2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm neden annende yatamiyorsun ki çok mu gelen giden oluyor
Eğer eve gidince dinleneceksen eve git biran önce
Ve yorma kendini bırak yemek filanda yapma
Eşin yapsın kolay bir şeyler

Gecmis olsun. Bebegin eşi yani plesantasi rahim agzini kapatirsa sikintilara yol aciyor. Plesenta previa deniyor. Ama bu haftalarda asagida olup sonradan rahim buyudukce yukari cikiyor. Umarim seninki de oyle olur. Benim plesenta da biraz asagidaymis. Umarim duzelir. Normal doguma engel bir durum cunku once bebek dogmali sonra plesenta. Yoksa dogum olamiyor. Iyi dusunelim. Iyi olsun.

Canımm neden annende yatamiyorsun ki çok mu gelen giden oluyor
Eğer eve gidince dinleneceksen eve git biran önce
Ve yorma kendini bırak yemek filanda yapma
Eşin yapsın kolay bir şeyler
Aslında kalabalığı da yok annemin bi kız kardeşim birde babam var evde ama hep bi kargaşa hep bir uğraş dinlenemedim evime gitmek istiyorum gerçekten artık
Gidip dinlenmek toparlanmak istiyorum
Neyse ki az kaldı
İnşallah iyi olur herşey
Umarım ciddi bir sorun değildir
O kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki başından beri yoruldum
Herşeyin hayırlısı ne diyeyim

Ya kızlar sanırım bu akşam bebeği iyice hissettim ama yanlış mı bilemedim. Tammgöbek deliğimin altında ama böyle gümbür gümbürdü. Bu akşam ilk defa azcık çikolata attım ağzıma ondan olabilir mi? İlk çocuğumu çökmeği hissettiğim için emin olamadım? Sizin de fikrinizi almak istedim.

Senin ikinci gebelik ama erken hissedebilirsin dimi
Ayy keşke bende hissede bilsem
Kafayı yiyecem bu kasık batmalarından hissetsem moralim yerine gelir

Senin ikinci gebelik ama erken hissedebilirsin dimi
Ayy keşke bende hissede bilsem
Kafayı yiyecem bu kasık batmalarından hissetsem moralim yerine gelir
cnm o batma dun bana da oldu karnım bi de gurul guruldu sureklı tuvalete çıktım ıshal oldum sandım ama usutmusum bu havalara dıkkat etmek lazım bu gecıs havaları tehlıkelı oluyo bıraz

cnm o batma dun bana da oldu karnım bi de gurul guruldu sureklı tuvalete çıktım ıshal oldum sandım ama usutmusum bu havalara dıkkat etmek lazım bu gecıs havaları tehlıkelı oluyo bıraz
İnsallah önemli değildir Canım ya
Sanki karnım belim kasık bir tuhaf ne ağrıyor ne ağrımıyor
Psikolojim boZuldu sanki

Canim yaaa sen yatacaksin baska secenegin yok.
Bebegin esi oluyo ya esigi dusuk demek bebegin esinin asagida olmasi o.Hic bisey yapma yat duzelir merak etme gececek bu gunler

Kabizliktan olmasi mantikli
Cunku benim ilk baslarda dusuk tehlikem vardi doktor sakin kabiz olma demisti.

Gerçekten iştahım açıldı bide benim hareket etmemde yasak ya
Daha yeni yeni ayaklanmaya başladım oda işte bakkala filan gidiyorum Sadece
Süpürge bile ellemiyorum
O yüzden gelsin kilolar bakalım
Sen bahaneyi iyi bulmussun
Yapamiyom beceremiyom elimden gelmiyo demiyonda

Mart analarinin kremlerini hazirla bari ona caba goster bari dunur

Nurbal27 canımm benim cok geçmiş olsun cok zor durumun evet ama sakin umutsuzluğa kapılma uzat ayaklarını tüm gun iyice dinlen o bahsettigin sey geçici olabiliyormuş bak kızlar yazmış eminim tüm bu sıkıntıları yakın zamanda atlaticaksin inş.

Kizlarrr göbekler büyümüş ne güzel benimde baya cikti bende foto atmak isterdim ama hiç foto yükleyemiyorum. Bebisimin fotoğrafını aticaktim gecen onu bile atamadim. Buarada benim bebekten degil baya yemekten nereden Anladın derseniz yan yattığımda göbeğim düşünüyor :) baya lönbür lönbür sallanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…