Çok almamışsın genede gayet iyi inşallah az kilolar ile Doğuma girerizCanım ben 1.5 kilo aldım. Dikkat etmek isterdim ama canım sürekli poğaça ekmek tarzı şeyler istiyor çünkü onlar sanki mide bulantımı azaltacak gibi geliyor. Bulantılarım geçince daha dikkat edeceğim.
Bende hamile kalmadan 63 kilo idim bi diyet yapayım dedim 58 kilo oldum.Hamilelikten önce 60kiloydum, şuan 65
İnşallah devam etmez boyle karbonatlı suyla agzinizi çalkalayin yaziyor nette denedin mi acaba
Özel bir şirkette tahsilat bölümdeyim
Heyet raporum 2 aylık idi ekim 1 de bitiyor
Doktorum ay sonunda kontrol edecek gerek duyarsa tekrar verecek ama Benim içinde ki korku işe gidersem tekrar başlar mı daha iyi olur daha mı kötu olur bilmiyorum ki.doktorum hala dikkatlı olmamı ve kendimi yormamam gerektiğini söylüyor
Senin heyet raporun kaç aylık
Mesela ben iki ay aldım ya daha hakkım var mı
Salı gideceğim inşallah ogrenirim 2 hafta önce söylemedi doktorBenden başka cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı?
Canım ben 30 günlük aldım.sanırım doktor 30 gün şeklinde veriyor.26 sında bitiyor.gidip tekrar 30 slacam ama bu gittiğinde soracam daha fazla verebiliyorsa versin.Canım bizde tedavin bitene kadar alabiliyorsun.doktor bana doğuma kadar verecem dedi bakslimÖzel bir şirkette tahsilat bölümdeyim
Heyet raporum 2 aylık idi ekim 1 de bitiyor
Doktorum ay sonunda kontrol edecek gerek duyarsa tekrar verecek ama Benim içinde ki korku işe gidersem tekrar başlar mı daha iyi olur daha mı kötu olur bilmiyorum ki.doktorum hala dikkatlı olmamı ve kendimi yormamam gerektiğini söylüyor
Senin heyet raporun kaç aylık
Mesela ben iki ay aldım ya daha hakkım var mı
Canım ben de öğretmenim müdür yardımcımız hocam dilekçe yazıp verin sizi nöbetten muaf tutalım dedi. Bu hafta 17.haftamdayım 24e daha var ama dilekçemi yazıp vericem24. Haftadan sonra canım tutmuyoruz. Daha 2.5 ay var.
Canım doktorundan rica edersen rapor yazar bence nöbet tutmaman için ben aldım24. Haftadan sonra canım tutmuyoruz. Daha 2.5 ay var.
Bende bulantı hiç olmadı iştahım hep açıktı bir de yatınca aldım baya dikkat etsem de olmuyor malesefBende hamile kalmadan 63 kilo idim bi diyet yapayım dedim 58 kilo oldum.
5 gün önce doktor baktı hala 58 kilo idim
Öyle üzülme ama sanki biraz dikkat mi etsen 16 haftadayız daha önümüzde uzun bir yolumuz var
Belki yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan
Cunku biliyorsun bizim kanama riskimiz var o yüzden hep yatıyoruz hareket Yok daha Çok kilo alırız
Ben bir kere işe gittim o akşam iş çıkışı kanama başladı yoldasonrası da geldi durmayan bir kanama her gün hastaneler biri der ki kürtaj yapalım biri derki Bebek sabaha kadar dayanmaz.
Korkular acılar bitmeyen iğne ilaçlar Allah ım bir daha o kara günleri göstermesin
Allah ım bütün bebekleri korusun
İşte o yüzden işe gidersem sanki kızıma zarar verecek gibi korkuyorum
Demek ki yavaş yavaş seninde geçecek
Bu arada kilo aldın mı
Kilo alan var mı acaba ilk aylarda
İnşallah devam etmez boyle karbonatlı suyla agzinizi çalkalayin yaziyor nette denedin mi acaba
Kizlar abarti olmadikca kilo alimlarini hic kafaya takmayin emziriken oyle bi kilo veriliyoki ben oglum 5 aylikken hamile kaldigim kilonun 8 kg altina dusmustum ve baya bayada yiyodum yani
kizlar ben hic et yiyemiyorum belki 2 aydir hic yemedim cok midem bulaniyo etten sizde de boyle bisey varmi
Canim bu haftalarda kilo cok alinmiyo zaten bende daha hic almadim 4 aydan sonra yavas yavas basliyo tabi beslenme tarzina bagli bende balik yiyebiliyorum idare edicez artikdaha kilo alamadım ki dert edeyim :)
bende tavuk yiyemiyorum sadece kırmızı et yiyebiliyorum.
geçen günde balık denedim biraz yiyebildim.
Teşekkür ederim canımGözün aydın Canım
Özlenir tabi hele ki şimdilerde insan eşinden daha çok destek bekliyor gerçi zaman destek yerine köstek de olabiliyorlar
Ben varım canımBenden başka cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı?
Et görmek bile istemiyorum tiksindimKizlar abarti olmadikca kilo alimlarini hic kafaya takmayin emziriken oyle bi kilo veriliyoki ben oglum 5 aylikken hamile kaldigim kilonun 8 kg altina dusmustum ve baya bayada yiyodum yani
kizlar ben hic et yiyemiyorum belki 2 aydir hic yemedim cok midem bulaniyo etten sizde de boyle bisey varmi
Yarın öğleden sonra gideceğim o yüzden canım inşallah verir.Canım doktorundan rica edersen rapor yazar bence nöbet tutmaman için ben aldım
Sağol canımGünaydın kızlar. Bende henüz kilo almadım. Cinsiyet de öğrenmedim. 11+6 olduk.
Nurbal27 gözün aydın canım buzları da eritirsiniz ağızdaki acı tadı şekeriz sakız geçiriyor. Benim de ağzımda hala mevcut o tat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?