2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

daha kilo alamadım ki dert edeyim :)
bende tavuk yiyemiyorum sadece kırmızı et yiyebiliyorum.
geçen günde balık denedim biraz yiyebildim.

Bende hic et tavuk falan yiyemiyorum. Sadece ekmek peynir yogurt makarna pilav. Baska birseyi midem almiyor. Ilk zamanlar kilo vermistim simdi ilk hamile kaldigim kiloya geri geldim.

Kizimi kasim ayinda dogurdum. Zaten neredeyse son 3 ay evdeydim rapor ve gebelik izni. Azicik kiyafetle bitirdim hamileligi. Ustelik 10 kilo da zayif baslamistim gecen hamilelige. Yazin 3 tane tayt aldim. Bi de pantolon 1 elbise. Pantolon ve elbise denk geliyor şükür. Taytlar eskimisti attim zaten. Burdaki önerilerle hemen sabah panco siparisi verdim. Hepinize tesekkurler. Kaşe yaziyor. Kalin gibi duruyor fotodan.

Bu arada 2 kilo aldim. Cok az kusmam oldu benim ilk 3 ay. Bulanti coktu ama yemem cok etkilenmedi. Ama dusuk riski nedeniyle hareketler yasaklanmıştı. Bu hafta bi aksilik olmazsa ogle aralarında yarım saat yuruyuse baslayayayim diyorum umarim zor gelmez. Almamam lazim kilo. Emzirirken acayip veriliyor. Emzirme ile 4.ayda ilk hamileligimdeki kiloya inmistim ama malesef tiroid nedeniyle sonra aldim ve veremedim. Neyse kilo verilecek bir sekilde. Oglum dogsun da. Düzenli spor yapacagiz. Bu arada 8 aylik hamileyken falan tasinacagiz. Orada spor salonu da olacak. 2019 yili bitene kadar bu kilo sorunumu cozecegim artik. Bu da tarihe not olsun.

Bu arada an itibariyle mide bulantim tum gunde en fazla 30 dk ya indi. Umidinizi kaybetmeyin bitecek bulantilar.

Benimde var gece bulantim. Hersabah normal uyaniyorum. Yataktan kalktindan bir 10-15 dk sonra biranda midem bulaniyor ve cikariyorum.. sonra gun icinde bulantilar devam ediyor gecede uykumdan uyandiriyor. Gecmiyor birturlu.
canım inşallah tez vakitte kurtuluruz...keyifle geçer hamileliklerimiz.sağlık olsun katlanırız ama düzgün yenmiyor yesek yine bulanıyor zor ...senin bitme zamanın gelmiş en kısa zamanda sonlanır inşallah

bende geceleri hep tuvaletteyim.
gündüzden daha çok gece çıkıyorum lavaboya.
3 ya da 5 oluyor benim de kalkış sayım.
yatmadan önce sıvıları azaltmama rağmen.

Yatmadan once gidiyorum tuvalete, sonra yatiyorum, 2 dk gecmeden yine tuvaletim geliyor, gidiyorum geliyorum uykuya dalmadan tekrar tuvaletim geliyor, gecede 2-3 defa kalkiyorum. Resmen iskence oldu artik.

benim hala ağzımda o iğrenç tat geçmedi. Evin her yeri naneli sakız.. hiç iyi bir durum değil. Kendimi de hiç iyi hissetmiyorum. Kızım da iyice zıvanadan çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım

Benim kiz da kontrolden cikmaya basladi artik, ilgi istiyorlar onlar da tabi. Bir yandan kiyamiyorum kizmayim diyorum, bir yandan da dayanamiyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. Senin kiza kim bakiyor?

Günaydın kızlar. İnşallah iyisinizdir. Benim canım sıkkın yarın saat 11 de dersim bitiyor ama nöbet koymuşlar akşam 17.30 a kadar nasıl bekleyeceğim orda bilmiyorum.

Bizim okulda 2 saat ders koyuluyor bir gune ve o gune nobet yaziyorlar. Cok gicik bir durum. Bence de doktoruna soyle de rapor yazsin nobet icin.

Benden başka cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı?

Ben hala netlestirmedim. 11.haftada erkek olabilir denisti, daha gitmedim. Yarin gidicem nasipse, 17.haftaya girdim artik, kesin olarak soyler diye dusunuyorum.

İlk aylarda kilo aldınız mı ? Ne kadar kilo aldınız
Yada kilo almamak için dikkat ediyor musunuz

Ben yarim kilo almisim. -4 kilodaydim zaten. Hamile kaldigim kiloya gelemedim daha. Bebek plesanta vs yarim kilo ediyormus zaten bu haftalarda. Dun biraz alisveris yapayim rahat kiyafetler alayim dedim, iki pantolon aldim 34 beden bol oldu. Baska da hic bir sey bulamadim. Hem hersey ates pahasi hem de dandik dündik kiyafetler var her yerde. Hamile reyonlari zaten Allah'lik. Evde birkac parca hamile kiyafetim var kizimdan kalma ama kizimda 7.aydan itibaren hamile kiyafeti giymeye baslamistim, hem cok bol geliyor, hem de kişlik.

Günaydın kızlar. İnşallah iyisinizdir. Benim canım sıkkın yarın saat 11 de dersim bitiyor ama nöbet koymuşlar akşam 17.30 a kadar nasıl bekleyeceğim orda bilmiyorum.
Günaydın, bende öğretmenim. Hamile olduğumu söyleyince, öğretmen sayısıda yeterli olduğu için nöbet yazmadılar. Hamile olduğunuzu söylediniz mi? Bilerek yaptılarsa hiç hoş değil. Eğer öyleyse doktordan nöbet tutamaz raporu alın bence.

Rapor istiyorlar canım..

Cansın sen
Allah bütün bebişlerimizi korusun kucağımıza alıp tekrar buradan yazalım birbirimize resimlerini gönderelim sevelim hepsini buradan

yok kuzum hala hamile kaldığım kilodan zayıfım.
almadım henüz kilo.
göbeğimde öyle dışardan anlaşılacak kadar çıkmadı.
sende benim gibisin değil mi?
Evet evet bende aynı kilodayım daha kilo almadım
Ama bu ay alırım diye tahmin ediyorum o yüzden artık krem kullanmaya başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…