2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alıp yapacam ben ne yapayım Canım istedi
Kayınvalidem canı isterse yapayım dedi ama ben yok istemem yapma dedi
Ben öyle şeyler isteyemem ne bileyim
İstesem hemen yapar Eminim ama olsun zor bir iş diye istemedim
Bende kayınvalideme çok canım istedi dedim. Bende buğday var al yap dedi. Sanki zor bulunan bişey.Aşırı üşengeç biri ya sinir oluyorum . Yaptım bugün bende götüreyim kendilerine de

geronimo_s SEPTEMBER LOVE 4body1soul öneriler süper kızlar,vallahi ben tam dayaklık oldum. eşimle atıştık demin,küsüz ikimizde ama beni görsen cin gibiyim,hiçbişeyim yok böle hazırda bekliyomneyse adam dayanamadı geldi öptü sarıldı fln, bana ne oldu dersiniz? yine kötüyüm yine bunalımdayım yine fenayım. şuan kendimi anlamaya çalışıyorum cidden Allah sabır versin eşime bgn tatilin son günü,yrn abbas yolcu Allahın izniyle. Hayatımda ilk kez tatil bana iyi gelmedi

Bunlar hep hormanlardan kaynaklı işte
Adamlar tatilde bile bizi mutlu edemiyorlar demek ki
Sen tatilde bile sıkıldın yanı adam ne yapsın ki

Aman boşver biz Bebek taşıyoruz onlarda bizi taşısınlar bir zahmet
Bizim yerimizde olsalar ne yapacaklar

arkadaşlarım size bir şey danışmak isterim. hamileöiğim başından beri idrarımda aşırı çamaşır suyu gibi bir koku vardı ama önemsemedim.sonra doktora söyledim evet o hamilelik ile ilgili bakteri oluşmuştur idrae tahlillerinde çıkmaz dedi. bir vajinal hap verdi.geçti gibi ama 2 gündür az da olsa koku tekrar başladı.yaşayan var mı acaba zarar verir mi bebeğime.salıya randevu bulabildim o yüzden size sormak istedim.

Geçmiş olsun Canım
Hiç bilmıyorum bilen yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaktır

İdrar tahlili dışında bir de idrar kültürü var onu istemedi mi doktor? En ayrıntılı o şekilde bakılıyor bende bakteri çıkmıştı ilaç kullandım yine tahlil yapıldı bugün. Sonucu 2-3 günde çıkıyor.

o koku benim idrarimda vardı çok iğrenç bi koku ama kendiliğinden geçti bi zarari olmadi ben anlamadim bile ne olduğunu. idrar tahlili-kültüru temiz çıkmıştı. progestan hapı veya hormonlardandir diye düşünmüştüm.

Alıp yapacam ben ne yapayım Canım istedi
Kayınvalidem canı isterse yapayım dedi ama ben yok istemem yapma dedi
Ben öyle şeyler isteyemem ne bileyim
İstesem hemen yapar Eminim ama olsun zor bir iş diye istemedim
Benim kaynanam kendi yapıyor zaten aynı şehirde olsak faydalanırdım. Ama bende hazırlardan deneyeceğim

Canım benim inan hiç fikrim yok.Rabbim şifa versin...

Slm kizlar ovulasyon ile hSmile olduğunu öğrenen varmi bunda varmidir

Eklentiler

• 20180921_185158.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 26
M mel33 amin cnm Allah razi olsun artik hic umidim kalmadi dokuz ay bu sorunlarla yasayip hamileligim boyunca ayaga kalkip isimi gucumu goremiycem diye dusunuyorum sonrasinda da Allah kerim artik kalici olur mu bu durum bilemiyorum geronimo_s ve SEPTEMBER LOVE in bilgisi vardi bu konuda az cok sanırım kızlar ilac kullanmaya başladığım da az da olsa duzelme olmazmi acaba ya bi ses verin

Kızlar zaman geçmiyor çok Canım sıkılıyor
Bu salı günü bir gelse hayırlısıyla içimde korku var
Doktorumla bir konuşa bilsem halsizliğimi ağrılarımı anlatsam
Oda normal olduğunu söylese
Bir normala dönebilsem

KuZumm ne için sordun ağrı için mı

Bence normal canım benim de başladı karnım kasıklarım ağrıyor. Şimdi bide üstüne başım ağrıyor

Şimdi uzanabildim
Yarına bırakılacak işler değildi
Annem yeşil fasulye almıştı pazardan onları ayarlayıp buzluya attım çok yoruldum
Duşumu aldım eşim meyve hazırlayacak bende dizi izleyip uyurum artık sonunda :)
Bu arada ev dandini
Benim ki nasıl yaşamış haftalarca anlam veremedim:)

Bence normal canım benim de başladı karnım kasıklarım ağrıyor. Şimdi bide üstüne başım ağrıyor
Senin bulantılar hafifledi herhalde aşure falan istemeler
Kilo vermişim ben canım sıkkın
Bişey yiyemiyorum ben yaa
Açıkmıyorum da işin ilginç yanı

Senin bulantılar hafifledi herhalde aşure falan istemeler
Kilo vermişim ben canım sıkkın
Bişey yiyemiyorum ben yaa
Açıkmıyorum da işin ilginç yanı
Canım eskisine göre rahatım ama ilaç kullanmadığımda yine kötüyüm. Öğürmeler devam bulantı devam kusmuyorum. Yiyebileceğimden değil de canım çekiyor gördükçe olsa yiyebilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…