Kremim var aslinda ama kuruntular yuzunden suremiyorum bisey olur diye.Sonucta kimyasal
Benimki bebekten değil de kabızlıktan olabilirYa maşallah kızlar minikler iyice kendini belli etmiş
Çok tatlı görünüyor bayıldım size
Bebektir o bebektirBenimki bebekten değil de kabızlıktan olabilir
Merak ettim kız at bakalımBebektir o bebektir
Benim bir resmim var hem Bebek hem gaz şişmesi hem kabızlık halinde çekmiştim
Ama koysam buraya kızlar korkar diye koymuyorumderler bana
Merak ettim kız at bakalım
Bulent Ersoy ablam sut banyosu yapiyodu bi ara catlaga iyi gelir mi acaba diyecemde sutcu zam yapmisTatlı susam yağı (50 ml) (14 tl),
Bugday yağı (20 ml) (25tl)
Ceviz yağı 50 ml (10 tl)
Kakao yağı 50 ml (10 tl)
Hindistan cevizi 50 ml (evde vardı)
Zeytinyağı 50 ml (evde var)
karışımı aparken kakao yağını benmari usulü eriteceğim.
hepsini bir kavanozda karıştırıp sabah akşam uyguluyormuşuz. Biraz araştırdım iyi bir karışıma benziyor. Tek tüp lier.. kremi de alacağım dönüşümlü yağa bulanırım artık :). Bu sefer göğüsleri ve bacakları unutmayacağım.
Bu karışımı yapmak isteyen olursa diye fiyatları yazdım. Ben azıcık kazık yedim, siz yemeyin
O iğrenç tat ağzıma gene geldi sabah beri gitmiyor ne güzel geçmişti nereden çıktı
Hic sorma benimki aldi basini gitti...Göbekler ne durumda ben hala ayırt edemiyorum bu göbek kilo göbeği mi hamile göbeği mi gaz mı
Bi arastirayim bakayimSanırım ağrıların var benim uzun zamandır kullandığım bir ısıtıcı masaj barı vardı markası lush di ama Türkiye'den çıktı marka sonra tekrar araştırınca başka bir marka buldum lolabomb diye İngiliz markası taze kozmetik tarzı ürünler yapıyorlar onun bir masaj barı var welvet strawberry masaj barı içinde ısıtıcı yağlar bulunuyor ağrıyan yere masaj ile sürüp üzerini sıcak tutacak bir şey ile örtüyorum iyi geliyor hatta sık sık başım ağrıyor bunun için omuz boyun bölgesine uyguluyor eşim güzel de bir masaj ile rahatlayip uyuyorum. İstersen dene. Ben ikincisini yeni aldım bir sene önce aldığımda yarı fiyatı idi ama piyasaya göre bence yine de uygun 30 gibi fiyati.
Doğal yağlar için uygun fiyati olan doakozmetik var İzmir firması birkaç yıldır bir şey almadım ama hep uygun oluyordu araştırmak isteyen olursa.
Hepinize acil şifalar dilerim.
Bu hangisi bebis gobegi mi kabiz hali mi circir hali mi hangisi bacimBir resim için seni mi kıracam be al bak bakalım
Dogumun yaklasmis dunur senin hastane cantan hazir miBir resim için seni mi kıracam be al bak bakalım
İşte bak seninki tam bebek karnıBir resim için seni mi kıracam be al bak bakalım
İkinci hamilelikte daha erken çıkıyormuş senin iki beben var normal belki de benimki ilk bana ne oluyorHic sorma benimki aldi basini gitti...
Sabahta ayni aksamda gaz problemim yok bebis gobegi benimki
At bakalım :) benim sabahları daha az oluyor ama ben tuvalete çıkamıyorum ondan mı acabaheyy herkes göbek fotosu atmış.
ve çıkmış göbekler hanımlar
bende mi atsam acaba?
en azı benim göbeğim sanırım.
şu an tok halimle bile az.
Sabretmek bu dönemde çok zor. İlkinde çok heyecanlı değildim ben. Hep dr fobim olmuştur. Pek gitmek istemeZdim. Hala öyle. Her an köyü bir şey söyleyecek diye aklım çıkıyor.Yok bence idrar yollarında sorun yok
Dediğin gibi rahim büyümesi olabilir
Doktora sordum eğer adet ağrısı gibi ağrın yoksa önemseme dedi
Ayın 26 randevu aldım daha da çok var
Çok özledim kızçemi
Mesela şimdi öyle şiş değil bende anlamadım ki neydi o ara şişlikBu hangisi bebis gobegi mi kabiz hali mi circir hali mi hangisi bacim
Ama şimdi öyle şiş değil bende pek anlayamadım kiİşte bak seninki tam bebek karnımaşallah canım ay çok seviyom hamile göbeklerini benimki öyle değil kabızlıktan herhalde
Benim de hala kimse anlamıyor hamile olduğumu. Belli olmuyor gündüzleri ama 17. Haftadan sonra fırtlar 2. ÇocuklardaGöbekler ne durumda ben hala ayırt edemiyorum bu göbek kilo göbeği mi hamile göbeği mi gaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?