2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizim gelinde tiroit yüksekliği var ilaç kullandı.hamileliği çok iyi geçti.bildiğim sadece bu ilaçla düzelir inşallah canım

Kizlar plan yapmistik bulantilar gecince cinsiyetleri konusacaktik cinsiyetler az cok belli oldu simdi sirada ne vardi konusulcak

Benimde var göbeğim ya ama sert değil senin göbek sert mi? Kilodan mı diyorum da kilo da almadım. Sadece sorunum kabızlık
Benim göbeğim de sert değil
Kilo da almadım ne bileyim acayip bişey

Aaaaa iç sesim

Klübümüze hoşgeldin
Bu duyguları tek yaşayan sen değilsin merak etme
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz
Babamla abimde bu gün kızdılar çok mızmız oldum diye
Ama zaten beni anlamaları imkansız dimi

Gecen esim bisey dedi hatirlamiyorum suan demisimki ins hamile kalirsinda beni anlarsin demisim

Bazem olur ya. Hamilelik kesinlikle fizyolojik degil bence tam patalojigiz. Hepimiz azicik deliyiz. Bosver gitsin.

Magnezyum için mi söylüyorsunuz
Yok tiroid ilaciyla halsizlik azaliyor demek istedim murun84 tiroidi sormus ya

15+5 oldum. Hala bulanti ve sabahlari kusmam var aksama dogru baslayan 1 parolla sabaha azalan başagrim ve kuyruk sokumu kalca bolgemde agrim var oturup kalkerken cok canim yaniyor. Yururkende agriyor. Bu hamileligin balayi kismi bana hic gelmeyecek sanirim.

Anlamıyorlar. Halim yok eşim çaya misafir kabul etti. Memleketten arkadaşının annesi gil gelmiş. Ordan buraya gelmişler çağırmamak olmazmış. Kızınca da kavga ediyoruz. Ama cidden halim yok bulantım var başım ağrıyor. Evi temizlememiştim kalktım evi süpürdüm. Tartışır da olduk zaten ne bilim ben mi çekilmez oldum diyorum. Sehpanın üzerinde soda vardı ona da çarptım döküldü. Aldım yere attım sinirimden. Çatlayacağım artık

Cok beklersin o balayini.O balayi sana bana ugramaz unlulere var bence o bitmez balayi bide eltilere var..

Kizlar azicik sakinlesin ya ilk gebeligimde youtube tan pregnancy music yazdigimda ilk cikan videoyu açıyordum gun boyu dinliyordum. Ne zaman açsam kizima hamile oldugum zamanlar gelir aklıma. Cok mutlu olurum. Hatta kızım doğduktan sonra ağladığı zamanlar o muzikle sakinlesiyordu. Sinir stres nereye kadar -Piraye Nurbal27 esut85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…