2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Azalma olmadı mı canım tifo geçtikten sonra
Hayır canım şuan bile çok kötüyüm sabah duş aldım kafam dağılsın diye tekrar mı alsam diyorum
Geçmiyor geçmiyor
Eşim beyfendi ayağının tozuyla arkadaşlarının yanına gitti

Hayır canım şuan bile çok kötüyüm sabah duş aldım kafam dağılsın diye tekrar mı alsam diyorum
Geçmiyor geçmiyor
Eşim beyfendi ayağının tozuyla arkadaşlarının yanına gitti
Benimki de spora gitti ordan hamama gidecek. Artık bişey demiyorum valla. İlaç aldın mı canım? Az kaldı dayan geçecek inşallah

Benimki de spora gitti ordan hamama gidecek. Artık bişey demiyorum valla. İlaç aldın mı canım? Az kaldı dayan geçecek inşallah
Aldım aldım
Ona rağmen içim dışıma çıktı hatta o kadar şiddetli istifra ettim ki karnım yerinden oynadı sanki kendime gelemedim dakikalarca
Bende bişey demiyorum
Burda da yalnızım evimde de en iyisi gitmek
Annem babam tatile gittiler beni evde bırakıp kocam gelecek diye sevindim o heyecandan yerinde duramıyordu koştu arkadaşlarına

Yalnız mısın evde? Bende yalnızım erkekleri anlamak zor garipler valla gülüyorum artık. Ben kendimi şuan biraz iyi hissediyorum kusmadım bugün. İlaç alıyorum yine ama nispeten bir iki saattir daha iyi gibiyim

Evet yalnızım canım
Benim de ara ara iyi hissettiğim oluyor ama genel olarak hep var bulantı
Gece uyurken sabah uyanınca gün içerisinde neredeyse her an
Ben inanmıyorum artık geçeceğine
Doğuma kadar istifra edenlerdenim sanırım

Iyi pazarlar kizlar ben en son ogrenicem sanirim cinsiyeti 20 haftalik oldugumda yani dah 5 hafta var kizim icin surpriz balon yaptirmayi dusunuyorum halasinda gormustu kizim heveslendi bizde yapalim dedi bakalim tabbiki ilk once saglikli olmasi ama ben kiz hissediyorum kizlarr
Yada ben kendimi hic erkek annesi olarak gormuyorum ondan mi acaba

Canım benim ya öyle düşünme geçer belkide. Ben umudumu kaybetmek istemiyorum doğuma kadar böyle giderse psikoloji falan kalmaz çünkü ciddi ciddi

Canım benim ya öyle düşünme geçer belkide. Ben umudumu kaybetmek istemiyorum doğuma kadar böyle giderse psikoloji falan kalmaz çünkü ciddi ciddi
Haklısın bende genelde iyi düşünmeye çalışıyorum ama zaman zaman sabrım tükeniyor.
Herkes keyfinde yaşarken ben sanki onlara muhtaçmışım gibi hissediyorum buda mutsuz ediyor beni

Hanımlar ya sıze bı sorum var denzden cikinca biseyler akio sicak sicak sizce idrar mi yoksa suyumdan mi akio anlayamadim

Haklısın bende genelde iyi düşünmeye çalışıyorum ama zaman zaman sabrım tükeniyor.
Herkes keyfinde yaşarken ben sanki onlara muhtaçmışım gibi hissediyorum buda mutsuz ediyor beni
Bende öyle oluyorum ya bide böyle iştahla yemek yiyenlere özeniyorum. Eski hallerimi çok özledim ya. Hastaymışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…