Senin söyler canım 15 haftalık artık oluşmuştur.Salı gideceğim inşallah ogrenirim 2 hafta önce söylemedi doktor
Hislerime pek güvenmem amaSenin söyler canım 15 haftalık artık oluşmuştur.
İnşallah bakalım.Hislerime pek güvenmem ama
Seninkini erkek hissediyorum canım :)
daha kilo alamadım ki dert edeyim :)
bende tavuk yiyemiyorum sadece kırmızı et yiyebiliyorum.
geçen günde balık denedim biraz yiyebildim.
Benimkini geçiriyor ya ama bu sefer daha çok acıkıyorum. Kilo almaya başlayacam sanırım ya. Ekmek makarna yemektenSağol canım
Sakızı bende deniyorum ama birkaç dakika çiğneyince daha çok bulanıyor sanki midem
İnşallah bakalim sabırsızlıkla bekliyorumSenin söyler canım 15 haftalık artık oluşmuştur.
Kiloyu hiç takmıyorumBenimkini geçiriyor ya ama bu sefer daha çok acıkıyorum. Kilo almaya başlayacam sanırım ya. Ekmek makarna yemekten
canım inşallah tez vakitte kurtuluruz...keyifle geçer hamileliklerimiz.sağlık olsun katlanırız ama düzgün yenmiyor yesek yine bulanıyor zor ...senin bitme zamanın gelmiş en kısa zamanda sonlanır inşallahBenimde var gece bulantim. Hersabah normal uyaniyorum. Yataktan kalktindan bir 10-15 dk sonra biranda midem bulaniyor ve cikariyorum.. sonra gun icinde bulantilar devam ediyor gecede uykumdan uyandiriyor. Gecmiyor birturlu.
bende geceleri hep tuvaletteyim.
gündüzden daha çok gece çıkıyorum lavaboya.
3 ya da 5 oluyor benim de kalkış sayım.
yatmadan önce sıvıları azaltmama rağmen.
benim hala ağzımda o iğrenç tat geçmedi. Evin her yeri naneli sakız.. hiç iyi bir durum değil. Kendimi de hiç iyi hissetmiyorum. Kızım da iyice zıvanadan çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım
Günaydın kızlar. İnşallah iyisinizdir. Benim canım sıkkın yarın saat 11 de dersim bitiyor ama nöbet koymuşlar akşam 17.30 a kadar nasıl bekleyeceğim orda bilmiyorum.
Benden başka cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı?
İlk aylarda kilo aldınız mı ? Ne kadar kilo aldınız
Yada kilo almamak için dikkat ediyor musunuz
Yatmadan once gidiyorum tuvalete, sonra yatiyorum, 2 dk gecmeden yine tuvaletim geliyor, gidiyorum geliyorum uykuya dalmadan tekrar tuvaletim geliyor, gecede 2-3 defa kalkiyorum. Resmen iskence oldu artik.
Benim kiz da kontrolden cikmaya basladi artik, ilgi istiyorlar onlar da tabi. Bir yandan kiyamiyorum kizmayim diyorum, bir yandan da dayanamiyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. Senin kiza kim bakiyor?
Kız kardeşim bakıyor. Onun da bu aralar çocuklarının okul telaşı,haZırlıkları vardı çok ilgilenemedi benim kızla.
Bizim okulda 2 saat ders koyuluyor bir gune ve o gune nobet yaziyorlar. Cok gicik bir durum. Bence de doktoruna soyle de rapor yazsin nobet icin.
Ben hala netlestirmedim. 11.haftada erkek olabilir denisti, daha gitmedim. Yarin gidicem nasipse, 17.haftaya girdim artik, kesin olarak soyler diye dusunuyorum.
