Benim ailem de orda hala. Ben çok uzaklardaAbim orda benim de
Kızkardeşim de gelin gitti
Yaaa sende hemşerim sayılırsın.ben.mersinin yerlisiyim.yörük yani.:).5 yıl d.bakırda görev yaptım.sonra memlekete tayinim çıktı.burdayım .sen şimdi nerdesin canım.
Yaa gelsene mersine.öyle deme gurbetlik çok zor.gelin buluşalım mersinde....Benim ailem de orda hala. Ben çok uzaklarda
Benim eşimde yörük bende yörük gelini yani :)Yaaa sende hemşerim sayılırsın.ben.mersinin yerlisiyim.yörük yani.:).5 yıl d.bakırda görev yaptım.sonra memlekete tayinim çıktı.burdayım .sen şimdi nerdesin canım.
Yaaa sende hemşerim sayılırsın.ben.mersinin yerlisiyim.yörük yani.:).5 yıl d.bakırda görev yaptım.sonra memlekete tayinim çıktı.burdayım .sen şimdi nerdesin canım.
İzmirdeyiz canım şuan. Ben bayramda gelmiştim Mersin’e :) eşimin işinden dolayı izmirdeyiz. Bende burayı tercih ettim benim iş de burda artık :) Mersin’e misafir olarak gidip geliyorum:))Yaa gelsene mersine.öyle deme gurbetlik çok zor.gelin buluşalım mersinde....
Ben de şarbondan dolayı ne et yiyorum ne süt içiyorum market tavuğu da yemiyorduk zaten bi balık kaldı elimizde onu da çok sık yiyemiyorumKizlar abarti olmadikca kilo alimlarini hic kafaya takmayin emziriken oyle bi kilo veriliyoki ben oglum 5 aylikken hamile kaldigim kilonun 8 kg altina dusmustum ve baya bayada yiyodum yani
kizlar ben hic et yiyemiyorum belki 2 aydir hic yemedim cok midem bulaniyo etten sizde de boyle bisey varmi
İlk iki ayda 3.5 kilo aldim sonrasinda durdum tabi tup bebek olunca hormon ilaclarindan da olabilir zaten gobekli basladim dikkat etmeye calisiyorum ama cikolataya dayanamiyorum bazenİlk aylarda kilo aldınız mı ? Ne kadar kilo aldınız
Yada kilo almamak için dikkat ediyor musunuz
Bana da ikili testte erkege benziyor demisti ama kesin degildi. Fetal dna yaptirdim onda cinsiyetide cikiyormus insallah sonucum temiz cikarda persembe cinsiyeti de ogrenirim onuda16.haftada öğrenirim büyük ihtimalle.
İnşallah canım. İnşallah temiz gelsin sonuçların.Bana da ikili testte erkege benziyor demisti ama kesin degildi. Fetal dna yaptirdim onda cinsiyetide cikiyormus insallah sonucum temiz cikarda persembe cinsiyeti de ogrenirim onuda
Evet evet bende aynı kilodayım daha kilo almadım
Ama bu ay alırım diye tahmin ediyorum o yüzden artık krem kullanmaya başlayacağım
Cansın sen
Allah bütün bebişlerimizi korusun kucağımıza alıp tekrar buradan yazalım birbirimize resimlerini gönderelim sevelim hepsiniburadan
Fetal dna hasar testini nerede ve ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyimBana da ikili testte erkege benziyor demisti ama kesin degildi. Fetal dna yaptirdim onda cinsiyetide cikiyormus insallah sonucum temiz cikarda persembe cinsiyeti de ogrenirim onuda
Canım kusura bakma konuya uzak kaldım karın çatlağı için mi bu krem.ve isim verebiliyor musunuz .bende kullansam iyi olacak.Bende hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı 2.hamileliğim ve ikiz olunca.Ben krem siparişini verdim kuzum.
salı gelir inşallah.
sende ihmal etme al bir an evvel.
Canım nerelerdesin .ben yatırmadım .doktor ikili test yapmadı.bunu önerdi.bizde eşimle konuştuk.sonuçta Rabbim bize bunu uygun görmüş.bana çarşamba serklaj yapılacak bu arada ...Fetal dna hasar testini nerede ve ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim
Buraya pek yazmıyorum takip ediyorum genelde. Bende yaptırmadim ama ücret araştırırken çok muglak fiyatlar okudum yapan birini bulmuşken merak ettim sadece.Canım nerelerdesin .ben yatırmadım .doktor ikili test yapmadı.bunu önerdi.bizde eşimle konuştuk.sonuçta Rabbim bize bunu uygun görmüş.bana çarşamba serklaj yapılacak bu arada ...
Belli bir markamı verdim Canım ben çalıştığım yerden istedim göndererekler inşallah yarın tekrar hatırlatayım şimdi burdan marka vermekte doğru mu bilemedimBen krem siparişini verdim kuzum.
salı gelir inşallah.
sende ihmal etme al bir an evvel.
Amin amin kuzum inşallahzaten doğumlarımızın arası çok az olacak inşallah.
kopmayız daha nice sevinçlerimizi paylaşırız Allah ın izniyle.
canım ben de kilo almadım henüz..bunda bulantıların payı büyük az yesem bile hemen şişiyor midem anlamadımİlk aylarda kilo aldınız mı ? Ne kadar kilo aldınız
Yada kilo almamak için dikkat ediyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?