hayırlı geceler güzel mart anneleri..su saatte bulantı olur mu cidden bitsin diye dua ediyorum hepimiz icin...yemek yedikten sonra derhal başlıyor açken de bulanıyor azaldı dediğimde hoop en başa..Rabbim sağlık versin yavrularımıza katlanırız ama geçsin inşallah...
Benimde var gece bulantim. Hersabah normal uyaniyorum. Yataktan kalktindan bir 10-15 dk sonra biranda midem bulaniyor ve cikariyorum.. sonra gun icinde bulantilar devam ediyor gecede uykumdan uyandiriyor. Gecmiyor birturlu.
Gunaydin herkese. Bulantisiz, kusmasiz, agrisiz, sancisiz, guzel bir gun olsun insaallah.
Ben de boyun bas agrisiyla uyandim sabahin seherinde. Hayir olsun insaallah.
bende geceleri hep tuvaletteyim.
gündüzden daha çok gece çıkıyorum lavaboya.
3 ya da 5 oluyor benim de kalkış sayım.
yatmadan önce sıvıları azaltmama rağmen.
Bende de yeni başladı aynen gece çok kotu oluyorum gece uyumadan afedersin midem bulaniyor her sabah öyle uyaniyorum bi çaresi olsa keşke çok kotu bişey
kuzum rahim iyice yukarı çıkıyor ya ondan da o rahatsızlığı hissediyor olabiliriz.
ben normal olduğunu düşünüyorum.
haftaya izne çıkacağım biraz o zaman da dinlenirim inşallah iyi olurum.
Bende de yeni başladı aynen gece çok kotu oluyorum gece uyumadan afedersin midem bulaniyor her sabah öyle uyaniyorum bi çaresi olsa keşke çok kotu bişey
Sakız çiğnemek biraz iyi geliyor ama sonra gene tat ağzında
Bir arkadaş daha vardı aynısı onda da vardı ama omunda geçti herhalde
3 ay filan sürdü bende
3 ay filan sürdü bende
kuzum rahim iyice yukarı çıkıyor ya ondan da o rahatsızlığı hissediyor olabiliriz.
ben normal olduğunu düşünüyorum.
haftaya izne çıkacağım biraz o zaman da dinlenirim inşallah iyi olurum.
Doğru söylüyorsun bide artık maşallah şükürler olsun ki büyüyorlar.
Ne kadarlık izne çıkacaksın
Benimde ekim 1 de raporum bitiyor
3 ayı evde yata yata bitirdim bide 15 günlük yıllık izinide kullandım Bayram filan derken 4 ay oldu işe gitmeyeli
Ama ben kendimi işe gitmeye hazır hissetmiyorum
3 ay filan sürdü bende
benim hala ağzımda o iğrenç tat geçmedi. Evin her yeri naneli sakız.. hiç iyi bir durum değil. Kendimi de hiç iyi hissetmiyorum. Kızım da iyice zıvanadan çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım
Günaydın kızlar. İnşallah iyisinizdir. Benim canım sıkkın yarın saat 11 de dersim bitiyor ama nöbet koymuşlar akşam 17.30 a kadar nasıl bekleyeceğim orda bilmiyorum.