- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Sen enisteye kusunce iyisin anladim bengeronimo_s SEPTEMBER LOVE 4body1soul öneriler süper kızlar,vallahi ben tam dayaklık oldum. eşimle atıştık demin,küsüz ikimizde ama beni görsen cin gibiyim,hiçbişeyim yok böle hazırda bekliyom neyse adam dayanamadı geldi öptü sarıldı fln, bana ne oldu dersiniz? yine kötüyüm yine bunalımdayım yine fenayım. şuan kendimi anlamaya çalışıyorum cidden Allah sabır versin eşime bgn tatilin son günü,yrn abbas yolcu Allahın izniyle. Hayatımda ilk kez tatil bana iyi gelmedi
Goturde yesin kayinvaliden hamile falandir cani ister yazik
İlaçla şikayetler azalıyor kesinlikleM mel33 amin cnm Allah razi olsun artik hic umidim kalmadi dokuz ay bu sorunlarla yasayip hamileligim boyunca ayaga kalkip isimi gucumu goremiycem diye dusunuyorum sonrasinda da Allah kerim artik kalici olur mu bu durum bilemiyorumgeronimo_s ve SEPTEMBER LOVE in bilgisi vardi bu konuda az cok sanırım kızlar ilac kullanmaya başladığım da az da olsa duzelme olmazmi acaba ya bi ses verin
Hani 12 haftadan sonra hamileliğin balayı kısmına geçecektik ne olduBence normal canım benim de başladı karnım kasıklarım ağrıyor. Şimdi bide üstüne başım ağrıyor
Güzelce meyve ye sonra dinlen uyuŞimdi uzanabildim
Yarına bırakılacak işler değildi
Annem yeşil fasulye almıştı pazardan onları ayarlayıp buzluya attım çok yoruldum
Duşumu aldım eşim meyve hazırlayacak bende dizi izleyip uyurum artık sonunda :)
Bu arada ev dandini
Benim ki nasıl yaşamış haftalarca anlam veremedim:)
Magnezyum için mi söylüyorsunuzGelini hamile kaldı diye 2 ay sonra hamile kalan kayınvalide gördü bu gözler
İlaçla şikayetler azalıyor kesinlikle
Bu normal gebelik testimi yoksa ovalasyon testimi eger gebelikse hamilesin. Gayet net iki çizgi varSlm kizlar ovulasyon ile hSmile olduğunu öğrenen varmi bunda varmidir
Ovulasyon yazmıştım amaBu normal gebelik testimi yoksa ovalasyon testimi eger gebelikse hamilesin. Gayet net iki çizgi var
Bence hamileliğin balayı yok varsa da bize yokHani 12 haftadan sonra hamileliğin balayı kısmına geçecektik ne oldu
Herkez her hemen hemen kasık ve karın ağrısı
Bitsede hamilelik mutluluğunu yaşabilsekCanım eskisine göre rahatım ama ilaç kullanmadığımda yine kötüyüm. Öğürmeler devam bulantı devam kusmuyorum. Yiyebileceğimden değil de canım çekiyor gördükçe olsa yiyebilir miyim bilmiyorum
Sabah 8 de gelecek şükür ki bulabildimGüzelce meyve ye sonra dinlen uyu
Eve ZAten yardımcın gelecek dimi
Ahh canım komşu olaydık da getireydim. Bütün mahalleye yetecek kadar yapmışım zatenBana getirsene bir kese sevaba girersin
Bosver mahalleliyi kayinvalidene verdin mi onu de hele :))Ahh canım komşu olaydık da getireydim. Bütün mahalleye yetecek kadar yapmışım zaten
Valla ya. Neyse ki yaptığı bana özel değil kendi çocuklarına da böyle.Goturde yesin kayinvaliden hamile falandir cani ister yazik
Eşim telde konuşuyordu arkadan seslendim anne aşure yemeye gel dedim. Gelemem sen getir dedi.Bosver mahalleliyi kayinvalidene verdin mi onu de hele :))
Benimde var göbeğim ya ama sert değil senin göbek sert mi? Kilodan mı diyorum da kilo da almadım. Sadece sorunum kabızlıkBitsede hamilelik mutluluğunu yaşabilsek
Benim göbeğim kocaman oldu
Ben bile şaşırıyorum
Ama hala bulantı var çok uyumusuz geliyor valla :)
Sabah 8 de gelecek şükür ki bulabildim
Bende uyurum birazdan fenayım
M mel33 amin cnm Allah razi olsun artik hic umidim kalmadi dokuz ay bu sorunlarla yasayip hamileligim boyunca ayaga kalkip isimi gucumu goremiycem diye dusunuyorum sonrasinda da Allah kerim artik kalici olur mu bu durum bilemiyorumgeronimo_s ve SEPTEMBER LOVE in bilgisi vardi bu konuda az cok sanırım kızlar ilac kullanmaya başladığım da az da olsa duzelme olmazmi acaba ya bi ses verin
Allah kabul etsin ellerine sağlık Canım benimAhh canım komşu olaydık da getireydim. Bütün mahalleye yetecek kadar yapmışım zaten
M mel33 amin cnm Allah razi olsun artik hic umidim kalmadi dokuz ay bu sorunlarla yasayip hamileligim boyunca ayaga kalkip isimi gucumu goremiycem diye dusunuyorum sonrasinda da Allah kerim artik kalici olur mu bu durum bilemiyorumgeronimo_s ve SEPTEMBER LOVE in bilgisi vardi bu konuda az cok sanırım kızlar ilac kullanmaya başladığım da az da olsa duzelme olmazmi acaba ya bi ses verin
Bence de öyleBence hamileliğin balayı yok varsa da bize yok
Yok artık daha nelerEşim telde konuşuyordu arkadan seslendim anne aşure yemeye gel dedim. Gelemem sen getir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?