2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bilmiyom dunur bende kilo almadim gobek aldi basini gitti
Gerci iyi oluyo gobek ciktiya esim iyice idrak ediyo hamile oldugumu daha fazla is yapiyor evde :))
Gobek olmayinca erkekler pek anlamiyo hamile olundugunu onlarin beyne gec gidiyo
Kesinlikle benimki de idrak etmiyor hala karnım yok diye demek hımmm

Ben eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. Hele gömlek falan giyince hiç belli olmuyor da. Şuan bişeyler yediğim için ve kabızlık sorunum olduğu İçin belirgin galiba.
Ben de giyinirdim ama sanki hafiften belden sıkıyorlar gibi. Çünkü çok dar kıyafetlerim hep bir beden küçük alırım ki zayıflayayım diye

Ben de giyinirdim ama sanki hafiften belden sıkıyorlar gibi. Çünkü çok dar kıyafetlerim hep bir beden küçük alırım ki zayıflayayım diye
Bende kumaş pantolonlarımı giyiyorum ama skniy kotları giyemiyorum sığıyorum ama karnımı rahatsız ediyor. Hamile taytı aldım onunla takılıyorum zaten zayıfsın

Bende kumaş pantolonlarımı giyiyorum ama skniy kotları giyemiyorum sığıyorum ama karnımı rahatsız ediyor. Hamile taytı aldım onunla takılıyorum zaten zayıfsın
Valla bir müddet Skinner olanları da fermuar açık giyeceğim. Sonra bir iki triko elbise alacağım. İlkinde hiç elbise giymedim. Bunda giymek istiyorum.

Valla bir müddet Skinner olanları da fermuar açık giyeceğim. Sonra bir iki triko elbise alacağım. İlkinde hiç elbise giymedim. Bunda giymek istiyorum.
Elbise en rahatı ya ben bütün yaz elbise giydim ama havalar serinledi. Kışlık elbise alırım bende altına da opak çorap missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…