Hayır canım şuan bile çok kötüyüm sabah duş aldım kafam dağılsın diye tekrar mı alsam diyorumAzalma olmadı mı canım tifo geçtikten sonra
Benimki de spora gitti ordan hamama gidecek. Artık bişey demiyorum valla. İlaç aldın mı canım? Az kaldı dayan geçecek inşallahHayır canım şuan bile çok kötüyüm sabah duş aldım kafam dağılsın diye tekrar mı alsam diyorum
Geçmiyor geçmiyor
Eşim beyfendi ayağının tozuyla arkadaşlarının yanına gitti
İnşallah öyle dua edin bari hamilelerün duası kabul olur..
Aldım aldımBenimki de spora gitti ordan hamama gidecek. Artık bişey demiyorum valla. İlaç aldın mı canım? Az kaldı dayan geçecek inşallah
Yalnız mısın evde? Bende yalnızımAldım aldım
Ona rağmen içim dışıma çıktı hatta o kadar şiddetli istifra ettim ki karnım yerinden oynadı sanki kendime gelemedim dakikalarca
Bende bişey demiyorum
Burda da yalnızım evimde de en iyisi gitmek
Annem babam tatile gittiler beni evde bırakıp kocam gelecek diye sevindim o heyecandan yerinde duramıyordu koştu arkadaşlarına
Evet yalnızım canımYalnız mısın evde? Bende yalnızımerkekleri anlamak zor garipler valla gülüyorum artık. Ben kendimi şuan biraz iyi hissediyorum kusmadım bugün. İlaç alıyorum yine ama nispeten bir iki saattir daha iyi gibiyim
O zaman inşallah doktor rapor verir.Rapor istiyorlar canım..
Canım benim yaEvet yalnızım canım
Benim de ara ara iyi hissettiğim oluyor ama genel olarak hep var bulantı
Gece uyurken sabah uyanınca gün içerisinde neredeyse her an
Ben inanmıyorum artık geçeceğine
Doğuma kadar istifra edenlerdenim sanırım
Haklısın bende genelde iyi düşünmeye çalışıyorum ama zaman zaman sabrım tükeniyor.Canım benim yaöyle düşünme geçer belkide. Ben umudumu kaybetmek istemiyorum doğuma kadar böyle giderse psikoloji falan kalmaz çünkü ciddi ciddi
Bende öyle oluyorum ya bide böyle iştahla yemek yiyenlere özeniyorum. Eski hallerimi çok özledim ya. Hastaymışım gibi geliyorHaklısın bende genelde iyi düşünmeye çalışıyorum ama zaman zaman sabrım tükeniyor.
Herkes keyfinde yaşarken ben sanki onlara muhtaçmışım gibi hissediyorum buda mutsuz ediyor beni
Bilemedim ya valla benHanımlar ya sıze bı sorum var denzden cikinca biseyler akio sicak sicak sizce idrar mi yoksa suyumdan mi akio anlayamadim
Hosbuldum sen neresindesin mersininHoşgeldin canım memleketime...:)
Ben 27 agustosta gttim ama gostermedi 25 inde gdecem tekrarsenin belli oldu mi canım cinsiyet .çok erken geldi bana da değişme umudum var merak ediyorum
Hosbuldum sen neresindesin mersinin
Merkez canım.toroslar
Bana da hamilelik gibi gelmiyor sanki hastayımBende öyle oluyorum ya bide böyle iştahla yemek yiyenlere özeniyorum. Eski hallerimi çok özledim ya. Hastaymışım gibi geliyor
Abim orda benim de
Aynen öyle canım şükür yinede. Sadece geçmesini bekliyorum artıkBana da hamilelik gibi gelmiyor sanki hastayım
Yine de çok şükür diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?