar heyecenlandimki test yapilirken
Bende öyle çok heyecan yapmıştım şükürler olsun normal çıktı darısı sana Canım benim
Sonra da sırada detaylı ultrason olacak en çok o heyecanlandırıyor beni
Bütün organlarını görecez Allah ın izni ile sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Kizlar sizinkiler kaç çikmisti hatirliyo musunuz ense kalinligi gerci tek basina birsey ifade etmiyo sanirim kan testide onemli Nurbal27 canim sende kan sonucunu bugun alicaktin dimi
Hayır canım pazartesi belli olacak benim ki
Pek anlamıyorum ama sıkıntı yoktur inşallah
Doktorun da söylemiş zaten

Böyle kar yağsın kış gelsin dimi
Hayırlısıyla kış gelsin Ocak şubat olsun ki bizim bebişlerde büyüsün sağlıkla iyice hissedelim hareketlerini
Aynen canım dün daha iyiydim bugün çok fenayım
Ayılıp bayılıyorum tabir i caizse

Pendik te kime gidiyor sunuz
Bende oralarda gidiyorumda doktora
Bu bahsettiğim Medet yılmaz cok memnun kaldim.Birde Bölge hastanesinde Mustafa Özbek vardı ondan da bahsettiler 1 kere gittim o da iyiydi. Ama ben hem ultrason cihazı cok iyi olduğu icin hemde normal doğum istediğim icin medet bey i tercih ettim. Bir de doğum oldugu an hangi doktor nobetciyse o yapiyo doğumu özelde ve devlette bende böyle birşey istemiyorum. Siz kime gitmiştiniz memnun kaldınız mı gittiğiniz doktordan?

İnsallah inşallah bu günler çabucak geçer sağlıklı günlere doğru gidelim
Bende senin gibi aklım hep karnımda her an korkuyorum iyi mi diye düşünüyorum
Hormanlar tavan yapmış herşeye ağlamak istıyorum
Yataktan kalkacak gücüm Yok
Birde senin evde de çocuk var Allah yardımcın olsun

Aynen canım dün daha iyiydim bugün çok fenayım
Ayılıp bayılıyorum tabir i caizse
Geçecek inşallah bu günler sonra güzel günlerimiz gelecek ellimize karnımıza koyup bebişlerimizin hareketlerini hissedeceğiz işte o an herşeye değecek
Dün bir tanıdığımızın karnımda bebişini hissetim nasıl hareketli maşallah
Allah ım nasıl güzel bir duyğu İnşallah bize de nasip olur

Evet haklisin canim ama tasinmada illaki bisey oluyo.Benimkinde hersey saatinde olacakti ama asansor tam bizim sokaga girerken kaza yapti...ikinci asansoru bekledik.Vardir bundada bi hayir dedik relax olduk.Sonra kizimin el isciligi gardolabini kirdilar.Karsilayalim dediler ucretini gonlumuz el vermedi tasiyanlar guler yuzlu temiz insanlardi.Olur boyle seyler dedik.
Sende hayra yor bence.Zamaninda gelir sizde zamaninda yola cikarsiniz ama yolda bisey olur Allah korusun.Vardir herseyde bi hayir saglik olsunda gerisi hallolur

Ben droğos
ben de Dragos özel tıp merkezine gidiyorum Cevizli’den Pendik e 5 taşındı hastane ama doktorumdan Allah razı olsun çok iyi bide cihazları mükemmel gözüm kapalı güveniyorum
Benim bekardanda doktorumdu zaten çok memlunum bide benim çok zor bir gebelik sürecim oldu ilk 3 ayda doktorum çok destek oldu
Sizin dediğiniz medet beyi de çok duydum adını gidenler çok memnunlar

Amin canım amin.bende eşim azıcık yoruldum yapamıyorum dese ağlıyorum.1 saattir ağlıyorum.Kalkıp birşeyler yapayım yardım edeyim diyorum 5 dakika yapıyorum.kasiklarim ağrıyor.sonra bebeklerime haksızlık yapıyorum diyorum.bugün kızımın dişi çekildi.yalvardı anne sende gel korkuyorum diye gidemedim.yine ağladım

iyi ya doktor cok cok önemli bazi doktorlar c9k ilgilenmiyor. Allah tan iyi bir doktor bulmuşsunuz. Biliyorum sizin düşük tehlikeniz vardı okuyorum arada burayı Rabbimm yardımsınız olsun çok iyi gidiyorsunuz sağlıklı sıhhatli doğacak inş bebeğimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…