- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
9 ay bize nasıl geçeçekGeçmiş olsun canım
Benim de bulantılar çok fena
Herşeyden nefret eder oldum yaa
Valla çok zor bulantıyla yaşamak9 ay bize nasıl geçeçek
Artık gülüyorum halimize
Emzirirken iyi veriliyor. 10 kilo civari tamamlayalim da. Sonrasinda fazla kilolari da kalici verecegim. Tasinacagiz insallah orada spor salonu olacak. Planlarim cok.1.70 benim inşallah 100 geçmeyiz yaa ben de 88 kiloydum dün bi çıktım 91 küsür 90 olsaydı bari dedim kendi kendimenasıl kilo veriyolar aklım ermiyor yaa ben hangi ara yürüyüş yapacam işten çıkıyorum evde 2 yaşındaki kızım bekliyo yemekdi derle topla ona bile müsaade etmiyor kızım hep benimle ilgilen diyor haklı tabi Allahıııımmm şu 9 ay geçse de sağ salim alsak kucağımıza yavrularımızı diye dua ediyorum sadece Allah tüm gebelerin yardımcısı olsun çok güzel ama zor bi süreç
Aynen öyle.Aman birakin alsin atar bebeyi iki gun sonra fransiz dadiya yogaya platese ney gider.Biz kime birakip gidek komsu hatcenin kinasina
Biz almayakta onemli olan o
Bilmıyorum neden ama çocuk odalarına bakasım geldiValla çok zor bulantıyla yaşamak
Yoruldum yıprandım aylardır
İnşallah en kısa zamanda biter
Oyle bende oglumun bütün eşyalarını yani araba mama sandalye .vs. Temiz kullanma şartıyla verdim ve şimdi onlarda bana bende. Olmayanlari vercek. Bende gocunmam almaktan olmadigi için değil yardimlasmak güzel bence tabiki kullanilabilir olmasi ve ona lazim degilse yer kessecel evde. Ne bilim bende ayni düşüncedeyim )Aynen öyle valla
Benim de arkadaşım kızına almış ama kızı binmemiş öyle yenice kalmış iyi de para vermişler güzel sağlam bir şey bende onu kullanacam
Etrafımdan gelen şeyleri alıyorum hiç öyle takıntım Yok ilk bebegım olmasına rağmen günah boşa para çünkü biri verirse ve kullanılacak durumda ise neden alayım
Hatta araba koltuğumuz içinde bu gün haber geldi Onuda bir arkadaşta varmış onu verecek
Hatta mama sandalyesi
Hatta ev içinde gezen yataklar varya minik ondan da geldi
Biz maşallah çeyiZimize başladık
Allah ım inşallah sağlıkla kullanmayı da nasip eder
canım Rabbim hiç birimize sıkıntı vermesin inşallah..bu arada ben doktora bugün gittim ağrımaya devam etti çünkü.kasıkta ağrı var dedim akintin var mi dedi var dedim sarı renkte genelde ..o da bana fitil verdi 3 gün ara ile hazneye aticam.ayaklarını karnını sıcak tut dedi..ayakta uzun süre kalmak da ağrı yapar kasıkta dedi..ben çalışıyorum sabah ise git yol trafik sonra okulda ayakta ...ağrı zorluyor canım ..İnşallah Canım bide insanın aklı takılıyor ister istemez Canım sıkılıyor
Zor bir gebelik yaşadık ilk 3 ay
Herşeyden korkar oldum
Bi pirlanta magazasi daha aciversin dukkan mi bulamiyonuz yoksaBilmıyorum neden ama çocuk odalarına bakasım geldi
Sıkıntıdan zaman geçsin diye
Keşke bakmasaydım
Eşime söyleyim ek iş bulsun kendine
Bende kullandıktan sonra isterlerse onlara geri vereceğim ya da etrafımda kullanacak olanlaraOyle bende oglumun bütün eşyalarını yani araba mama sandalye .vs. Temiz kullanma şartıyla verdim ve şimdi onlarda bana bende. Olmayanlari vercek. Bende gocunmam almaktan olmadigi için değil yardimlasmak güzel bence tabiki kullanilabilir olmasi ve ona lazim degilse yer kessecel evde. Ne bilim bende ayni düşüncedeyim )
Kapalı çarşı bizim bacım rahat ol :)Bi pirlanta magazasi daha aciversin dukkan mi bulamiyonuz yoksa
Benim sarı renk var bugün daha farkına vardım silince geliyor bayacanım Rabbim hiç birimize sıkıntı vermesin inşallah..bu arada ben doktora bugün gittim ağrımaya devam etti çünkü.kasıkta ağrı var dedim akintin var mi dedi var dedim sarı renkte genelde ..o da bana fitil verdi 3 gün ara ile hazneye aticam.ayaklarını karnını sıcak tut dedi..ayakta uzun süre kalmak da ağrı yapar kasıkta dedi..ben çalışıyorum sabah ise git yol trafik sonra okulda ayakta ...ağrı zorluyor canım ..
Tabi sasirirlarBende kullandıktan sonra isterlerse onlara geri vereceğim ya da etrafımda kullanacak olanlara
Çevremdekiler şaşırıyor neden yeni almıyorsun diye
Gördüm gelecek olan eşyaları gayet sıfır gibi iyi durumdalar benden sonra bile rahatlıkla kullanılabilir
Ne gerek Yok onlarına çocuğuma özel sağlık sigortası yaptırım mesela
Öyle oda içinde çok paralar vermeyeceğim
Aklı erince nasıl isterse ZAten öyle yapacağız odasını
Sen herkese yetersin bacı hepsimize laf yetiştirmekten geri kalmazsın maşalllahBi utu yaptim geldim sayfalar almis basini gitmis
Sonra laf oluyo topigin yarisini sen yazdin diye
Benim hic sucum gunahim yok
Bebek arabasına pırlanta taşlı yaptıracağımTabi sasirirlar
Pirlantaci kocasi var bi 5 milyar verip bebek arabasi alacak paralari yok diye
Bacım adama da böyle yapıyorsun yazık halineÇok yoruldum ben yaa
Yolculuk üzerine fasulye kırıyorum buzluğa atıcam keşke anneme yaptırıp gelseydim
Başımda ağrıyor zaten midem bulanıyor
Tamam sustum atacaklar şimdi beni buradan
Tokalarinida pirlantali yaptirBebek arabasına pırlanta taşlı yaptıracağım
Kızçem şimdiden alışsın pırlantalara
Zaten biberon ve emzik için sipariş verdik
Özel pırlanta kaplamalı olacak :)
Zenginlik işte ne yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?