2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben o kötü zamanlarımda bile hep çalıştım.
çok zor geçti benim için o yüzden.
ben bir haftalığına çıkıyorum canım.
şimdiden çıkacağım günü hayal ediyorum bende.
sen o kadar ara vermişsin şimdi işe başlamak tabi zor gelir ama alışırsın.
vakit hızlı geçiyor çalışınca.

benim hala ağzımda o iğrenç tat geçmedi. Evin her yeri naneli sakız.. hiç iyi bir durum değil. Kendimi de hiç iyi hissetmiyorum. Kızım da iyice zıvanadan çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım
Acaba kızın anlıyor da bir kıskançlık gibi bir durum mu var ortada
Evde bide çocuğu olanların durumu çok çok zor
Hadi biz gene yatıyoruz yemek isteyen iş isteyen Yok

Oy kuzum hala geçmedi mi ne kadar uzun sürdü acaba vitaminler yapıyor olabilir mi ? Demir filan

daha başlamadım vitaminlere.
bu kontrolde başlayacağım inşallah.
bilmiyorum ki ne yesem hemen gelip yerleşiyor acı tat.
ama buna da şükür önceye göre.

Acaba kızın anlıyor da bir kıskançlık gibi bir durum mu var ortada
Evde bide çocuğu olanların durumu çok çok zor
Hadi biz gene yatıyoruz yemek isteyen iş isteyen Yok
Bilmiyorum. Ama tam oyun çağı oyun istiyor ama benim onunla oynayacak gücüm yok. Geçen gün parka getirdim ama İnkalar hareketli ki peşinde koşmaktan canım çıktı. O yüzden dışarı da çıkaramıyorum. Onu damlıyorum da elimden bir şey gelmiyor.

Ben bir kere işe gittim o akşam iş çıkışı kanama başladı yolda sonrası da geldi durmayan bir kanama her gün hastaneler biri der ki kürtaj yapalım biri derki Bebek sabaha kadar dayanmaz.
Korkular acılar bitmeyen iğne ilaçlar Allah ım bir daha o kara günleri göstermesin
Allah ım bütün bebekleri korusun
İşte o yüzden işe gidersem sanki kızıma zarar verecek gibi korkuyorum

Yat uyu gii ne kalkip duruyon
Saka bi yana bende ayni isin garibi gunduz bisey yok gece wc de yatasim var resmen git gel git gel yoruluyom
Ben gündüzde öyle ama maşallah hiç durmuyor devamlı gidip geliyorum
Zaten gece uykularım hep bölük kesik çok uyanıyorum
İşte kendimi Doğumdan sonraya hazırlıyorum nasıl olsa uykusuz geceler gelecek

Çocukta haklı tabi oyun oynamak enerji atmak istiyorum
Ama annesinde ona yetişecek enerji Yok ki
Belki akşamları babasıyla biraz enerji atıyordur

Günaydın kızlar. İnşallah iyisinizdir. Benim canım sıkkın yarın saat 11 de dersim bitiyor ama nöbet koymuşlar akşam 17.30 a kadar nasıl bekleyeceğim orda bilmiyorum.
Okulda hamile öğretmenlere hiç mi kolaylık yapılmıyor anlamıyorum
Hamile öğretmene nöbet yazmak nedir ya

Canım ne işinde çalışıyorsun.Bende hiç başlamadım heyet raporu aldım.takrar verecek doktor.sende heyet raporu alsan

İlk aylarda kilo aldınız mı ? Ne kadar kilo aldınız
Yada kilo almamak için dikkat ediyor musunuz
Canım ben 1.5 kilo aldım. Dikkat etmek isterdim ama canım sürekli poğaça ekmek tarzı şeyler istiyor çünkü onlar sanki mide bulantımı azaltacak gibi geliyor. Bulantılarım geçince daha dikkat edeceğim.

Canım ne işinde çalışıyorsun.Bende hiç başlamadım heyet raporu aldım.takrar verecek doktor.sende heyet raporu alsan
Özel bir şirkette tahsilat bölümdeyim
Heyet raporum 2 aylık idi ekim 1 de bitiyor
Doktorum ay sonunda kontrol edecek gerek duyarsa tekrar verecek ama Benim içinde ki korku işe gidersem tekrar başlar mı daha iyi olur daha mı kötu olur bilmiyorum ki.doktorum hala dikkatlı olmamı ve kendimi yormamam gerektiğini söylüyor
Senin heyet raporun kaç aylık
Mesela ben iki ay aldım ya daha hakkım var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…