2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah göbüsler büyümüş benimde baya baya çıktı evde pijamayla daha çok belli oluyor. Kizlar malum okul başladı baya yorucu geçti. Gebe olduğunu bile unuttum. Bir ara karnına ayrı girdi korktum.ama suanda hersey yolunda gorunuyor.

Kızlar ölüyorum baş ağrısından .dayanamıyorum.bir arkadaş kolonya sürüyorum.1 şişe bitti.inşallah zararı olmaz.lavanta yağı sürdüm.tansiyonum 11.7- 7.5. Tansiyon değil demek ki.Allahım öldüm

Kızlar ben pek iyi haberlerle gelemedim yine
Çok bunaldım hamilelikten
Hiç sevemedim maalesef
Artık doktora bile gitmek istemiyorum
Herşey sıkıntı benim için
Çok sıkıldım bu durumdan
Düşük riskim devam ediyormuş,bebeğin eşiği aşağıdaymış(o ne demekse artık)
İkili test sonucu çıkmamış
Bir çok şeyi soramadım üzüntüden
Doktor öğürmekten böyle oluyor dedi
Sana yapılacak bişey kalmamış
Tüm ilaçları denemişsin,serum da almışsın geriye bişey kalmıyor dedi.
Hem aşırı kusma ve bulantı hemde kabızlık kabusum oldu.

Ah kuzum Rabbim şifa versin.bende bu baş ağrısından öldüm öldüm.1 gün iyiysem 2 gün kötüyüm.mide bulantısı yapıyor.Rabbim hepimize şifa versin.inşallah görmemişe döneriz

Ah kuzum Rabbim şifa versin.bende bu baş ağrısından öldüm öldüm.1 gün iyiysem 2 gün kötüyüm.mide bulantısı yapıyor.Rabbim hepimize şifa versin.inşallah görmemişe döneriz
Sanada çok geçmiş olsun canım
Sende benim gibi zor bir hamilelik yaşıyorsun
İnşallah atlatırız tez zamanda

KuZumm kolonya ile masaj yaptırmak bana iyi geliyordu
Karanlık sessiz odaya gir yat inşallah geçer

Canim benim Allah yardimcin olsun bundan cok daha guzel gider insallah

Hayieli aksamlar kontrolum vardi bugun hamdolsun hersey yolunda bizim de cinsiyet belli oldu. 3. kizim geliyor. Doktordan cikinca bi mr tuhaf oldum bu zamanda 3 kiz yetistirmenin sorumlulugu bindi omzuma. Ins hepimize hayirli evlatlar versin Rabbim
Hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıklı nasip etsin de büyürler inşalallah.

KuZumm mide bulantın için diyecek bir şey bulamıyorum Allah yardımcın olsun inşallah
Öğürmek mi bebeğin eşiğini aşağı çekmiş
Onu merak ettim
Bide yatacaksın kuZum sende bak 16 hafta oldu hala yatıyorum düşük tehlikem var diye
Ay sonunda tekrar rapor isteyeceğim kendimi işe gidecek gibi sağlam görmüyorum her gün bir yerim ağrıyor

Görmedim hiç bari alırsam hamile olanlarından alayım daha rahat olur karnımın üzerindeki herhangi bir baskıya tahammül edemiyorum
Ben hamile kulotlu corabi aldim. Cok gereksiz pahali normal corabi kes giy. Ilk giyisimde kacti zaten. Opak degildi.

Kizlar gobusumu aticam ama yuklenmiyo yaaa
Error veriyo neyin erroru bu
ultrasyon resmini at sen de madem

hacamat ne ya? Yeteri kadar calisma yok. Enfeksiyon riski var. Doktorun onermesini dogru bulmuyorum. Bence eşin haklı. Sirt agrisina en iyi hamile yogasi geliyor. Haftada 2 gun bir seferde 1 saat

Evet öyle dedi öğürmekten bebeğin eşiği aşağıya inmiş dedi ama bence kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir öğürmek mantıklı gelmedi hiç
Doktor bir süre annene git kal dedi zaten 3 haftadır annemdeyim dedim
Evimde dinlenebiliyordum burda dinlenemiyorum
Hep ayaktayım yani
Bu halde eşime yemek yaptım az önce

Bu arada kızlar
13+4 günlük oldum
Ama ultrason da 13+1 çıktı bugün
Geriden mi geliyor yine bebek oysa ki daha önce gününü yakalamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…