- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Canımm neden annende yatamiyorsun ki çok mu gelen giden oluyorEvet öyle dedi öğürmekten bebeğin eşiği aşağıya inmiş dedi ama bence kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir öğürmek mantıklı gelmedi hiç
Doktor bir süre annene git kal dedi zaten 3 haftadır annemdeyim dedim
Evimde dinlenebiliyordum burda dinlenemiyorum
Hep ayaktayım yani
Bu halde eşime yemek yaptım az önce
Hiç sorun değil bence 2-3 oynar kuZummBu arada kızlar
13+4 günlük oldum
Ama ultrason da 13+1 çıktı bugün
Geriden mi geliyor yine bebek oysa ki daha önce gününü yakalamıştı
Evet öyle dedi öğürmekten bebeğin eşiği aşağıya inmiş dedi ama bence kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir öğürmek mantıklı gelmedi hiç
Hep ayaktayım yani
Aslında kalabalığı da yok annemin bi kız kardeşim birde babam var evde ama hep bi kargaşa hep bir uğraş dinlenemedim evime gitmek istiyorum gerçekten artıkCanımm neden annende yatamiyorsun ki çok mu gelen giden oluyor
Eğer eve gidince dinleneceksen eve git biran önce
Ve yorma kendini bırak yemek filanda yapma
Eşin yapsın kolay bir şeyler
İnşallah iyi olur herşeyGecmis olsun. Bebegin eşi yani plesantasi rahim agzini kapatirsa sikintilara yol aciyor. Plesenta previa deniyor. Ama bu haftalarda asagida olup sonradan rahim buyudukce yukari cikiyor. Umarim seninki de oyle olur. Benim plesenta da biraz asagidaymis. Umarim duzelir. Normal doguma engel bir durum cunku once bebek dogmali sonra plesenta. Yoksa dogum olamiyor. Iyi dusunelim. Iyi olsun.
Bende geçen gün karnıma baskı yapıyor diye pijama makasla ara ara keserek belini bollaştırdım
Eşimde kıZdı bi pijama alsana ne yapıyorsun diye
Ne kadar düşünceli kocan var. Benimki kendine bile pijama alamaz ki kaldı ki bana alsın.Ben pijamama kiyamadim eşimin pijamalarini giymeye basladim. O da dayanamayip almis bana hamile pijamasi
Kız bak benim aklıma gelmemiştiBen pijamama kiyamadim eşimin pijamalarini giymeye basladim. O da dayanamayip almis bana hamile pijamasi
Senin ikinci gebelik ama erken hissedebilirsin dimiYa kızlar sanırım bu akşam bebeği iyice hissettim ama yanlış mı bilemedim. Tammgöbek deliğimin altında ama böyle gümbür gümbürdü. Bu akşam ilk defa azcık çikolata attım ağzıma ondan olabilir mi? İlk çocuğumu çökmeği hissettiğim için emin olamadım? Sizin de fikrinizi almak istedim.
İnşallah hissedersin cnm yakın zamanda.Senin ikinci gebelik ama erken hissedebilirsin dimi
Ayy keşke bende hissede bilsem
Kafayı yiyecem bu kasık batmalarından hissetsem moralim yerine gelir
cnm o batma dun bana da oldu karnım bi de gurul guruldu sureklı tuvalete çıktım ıshal oldum sandım ama usutmusum bu havalara dıkkat etmek lazım bu gecıs havaları tehlıkelı oluyo bırazSenin ikinci gebelik ama erken hissedebilirsin dimi
Ayy keşke bende hissede bilsem
Kafayı yiyecem bu kasık batmalarından hissetsem moralim yerine gelir
İnsallah önemli değildir Canım yacnm o batma dun bana da oldu karnım bi de gurul guruldu sureklı tuvalete çıktım ıshal oldum sandım ama usutmusum bu havalara dıkkat etmek lazım bu gecıs havaları tehlıkelı oluyo bıraz
Ben kilolu sisman dunur istememSus kız sus benim de o çorbadan Canım istedi
Bende bu günlerde baya baya yemeye başladım
Canim yaaa sen yatacaksin baska secenegin yok.Kızlar ben pek iyi haberlerle gelemedim yine
Çok bunaldım hamilelikten
Hiç sevemedim maalesef
Artık doktora bile gitmek istemiyorum
Herşey sıkıntı benim için
Çok sıkıldım bu durumdan
Düşük riskim devam ediyormuş,bebeğin eşiği aşağıdaymış(o ne demekse artık)
İkili test sonucu çıkmamış
Bir çok şeyi soramadım üzüntüden
Doktor öğürmekten böyle oluyor dedi
Sana yapılacak bişey kalmamış
Tüm ilaçları denemişsin,serum da almışsın geriye bişey kalmıyor dedi.
Hem aşırı kusma ve bulantı hemde kabızlık kabusum oldu.
Gerçekten iştahım açıldı bide benim hareket etmemde yasak yaBen kilolu sisman dunur istemem
Kabizliktan olmasi mantikliEvet öyle dedi öğürmekten bebeğin eşiği aşağıya inmiş dedi ama bence kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir öğürmek mantıklı gelmedi hiç
Hep ayaktayım yani
Sen bahaneyi iyi bulmussunGerçekten iştahım açıldı bide benim hareket etmemde yasak ya
Daha yeni yeni ayaklanmaya başladım oda işte bakkala filan gidiyorum Sadece
Süpürge bile ellemiyorum
O yüzden gelsin kilolar bakalım
O iş bendeSen bahaneyi iyi bulmussun
Yapamiyom beceremiyom elimden gelmiyo demiyonda
Mart analarinin kremlerini hazirla bari ona caba goster bari dunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?