Ben yarim kilo almisim. -4 kilodaydim zaten. Hamile kaldigim kiloya gelemedim daha. Bebek plesanta vs yarim kilo ediyormus zaten bu haftalarda. Dun biraz alisveris yapayim rahat kiyafetler alayim dedim, iki pantolon aldim 34 beden bol oldu. Baska da hic bir sey bulamadim. Hem hersey ates pahasi hem de dandik dündik kiyafetler var her yerde. Hamile reyonlari zaten Allah'lik. Evde birkac parca hamile kiyafetim var kizimdan kalma ama kizimda 7.aydan itibaren hamile kiyafeti giymeye baslamistim, hem cok bol geliyor, hem de kişlik.
Yatmadan once gidiyorum tuvalete, sonra yatiyorum, 2 dk gecmeden yine tuvaletim geliyor, gidiyorum geliyorum uykuya dalmadan tekrar tuvaletim geliyor, gecede 2-3 defa kalkiyorum. Resmen iskence oldu artik.
Benim kiz da kontrolden cikmaya basladi artik, ilgi istiyorlar onlar da tabi. Bir yandan kiyamiyorum kizmayim diyorum, bir yandan da dayanamiyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. Senin kiza kim bakiyor?
Bizim okulda 2 saat ders koyuluyor bir gune ve o gune nobet yaziyorlar. Cok gicik bir durum. Bence de doktoruna soyle de rapor yazsin nobet icin.
Bizde de öyle yapmışlar bu sene yer yerinden oynadı. Benim diğer günlerde az dersim var ama pazartesi öğleden sonra hiç YÖK. Bari öğleden sonra dersim olan güne koysaydın.
Ben hala netlestirmedim. 11.haftada erkek olabilir denisti, daha gitmedim. Yarin gidicem nasipse, 17.haftaya girdim artik, kesin olarak soyler diye dusunuyorum.
Seninki net şekilde bellidir artık. Bize birer oğlan gerek :)
Ben yarim kilo almisim. -4 kilodaydim zaten. Hamile kaldigim kiloya gelemedim daha. Bebek plesanta vs yarim kilo ediyormus zaten bu haftalarda. Dun biraz alisveris yapayim rahat kiyafetler alayim dedim, iki pantolon aldim 34 beden bol oldu. Baska da hic bir sey bulamadim. Hem hersey ates pahasi hem de dandik dündik kiyafetler var her yerde. Hamile reyonlari zaten Allah'lik. Evde birkac parca hamile kiyafetim var kizimdan kalma ama kizimda 7.aydan itibaren hamile kiyafeti giymeye baslamistim, hem cok bol geliyor, hem de kişlik.
Günaydın, bende öğretmenim. Hamile olduğumu söyleyince, öğretmen sayısıda yeterli olduğu için nöbet yazmadılar. Hamile olduğunuzu söylediniz mi? Bilerek yaptılarsa hiç hoş değil. Eğer öyleyse doktordan nöbet tutamaz raporu alın bence.Günaydın kızlar. İnşallah iyisinizdir. Benim canım sıkkın yarın saat 11 de dersim bitiyor ama nöbet koymuşlar akşam 17.30 a kadar nasıl bekleyeceğim orda bilmiyorum.
Rapor istiyorlar canım..Günaydın, bende öğretmenim. Hamile olduğumu söyleyince, öğretmen sayısıda yeterli olduğu için nöbet yazmadılar. Hamile olduğunuzu söylediniz mi? Bilerek yaptılarsa hiç hoş değil. Eğer öyleyse doktordan nöbet tutamaz raporu alın bence.
Cansın senAllah ım bir daha yaşatmasın inşallah.
hiç kötüyü düşünüp kötüyü çağırma sen.
Allah korusun sakınsın inşallah hepimizinkini.
hem o zamanlar küçüktü şimdi büyüdü annesi prenses.
Evet evet bende aynı kilodayım daha kilo almadımyok kuzum hala hamile kaldığım kilodan zayıfım.
almadım henüz kilo.
göbeğimde öyle dışardan anlaşılacak kadar çıkmadı.
sende benim gibisin değil mi?
Azalma olmadı mı canım tifo geçtikten sonraKiloyu hiç takmıyorum
Kaç kilo olduğumu hiç bilmiyorum
Bulantım geçsin başka birşey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?