2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kremim var aslinda ama kuruntular yuzunden suremiyorum bisey olur diye.Sonucta kimyasal

Sanırım ağrıların var benim uzun zamandır kullandığım bir ısıtıcı masaj barı vardı markası lush di ama Türkiye'den çıktı marka sonra tekrar araştırınca başka bir marka buldum lolabomb diye İngiliz markası taze kozmetik tarzı ürünler yapıyorlar onun bir masaj barı var welvet strawberry masaj barı içinde ısıtıcı yağlar bulunuyor ağrıyan yere masaj ile sürüp üzerini sıcak tutacak bir şey ile örtüyorum iyi geliyor hatta sık sık başım ağrıyor bunun için omuz boyun bölgesine uyguluyor eşim güzel de bir masaj ile rahatlayip uyuyorum. İstersen dene. Ben ikincisini yeni aldım bir sene önce aldığımda yarı fiyatı idi ama piyasaya göre bence yine de uygun 30 gibi fiyati.

Doğal yağlar için uygun fiyati olan doakozmetik var İzmir firması birkaç yıldır bir şey almadım ama hep uygun oluyordu araştırmak isteyen olursa.

Hepinize acil şifalar dilerim.

Bulent Ersoy ablam sut banyosu yapiyodu bi ara catlaga iyi gelir mi acaba diyecemde sutcu zam yapmis

heyy herkes göbek fotosu atmış.
ve çıkmış göbekler hanımlar
bende mi atsam acaba?
en azı benim göbeğim sanırım.
şu an tok halimle bile az.

Bi arastirayim bakayim
Tsk ettim bilgilendirme icin ben bu agriyi 8 senedir cekiyorum oglumdan yadigar ona hamileyken basladi gecmedi.Doktor hacamat onerdi esim izin vermedi kesecekler heryerini diye.Krem im iyi geliyor ama gebelikten kullanamiyorum malesef
Dediklerine bakicam mutlaka

Yok bence idrar yollarında sorun yok
Dediğin gibi rahim büyümesi olabilir
Doktora sordum eğer adet ağrısı gibi ağrın yoksa önemseme dedi
Ayın 26 randevu aldım daha da çok var
Çok özledim kızçemi
Sabretmek bu dönemde çok zor. İlkinde çok heyecanlı değildim ben. Hep dr fobim olmuştur. Pek gitmek istemeZdim. Hala öyle. Her an köyü bir şey söyleyecek diye aklım çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…