- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Yat uyu gii ne kalkip duruyonGünaydın gece en az 3 kere kalkıyorum bazı geceler 5 bile oluyor
Doğru söylüyorsun bide artık maşallah şükürler olsun ki büyüyorlar.
Ne kadarlık izne çıkacaksın
Benimde ekim 1 de raporum bitiyor
3 ayı evde yata yata bitirdim bide 15 günlük yıllık izinide kullandım Bayram filan derken 4 ay oldu işe gitmeyeli
Ama ben kendimi işe gitmeye hazır hissetmiyorum
Acaba kızın anlıyor da bir kıskançlık gibi bir durum mu var ortadabenim hala ağzımda o iğrenç tat geçmedi. Evin her yeri naneli sakız.. hiç iyi bir durum değil. Kendimi de hiç iyi hissetmiyorum. Kızım da iyice zıvanadan çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım
Oy kuzum hala geçmedi mi ne kadar uzun sürdü acaba vitaminler yapıyor olabilir mi ? Demir filan
Bilmiyorum. Ama tam oyun çağı oyun istiyor ama benim onunla oynayacak gücüm yok. Geçen gün parka getirdim ama İnkalar hareketli ki peşinde koşmaktan canım çıktı. O yüzden dışarı da çıkaramıyorum. Onu damlıyorum da elimden bir şey gelmiyor.Acaba kızın anlıyor da bir kıskançlık gibi bir durum mu var ortada
Evde bide çocuğu olanların durumu çok çok zor
Hadi biz gene yatıyoruz yemek isteyen iş isteyen Yok
Ben bir kere işe gittim o akşam iş çıkışı kanama başladı yoldaben o kötü zamanlarımda bile hep çalıştım.
çok zor geçti benim için o yüzden.
ben bir haftalığına çıkıyorum canım.
şimdiden çıkacağım günü hayal ediyorum bende.
sen o kadar ara vermişsin şimdi işe başlamak tabi zor gelir ama alışırsın.
vakit hızlı geçiyor çalışınca.
Ben varım canım doğum tarihlerimiz yakın zaten 19 mart benim kontrolede çok var daha sen benden önce öğrenirsin kesinBenden başka cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı?
Ben gündüzde öyle ama maşallah hiç durmuyor devamlı gidip geliyorumYat uyu gii ne kalkip duruyon
Saka bi yana bende ayni isin garibi gunduz bisey yok gece wc de yatasim var resmen git gel git gel yoruluyom
Demek ki yavaş yavaş seninde geçecekdaha başlamadım vitaminlere.
bu kontrolde başlayacağım inşallah.
bilmiyorum ki ne yesem hemen gelip yerleşiyor acı tat.
ama buna da şükür önceye göre.
Çocukta haklı tabi oyun oynamak enerji atmak istiyorumBilmiyorum. Ama tam oyun çağı oyun istiyor ama benim onunla oynayacak gücüm yok. Geçen gün parka getirdim ama İnkalar hareketli ki peşinde koşmaktan canım çıktı. O yüzden dışarı da çıkaramıyorum. Onu damlıyorum da elimden bir şey gelmiyor.
Okulda hamile öğretmenlere hiç mi kolaylık yapılmıyor anlamıyorumGünaydın kızlar. İnşallah iyisinizdir. Benim canım sıkkın yarın saat 11 de dersim bitiyor ama nöbet koymuşlar akşam 17.30 a kadar nasıl bekleyeceğim orda bilmiyorum.
24. Haftadan sonra canım tutmuyoruz. Daha 2.5 ay var.Okulda hamile öğretmenlere hiç mi kolaylık yapılmıyor anlamıyorum
Hamile öğretmene nöbet yazmak nedir ya
16.haftada öğrenirim büyük ihtimalle.Ben varım canım doğum tarihlerimiz yakın zaten 19 mart benim kontrolede çok var daha sen benden önce öğrenirsin kesin
Canım ne işinde çalışıyorsun.Bende hiç başlamadım heyet raporu aldım.takrar verecek doktor.sende heyet raporu alsanBen bir kere işe gittim o akşam iş çıkışı kanama başladı yoldasonrası da geldi durmayan bir kanama her gün hastaneler biri der ki kürtaj yapalım biri derki Bebek sabaha kadar dayanmaz.
Korkular acılar bitmeyen iğne ilaçlar Allah ım bir daha o kara günleri göstermesin
Allah ım bütün bebekleri korusun
İşte o yüzden işe gidersem sanki kızıma zarar verecek gibi korkuyorum
Canım ben 1.5 kilo aldım. Dikkat etmek isterdim ama canım sürekli poğaça ekmek tarzı şeyler istiyor çünkü onlar sanki mide bulantımı azaltacak gibi geliyor. Bulantılarım geçince daha dikkat edeceğim.İlk aylarda kilo aldınız mı ? Ne kadar kilo aldınız
Yada kilo almamak için dikkat ediyor musunuz
Hamilelikten önce 60kiloydum, şuan 65İlk aylarda kilo aldınız mı ? Ne kadar kilo aldınız
Yada kilo almamak için dikkat ediyor musunuz
Allah yardımcın olsun Canım inşallah su gibi akar geçer nöbetin24. Haftadan sonra canım tutmuyoruz. Daha 2.5 ay var.
Özel bir şirkette tahsilat bölümdeyimCanım ne işinde çalışıyorsun.Bende hiç başlamadım heyet raporu aldım.takrar verecek doktor.sende heyet raporu alsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?