2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa sende hemşerim sayılırsın.ben.mersinin yerlisiyim.yörük yani.:).5 yıl d.bakırda görev yaptım.sonra memlekete tayinim çıktı.burdayım .sen şimdi nerdesin canım.

Yaa gelsene mersine.öyle deme gurbetlik çok zor.gelin buluşalım mersinde....
İzmirdeyiz canım şuan. Ben bayramda gelmiştim Mersin’e :) eşimin işinden dolayı izmirdeyiz. Bende burayı tercih ettim benim iş de burda artık :) Mersin’e misafir olarak gidip geliyorum:))

Ben de şarbondan dolayı ne et yiyorum ne süt içiyorum market tavuğu da yemiyorduk zaten bi balık kaldı elimizde onu da çok sık yiyemiyorum

İlk aylarda kilo aldınız mı ? Ne kadar kilo aldınız
Yada kilo almamak için dikkat ediyor musunuz
İlk iki ayda 3.5 kilo aldim sonrasinda durdum tabi tup bebek olunca hormon ilaclarindan da olabilir zaten gobekli basladim dikkat etmeye calisiyorum ama cikolataya dayanamiyorum bazen

16.haftada öğrenirim büyük ihtimalle.
Bana da ikili testte erkege benziyor demisti ama kesin degildi. Fetal dna yaptirdim onda cinsiyetide cikiyormus insallah sonucum temiz cikarda persembe cinsiyeti de ogrenirim onuda

Cansın sen
Allah bütün bebişlerimizi korusun kucağımıza alıp tekrar buradan yazalım birbirimize resimlerini gönderelim sevelim hepsini buradan

zaten doğumlarımızın arası çok az olacak inşallah.
kopmayız daha nice sevinçlerimizi paylaşırız Allah ın izniyle.

Geniz akıntısı sorunu yaşayan var mı kızlar? Çok rahatsız edici midemi daha çok bulandırıyor. Daha önce yoktu bu da mı hamilelikten acaba

Bana da ikili testte erkege benziyor demisti ama kesin degildi. Fetal dna yaptirdim onda cinsiyetide cikiyormus insallah sonucum temiz cikarda persembe cinsiyeti de ogrenirim onuda
Fetal dna hasar testini nerede ve ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim

Ben krem siparişini verdim kuzum.
salı gelir inşallah.
sende ihmal etme al bir an evvel.
Canım kusura bakma konuya uzak kaldım karın çatlağı için mi bu krem.ve isim verebiliyor musunuz .bende kullansam iyi olacak.Bende hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı 2.hamileliğim ve ikiz olunca.

Fetal dna hasar testini nerede ve ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim
Canım nerelerdesin .ben yatırmadım .doktor ikili test yapmadı.bunu önerdi.bizde eşimle konuştuk.sonuçta Rabbim bize bunu uygun görmüş.bana çarşamba serklaj yapılacak bu arada ...

Canım nerelerdesin .ben yatırmadım .doktor ikili test yapmadı.bunu önerdi.bizde eşimle konuştuk.sonuçta Rabbim bize bunu uygun görmüş.bana çarşamba serklaj yapılacak bu arada ...
Buraya pek yazmıyorum takip ediyorum genelde. Bende yaptırmadim ama ücret araştırırken çok muglak fiyatlar okudum yapan birini bulmuşken merak ettim sadece.
Şimdiden geçmiş olsun sorunsuz geçer inşallah serklaj yerine geçen başka yöntemler varmış araştırdın mi

Kızlar benim kasık ve vajina batmalarım geçmedi
Aksine sanki artıyor gibi
Doktoruma sordum geri dönüş bekliyorum
Benim gibi olan arkadaşlar için doktorun cevabını paylaşacağım sizinle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…