2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kuzum aynen bende çok Fazla kaderciyim aslında Eğer Allah ım bu bebeği kucağıma almayı nasip ettiyse bana ne kadar kanama risk olursa olursa
Allah ım getirecektir onu bana
Ben çok ağır sınavdan geçtim annem kollarım arasından kayıp gitti..Allah ım daha zor daha güç imtihanlardan korusun
Tek dediğim şey ettiğim hep dua
Allah ım bu Bebek sağlıkla gelsin benim imtihanım olmasın demek oldu ve hala ayni şeyi diyorum

KuZumm inşallah inşallah biran önce toparlanırsın
Dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım sen 4. Ayı bitiyorsun allahın izniyle 16 hafta bittiğinde 4.ayın bitmiş olacak. 5.. aydan gün alacaksın:)
Kızzz benim daha çok aklım karıştı
Nette baktım 17 hafta bittiğinde mi 4 ay bitecek
Nasıl oluyor
5 aylık olması için 20 hafta mı oluyor
Kafam da deli sorular

Ne güzel dua Rabbim kabul etsin. Çok zor şeyler yaşamışsın Rahmet eylesin Allah im, sizlere de sabir ihsan etsin inş.

16 hafta bittiğinde 4. Ayı dolduruyoruz. 20.hafta bittiğinde 5 ay bitecek.

Canim oyle degil, konunun 1.mesajinda konu sahibi arkadas yazmis haftalara gore aylari. Eger 20 hafta 5 ay olsaydi 40 hafta yani bir hamilelik donemi 10 ay olurdu. Ama 9 ay 10 gundur bir hamilelik donemi. Yani 16 haftalik gebe 4.ayi bitirmis olmuyor 16.haftasi bittiginde.17 hafta bitince 4 ay bitmis oluyor hemen hemen.

Allah bin kere razı olsun canım.

Kızlar gebelik sürecinde fastfood yiyen var mı ?
Açıkça yazmadık ki canı çeken olmasın benim gibi
Kuzum malum yemek bizde sıkıntı.vallahi ben az önce yedim.kızımda var mecbur birşey hazırlanacak.biliyorum kötü.ama ne yapayım.ayda 1 kereden birşey olmaz sanırım

Canım çok üzüldüm inşallah kolay atlatırlar bu süreci
5.aya girmiş olmuyor musun?
Bana 4 e girdin diyorlar ama

Canim sadece sen değilsin. Benim esi de isyan bayrağı çekti ve disari çıktı aksama kadar beni rahatsiz etmeyin dedi. Çok bunalmış beyefendi.

Selam arkadaşlar usg ye göre Dr %80 erkek dedi. Yorumlarınız nedir acaba ?
Mrb canım biz de 13+3te bu şekilde bacak arasını gördük yüzde 90 erkek demişti 2 hafta sonra net söylerim dedi ve söyledi bebeğim kesin erkek2 hafta sonra sana da net olarak söyler doktorun bacak arasında bazen kordon olabiliyor onla karışmasın diye sanırım emin olmak istiyorlar

Başka yerlerde 16.hafta olarak yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…