- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sus kız sus benim de o çorbadan Canım istediAmin inşllh, iştahım epey açık şuan yemekteyiz izliyorum ne görsem canım çekiyor ya
Bana soğuk armut iyi geldi gece yatarken yiyip yatıyorum sabah sorunyok ihtiyaç gideriliyor:))Bende kabızlık sorunu yaşıyorum. Ne yaptın bunun İçin. Kuru kayısıdan mı püre yaptın?
Armut severim :) deneyeyimBana soğuk armut iyi geldi gece yatarken yiyip yatıyorum sabah sorunyok ihtiyaç gideriliyor:))
Ozellikle yatarken açikiyorum ama yemek yerine armut yiyorum ikitane. Cok iyo geldi sanada şifa olsun insallahArmut severim :) deneyeyim
Çok teşekkürler canım deneyeceğimOzellikle yatarken açikiyorum ama yemek yerine armut yiyorum ikitane. Cok iyo geldi sanada şifa olsun insallah
Hastanedeydim canım çok kalabalıktıNurbal27 naptın canım
Aman keşke öyle olsa bu bebiş sayesinde adamla aramıza uçurum girdiEşi geldi ya bizi unuttu o artık
Ah kuzum Rabbim şifa versin.bende bu baş ağrısından öldüm öldüm.1 gün iyiysem 2 gün kötüyüm.mide bulantısı yapıyor.Rabbim hepimize şifa versin.inşallah görmemişe dönerizKızlar ben pek iyi haberlerle gelemedim yine
Çok bunaldım hamilelikten
Hiç sevemedim maalesef
Artık doktora bile gitmek istemiyorum
Herşey sıkıntı benim için
Çok sıkıldım bu durumdan
Düşük riskim devam ediyormuş,bebeğin eşiği aşağıdaymış(o ne demekse artık)
İkili test sonucu çıkmamış
Bir çok şeyi soramadım üzüntüden
Doktor öğürmekten böyle oluyor dedi
Sana yapılacak bişey kalmamış
Tüm ilaçları denemişsin,serum da almışsın geriye bişey kalmıyor dedi.
Hem aşırı kusma ve bulantı hemde kabızlık kabusum oldu.
Sanada çok geçmiş olsun canımAh kuzum Rabbim şifa versin.bende bu baş ağrısından öldüm öldüm.1 gün iyiysem 2 gün kötüyüm.mide bulantısı yapıyor.Rabbim hepimize şifa versin.inşallah görmemişe döneriz
KuZumm kolonya ile masaj yaptırmak bana iyi geliyorduKızlar ölüyorum baş ağrısından .dayanamıyorum.bir arkadaş kolonya sürüyorum.1 şişe bitti.inşallah zararı olmaz.lavanta yağı sürdüm.tansiyonum 11.7- 7.5. Tansiyon değil demek ki.Allahım öldüm
Canim benim Allah yardimcin olsun bundan cok daha guzel gider insallahKızlar ben pek iyi haberlerle gelemedim yine
Hiç sevemedim maalesef
Çok sıkıldım bu durumdan
Hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıklı nasip etsin de büyürler inşalallah.Hayieli aksamlar kontrolum vardi bugun hamdolsun hersey yolunda bizim de cinsiyet belli oldu. 3. kizim geliyor. Doktordan cikinca bi mr tuhaf oldum bu zamanda 3 kiz yetistirmenin sorumlulugu bindi omzuma. Ins hepimize hayirli evlatlar versin Rabbim
KuZumm mide bulantın için diyecek bir şey bulamıyorum Allah yardımcın olsun inşallahKızlar ben pek iyi haberlerle gelemedim yine
Hiç sevemedim maalesef
Çok sıkıldım bu durumdan
Ben hamile kulotlu corabi aldim. Cok gereksiz pahali normal corabi kes giy. Ilk giyisimde kacti zaten. Opak degildi.Görmedim hiç bari alırsam hamile olanlarından alayım daha rahat olurkarnımın üzerindeki herhangi bir baskıya tahammül edemiyorum
ultrasyon resmini at sen de mademKizlar gobusumu aticam ama yuklenmiyo yaaa
Error veriyo neyin erroru bu
hacamat ne ya? Yeteri kadar calisma yok. Enfeksiyon riski var. Doktorun onermesini dogru bulmuyorum. Bence eşin haklı. Sirt agrisina en iyi hamile yogasi geliyor. Haftada 2 gun bir seferde 1 saatBi arastirayim bakayim
Tsk ettim bilgilendirme icin ben bu agriyi 8 senedir cekiyorum oglumdan yadigar ona hamileyken basladi gecmedi.Doktor hacamat onerdi esim izin vermedi kesecekler heryerini diye.Krem im iyi geliyor ama gebelikten kullanamiyorum malesef
Dediklerine bakicam mutlaka
Evet öyle dedi öğürmekten bebeğin eşiği aşağıya inmiş dedi ama bence kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir öğürmek mantıklı gelmedi hiçKuZumm mide bulantın için diyecek bir şey bulamıyorum Allah yardımcın olsun inşallah
Öğürmek mi bebeğin eşiğini aşağı çekmiş
Onu merak ettim
Bide yatacaksın kuZum sende bak 16 hafta oldu hala yatıyorum düşük tehlikem var diye
Ay sonunda tekrar rapor isteyeceğim kendimi işe gidecek gibi sağlam görmüyorum her gün bir yerim ağrıyor
Ama istıyoruz ısrarlaKizlar gobusumu aticam ama yuklenmiyo yaaa
Error veriyo neyin erroru bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?