- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Aynen kuzum aynen bende çok Fazla kaderciyim aslında Eğer Allah ım bu bebeği kucağıma almayı nasip ettiyse bana ne kadar kanama risk olursa olursaAminn amin inşAllah ol der ve olur. kısmetinizde ne varsa. Banada çocuğun cok zor olucak dedi doktorlar hic kafama takmadım hemen atladım gittim eşimin yanina yurtdışına 3 ay sonra hamile kaldım. Ben biraz "ne düşünürsen o olur" culardanim. Mide bulantisi icin de 12. Haftada biticegine o kadar inandirdim ki kendimi ve 11. Haftada bitti. Insanlara olumlu dusun deyince yada böyle dusunuyorum deyince sacma geliyor, ne alakası var yada he he deyip geliştiriyorlar. Her şeyin basi dua, tevekkül sonra da sabir. Duanı ediceksin, endişe duymadan inanicaksin , sonrada bekliceksin. Bu kadar basit aslında. Sende içten içe inandın aslında. Doktor tehliken var demesine rağmen buradaydın, yazdin sabrettin, tutulacağını biliyordun o yuzden bebeğinde senin gibi güçlü olur inş
KuZumm inşallah inşallah biran önce toparlanırsınAynen güzelim aynen.şimdi yine balkona çıkıyorum.kızımın üzerini degistiriyorum.mutfaktan meyvemi felan alıyorum.ama çarşamba günkü serklajdan sonra nasıl olacak.inşallah doktor yine arada 5 dakika dolanırsın der.yoksa hep yatış.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kızzz benim daha çok aklım karıştıCanım sen 4. Ayı bitiyorsun allahın izniyle 16 hafta bittiğinde 4.ayın bitmiş olacak. 5.. aydan gün alacaksın:)
Ne güzel dua Rabbim kabul etsin. Çok zor şeyler yaşamışsınAynen kuzum aynen bende çok Fazla kaderciyim aslında Eğer Allah ım bu bebeği kucağıma almayı nasip ettiyse bana ne kadar kanama risk olursa olursa
Allah ım getirecektir onu bana
Ben çok ağır sınavdan geçtim annem kollarım arasından kayıp gitti..Allah ım daha zor daha güç imtihanlardan korusun
Tek dediğim şey ettiğim hep dua
Allah ım bu Bebek sağlıkla gelsin benim imtihanım olmasın demek oldu ve hala ayni şeyi diyorum
16 hafta bittiğinde 4. Ayı dolduruyoruz. 20.hafta bittiğinde 5 ay bitecek.Kızzz benim daha çok aklım karıştı
Nette baktım 17 hafta bittiğinde mi 4 ay bitecek
Nasıl oluyor
5 aylık olması için 20 hafta mı oluyor
Kafam da deli sorular
Şimdi oldu can şekerim16 hafta bittiğinde 4. Ayı dolduruyoruz. 20.hafta bittiğinde 5 ay bitecek.
16 hafta bittiğinde 4. Ayı dolduruyoruz. 20.hafta bittiğinde 5 ay bitecek.
Allah bin kere razı olsun canım.Oyy ben senin icin bi yasin okudum zaten :) hepimiz icin ediyorum. Buradaki herkes de birbiri icin dua ediyor eminim. Bazımız zor geçiriyor tabi Rabbim yine de beterinden saklasin. Aslında ben de evhamliyim :) bebek konusunda ama hemen kotu düşüncelerimi değiştiriyorum
Sen 16 haftalıksın yavaş yavaş hissedersin zaten canımBen bazen hissettiğimi zannetiyorum
Belkide çok istediğim için
Ama daha erken galiba
Kuzum malum yemek bizde sıkıntı.vallahi ben az önce yedim.kızımda var mecbur birşey hazırlanacak.biliyorum kötü.ama ne yapayım.ayda 1 kereden birşey olmaz sanırımKızlar gebelik sürecinde fastfood yiyen var mı ?
Açıkça yazmadık ki canı çeken olmasın benim gibi
Canım çok üzüldüm inşallah kolay atlatırlar bu süreciHayirli sabahlar kafam kazan gibi gece benden 4 hafta geride olan kizkardesime leke degmis hastaneye gitmisler kalbi durmus meger bebeginin ne guzel hayaller kuruyorduk seneye bebislerle yapacaklarimiza dair....tedaviyle hamile kalmisti ilk bebegi ustelik... cok mu uzulur acaba beni gordukce diye dusunmeden edemiyorum hep ona kendi bebegini hatirlatacagim
5.aya girmiş olmuyor musun?Allah razı olsun Canım benim
Allah hepimizin yanında olsun tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah
4. Ayıma giriyorum Allah nasip ederse
4 aydır sadece yatıyorum işimi Bıraktım Hayatta ki herşeyi bir kenara Bıraktım..
Bebeğime tutundum şükürler olsun ki oda bana annesine tutundu
Bende çok karıştırdım vallaCanım çok üzüldüm inşallah kolay atlatırlar bu süreci
5.aya girmiş olmuyor musun?
Bana 4 e girdin diyorlar ama
Canim sadece sen değilsin. Benim esi de isyan bayrağı çekti ve disari çıktı aksama kadar beni rahatsiz etmeyin dedi. Çok bunalmış beyefendi.Sağol canım.artık o kadar yoruldum ki doktora birşey sormaktan.düşünmekten.dediğin gibi biliyor bebeğin durumunu düşünmek sormak istemiyorum artık.bugün çok mutsuzum.eşim artık isyan bayrağını çekti.benimde zoruna gidiyor o öyle yapınca
Mrb canım biz de 13+3te bu şekilde bacak arasını gördük yüzde 90 erkek demişti 2 hafta sonra net söylerim dedi ve söyledi bebeğim kesin erkekSelam arkadaşlar usg ye göre Dr %80 erkek dedi. Yorumlarınız nedir acaba ?
Meyveden baska bisey yiyemiyorum.Gecen canim istedi fastfood urunu onuda doktor kesinlikle yeme dedi yiyemedimKızlar gebelik sürecinde fastfood yiyen var mı ?
Açıkça yazmadık ki canı çeken olmasın benim gibi
Başka yerlerde 16.hafta olarak yazıyorCanim oyle degil, konunun 1.mesajinda konu sahibi arkadas yazmis haftalara gore aylari. Eger 20 hafta 5 ay olsaydi 40 hafta yani bir hamilelik donemi 10 ay olurdu. Ama 9 ay 10 gundur bir hamilelik donemi. Yani 16 haftalik gebe 4.ayi bitirmis olmuyor 16.haftasi bittiginde.17 hafta bitince 4 ay bitmis oluyor hemen hemen.
Aynen canım sabredelim az kaldı inşallahBende çok karıştırdım valla
Sağlıkla büyüsünlerde artık 20 li haftaları Görsek dimi ne güzel olur
Ne oldu canımBir isyan bayrağı da bizden. Tartıştık
4. Ayın bitecek tam 4 aylık hamile olacaksın..Nasıl şimdi ben 4 aylıkmıyım 5 mi giriyorum
Anaaa ben yata yata artık haftaları günleri bilmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?