2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gebelik sürecinde fastfood yiyen var mı ?
Açıkça yazmadık ki canı çeken olmasın benim gibi
Ben yiyorum ama mc den dalan değil. Hatta en çok Fast Food yiyorum evd etmemek yapmıyorum hep dışardan söylüyorum. O yüzden bu hamileliğimde kaç kilo olurum Allah bilir?

Teşekkürler
20 li haftaları öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki
Her hafta 16 hafta 112 gün ediyor 17 haftada 4 ay bitiyor evet ama ben nedense son haftayı hep es geçiyorum Yani hamileliği hep 39 hafta gibi düşünüyorum sanki o zaman daha erken bitiyor gibi düz hesap yapıyorum yani :) 1 haftanın da lafı olmaz :)

kızlar nasıl gidiyor?
iyi mi diye o kadar düşünüyorum ki kontrole 11 gün var daha.
bu akşam acile gidip bir bahane bulup muayane olmazsam iyidir.

kızlar nasıl gidiyor?
iyi mi diye o kadar düşünüyorum ki kontrole 11 gün var daha.
bu akşam acile gidip bir bahane bulup muayane olmazsam iyidir.
Kendi gibi birini buldum bende senin gibiyim eve ultrason cihazı alalım diyorum eşime gülüyor bana
Ben kontroller haftada 1 yapılıyordu şimdi doktor 1 ay sonra gel dedi ama ben ay sonu bir giderim
Zaten raporum bitiyor ne yapacağımı sormak için mecbur gitmem lazım

Merhaba hayırlı olsun şimdiden :) inşallah değişmez ben erkek istiyodum eşim kız :) önemlisi sağlıkla vaktinde doğması tabiki bende şu an 13+6 yım:)

benim kontrolüm bu ay ayda bire düştü işte.
hiç alışamadım bu işe.
hem özlüyorum hem endişe oluyor iyi mi acaba diye.
çok oldu görmeyeli.
inşallah sağlığı da keyfi de yerindedir.
ama zor tutuyorum kendimi kaç gündür gerçekten doktora gitmemek için.
kime söylesem 'ohoo kaç ay böyle nasıl geçecek' diye deliymişim gibi konuşuyor.
annem bile hiç doğurmamış gibi konuşuyor halden anlamıyor.
ne yapacağız bilmiyorum ya.

Benim de bugün doktor randevum iyi geçti. Nifty testte sorun yokmuş çok mutlu oldum. Doktorum cinsiyeti ultrasonda göremedi. Nifty test yapan arkadaşlar cinsiyeti nasıl öğrendiniz. Doktorum raporda görmedi de

Merhaba hayırlı olsun şimdiden :) inşallah değişmez ben erkek istiyodum eşim kız :) önemlisi sağlıkla vaktinde doğması tabiki bende şu an 13+6 yım:)
Sağol canım inş sizin için de hayırlısı olur benim bir kızım var bir de oğlum olacağı için çok mutluyum yine kız olsa da mutlu olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…