2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah bende bebeğimi hissetmeyi çok istiyorum ama daha epey var bunun için
Sağlıklı olsunlar da biz çekeriz :)

Oy oy Canım benim ama ağlama ne olur ağlamakta bebişlerini üzüyor biliyorsun
Malesef ki eşimin üstüne düşen sorumluluk çok fazla
Ama işte eşler çabuk pes ediyor
Biz 4 ayı evimizde geçirseydik eşim çoktan isyan Bayraklarını çekerdi bana da
İnsallah güzel günlerimiz yakındır artık bende yataktan çıkmak kendi işlerimi kendim yapmak istiyorum
Kimseye bağlı kalmadan dışarı çıkıp hava almak istıyorum
Ama dolmuş otobüs bile yasak bana

Allah razı olsun Canım benim
Allah hepimizin yanında olsun tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah
4. Ayıma giriyorum Allah nasip ederse
4 aydır sadece yatıyorum işimi Bıraktım Hayatta ki herşeyi bir kenara Bıraktım..
Bebeğime tutundum şükürler olsun ki oda bana annesine tutundu

Canım vakit ayırıp uzunca yazmış bana cevap vermişsin çok sağol :)) çok haklısın her şeyde bir hayır vardır.

Aminnn hepimizinki saglikla gelsinler insallah

Kızlar bugun 2li testimi yaptirdim kan verdim ense kalinligi 2.7 cikti sınır 3 mus biraz fazla dedi doktor ama siniri gecmemis cok sukur onun disinda hicbir sikinti yok kızım olucakmis insallah kan sonucuma gore risk belirlencek
Bana doktor 4 e kadar yolu var demişti hiç sıkma canını. Rabbim hayırlısını versin.

Bana doktor 4 e kadar yolu var demişti hiç sıkma canını. Rabbim hayırlısını versin.
Canim benim doktorumda 3 sinır dedi o yuzden aklimi kurcaliyo ama down sendromunda beraber baska belirtilerde oluyomus hicbir belirti yok sadece ense kalinligi sinirda dedi burun kemigi olusmus insallah guzel sonuclar cikar

Canım sen 4. Ayı bitiyorsun allahın izniyle 16 hafta bittiğinde 4.ayın bitmiş olacak. 5.. aydan gün alacaksın:)

Canim benim doktorumda 3 sinır dedi o yuzden aklimi kurcaliyo ama down sendromunda beraber baska belirtilerde oluyomus hicbir belirti yok sadece ense kalinligi sinirda dedi burun kemigi olusmus insallah guzel sonuclar cikar
Sonuçlar çıksın Allah’ın izniyle bir şey çıkmaz.

Doktor musvetteleri demek biraz agir olmamis mi sonucta 12 yillik ilkogretim ve lise uzerine 6 yil tip fakultesi ve 4 yil kadin dogum uzmanligi almis insanlar. 22 yillik egitim var. Musvette dememeliyiz bence. Turkiye'deki sezaryen oraninin yuksek olmasi malpraktis davalari. Komplikasyon herhangi bir ameliyat tibbi islem vb sonucu hastada oluşabilecek tüm dunyada beklenen bazen ölüme bile yol acabilen durumlar. Malpraktis ise doktor saglik personeli tibbi cihaz gibi insan hatasiyla oluşan istenmeyen olumsuz etkiler. Turkiye' de malpraktis davalari cok islevsiz. Normalde olabilecek komplikasyon nedeniyle bir olay oldugunda malpraktis davasi hemen aciliyor. Ulkemizde bilir kisiler kendi fikrimce yetersiz. Bu nedenle doktorlar hak etmedikleri cezalari aliyor. Ayrica olay cocuk olunca açıkçası hepimiz sapitabiliyoruz. Malpraktis ve komplikasyon ayrimi Turkiye'de iyi degil. O nedenle sezaryen oraninin yuksek oldugunu düşünüyorum. Doktorlar bazen yonlendirebiliyo sezaryene cok uzucu bir sekilde. Yonlendirmese bile hasta normal doguma gonulsuzse sezaryen istiyorum diyorsa yine hoop ameliyat. Sezaryen kriterleri tüm dunyada aynidir. Eger bu kriterlere sahipseniz zaten normal dogum yapmak hem sizi hem bebegi riske atar. Benim ilk dogumum normaldi, surec biraz zordu ama oldu. Umarim oglumu da dogal dogumla dogurabilirim. Dogal dogumu özellikle destekleyen elini biraz tasin altina koyabilen doktor bulursaniz bence de kacirmayin. Ama sezaryen oneriyor diye doktor musvettesi demek bize yakismaz bence. Ayrica sezaryen de bir ameliyat ve bir cok riski var. Doktorun da hayati var 7 gun 24 saat nasil bize baksin? Biz bir kisi olarak düşünüyoruz. Ama o sekilde her doguma gelirlerse hic bir gece evinde uyuyayamaz.

Aminn amin inş Allah ol der ve olur. kısmetinizde ne varsa. Banada çocuğun cok zor olucak dedi doktorlar hic kafama takmadım hemen atladım gittim eşimin yanina yurtdışına 3 ay sonra hamile kaldım. Ben biraz "ne düşünürsen o olur" culardanim. Mide bulantisi icin de 12. Haftada biticegine o kadar inandirdim ki kendimi ve 11. Haftada bitti. Insanlara olumlu dusun deyince yada böyle dusunuyorum deyince sacma geliyor, ne alakası var yada he he deyip geliştiriyorlar. Her şeyin basi dua, tevekkül sonra da sabir. Duanı ediceksin, endişe duymadan inanicaksin , sonrada bekliceksin. Bu kadar basit aslında. Sende içten içe inandın aslında. Doktor tehliken var demesine rağmen buradaydın, yazdin sabrettin, tutulacağını biliyordun o yuzden bebeğinde senin gibi güçlü olur inş

Aynen güzelim aynen.şimdi yine balkona çıkıyorum.kızımın üzerini degistiriyorum.mutfaktan meyvemi felan alıyorum.ama çarşamba günkü serklajdan sonra nasıl olacak.inşallah doktor yine arada 5 dakika dolanırsın der.yoksa hep yatış.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Tabiki de haklısın canim onlar da kendini bir sekilde ayarlıyordur eminim. Bir doktorunda her gun doğumu olucağını sanmıyorum. Benim demek istedigim mesai saatleri dışında gece doğumu geldiyse eğer o doktorun hastası isen ve doğuma onun gelmesini istiyorsan gecede olsa geliyo. Kimseyi mağdur ettiğini görmedim. Zaten özel kliniğe gidiyorsan doktorla da ona gore anlaşıyorsun sanirim kendine güvenmese tamam demez doktorlar. Bu arada özel hastane ve devlet hastanesinde doktorlar nasil hareket eder onu bilemem tabi. Tek bildiğim tabikide her istediğinde gelmemeleri

Canım ne güzel yazmışsın.inşallah bende güzel şeyler düşünebilirim.ben maalesef biraz en kötüyü düşünenlerdenim.bana da dua et canım çok ihtiyacım var.

Canım ne güzel yazmışsın.inşallah bende güzel şeyler düşünebilirim.ben maalesef biraz en kötüyü düşünenlerdenim.bana da dua et canım çok ihtiyacım var.
Oyy ben senin icin bi yasin okudum zaten :) hepimiz icin ediyorum. Buradaki herkes de birbiri icin dua ediyor eminim. Bazımız zor geçiriyor tabi Rabbim yine de beterinden saklasin. Aslında ben de evhamliyim :) bebek konusunda ama hemen kotu düşüncelerimi değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…