Canım bizim gelinde tiroit yüksekliği var ilaç kullandı.hamileliği çok iyi geçti.bildiğim sadece bu ilaçla düzelir inşallah canımM mel33 amin cnm Allah razi olsun artik hic umidim kalmadi dokuz ay bu sorunlarla yasayip hamileligim boyunca ayaga kalkip isimi gucumu goremiycem diye dusunuyorum sonrasinda da Allah kerim artik kalici olur mu bu durum bilemiyorumgeronimo_s ve SEPTEMBER LOVE in bilgisi vardi bu konuda az cok sanırım kızlar ilac kullanmaya başladığım da az da olsa duzelme olmazmi acaba ya bi ses verin
Dedigin kadar var bu kadin usengecEşim telde konuşuyordu arkadan seslendim anne aşure yemeye gel dedim. Gelemem sen getir dedi.
Benim göbeğim de sert değilBenimde var göbeğim ya ama sert değil senin göbek sert mi? Kilodan mı diyorum da kilo da almadım. Sadece sorunum kabızlık
Aaaaa iç sesimÇok bunaldım artık. Hiç bişeyden zevk almıyorum. Hamilelik bütün hayatımı etkiledi resmen. Kendimi iyi hissetmiyorum hiç. Bulantı baş ağrısı öğürme şişkinlik kabızlık.. şükrediyorum tabiki ama cidden bunalıma girdim
Benim hala tek konum bulantıKizlar plan yapmistik bulantilar gecince cinsiyetleri konusacaktik cinsiyetler az cok belli oldu simdi sirada ne vardi konusulcak
Şimdide hareket etmelerini bekliyoruz işte onları konuşacağızKizlar plan yapmistik bulantilar gecince cinsiyetleri konusacaktik cinsiyetler az cok belli oldu simdi sirada ne vardi konusulcak
Klübümüze hoşgeldinÇok bunaldım artık. Hiç bişeyden zevk almıyorum. Hamilelik bütün hayatımı etkiledi resmen. Kendimi iyi hissetmiyorum hiç. Bulantı baş ağrısı öğürme şişkinlik kabızlık.. şükrediyorum tabiki ama cidden bunalıma girdim
Sen 38 haftayı istıyordun artık oda yetmiyor galibaBeni direkt bebegin 3-4 aylik oldugu gunlere isinlasalar ne super olur
Aynen bende ya. Cidden yıprattı beni. Yinede çok şükür.Bence de öyle
Bebişlerin iyi olduğunu bilsek hiç Sorun yok
Her ağrı her kasılma da korkuyorum
Gecen esim bisey dedi hatirlamiyorum suan demisimki ins hamile kalirsinda beni anlarsin demisimKlübümüze hoşgeldin
Bu duyguları tek yaşayan sen değilsin merak etme
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz
Babamla abimde bu gün kızdılar çok mızmız oldum diye
Ama zaten beni anlamaları imkansız dimi
Bazem olur ya. Hamilelik kesinlikle fizyolojik degil bence tam patalojigiz. Hepimiz azicik deliyiz. Bosver gitsin.geronimo_s SEPTEMBER LOVE 4body1soul öneriler süper kızlar,vallahi ben tam dayaklık oldum. eşimle atıştık demin,küsüz ikimizde ama beni görsen cin gibiyim,hiçbişeyim yok böle hazırda bekliyom neyse adam dayanamadı geldi öptü sarıldı fln, bana ne oldu dersiniz? yine kötüyüm yine bunalımdayım yine fenayım. şuan kendimi anlamaya çalışıyorum cidden Allah sabır versin eşime bgn tatilin son günü,yrn abbas yolcu Allahın izniyle. Hayatımda ilk kez tatil bana iyi gelmedi
Yok tiroid ilaciyla halsizlik azaliyor demek istedimMagnezyum için mi söylüyorsunuz
Anlamıyorlar. Halim yok eşim çaya misafir kabul etti. Memleketten arkadaşının annesi gil gelmiş. Ordan buraya gelmişler çağırmamak olmazmış. Kızınca da kavga ediyoruz. Ama cidden halim yok bulantım var başım ağrıyor. Evi temizlememiştim kalktım evi süpürdüm. Tartışır da olduk zaten ne bilim ben mi çekilmez oldum diyorum. Sehpanın üzerinde soda vardı ona da çarptım döküldü. Aldım yere attım sinirimden. Çatlayacağım artıkKlübümüze hoşgeldin
Bu duyguları tek yaşayan sen değilsin merak etme
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz
Babamla abimde bu gün kızdılar çok mızmız oldum diye
Ama zaten beni anlamaları imkansız dimi
Anca anlayabildimBazem olur ya. Hamilelik kesinlikle fizyolojik degil bence tam patalojigiz. Hepimiz azicik deliyiz. Bosver gitsin.
Yok tiroid ilaciyla halsizlik azaliyor demek istedimmurun84 tiroidi sormus ya
Kilo göbeği gibi benimki ya hamile göbeği gübi değil anlamadım ki bu nasıl iş. Çok gerginim canım yaBenim göbeğim de sert değil
Kilo da almadım ne bileyim acayip bişey
Aaaaa iç sesim
Aman ne bilim digerlerinde dogumdan hic korkmadim bunda nedense korku basladiSen 38 haftayı istıyordun artık oda yetmiyor galiba
Ben de yaz gelin kızçemle tatil yapayım istıyorum
Kosun kizlarBazem olur ya. Hamilelik kesinlikle fizyolojik degil bence tam patalojigiz. Hepimiz azicik deliyiz. Bosver gitsin.
Cok beklersin o balayini.O balayi sana bana ugramaz unlulere var bence o bitmez balayi bide eltilere var..15+5 oldum. Hala bulanti ve sabahlari kusmam var aksama dogru baslayan 1 parolla sabaha azalan başagrim ve kuyruk sokumu kalca bolgemde agrim var oturup kalkerken cok canim yaniyor. Yururkende agriyor. Bu hamileligin balayi kismi bana hic gelmeyecek sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?