- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ağlama kısss
Kiz aglicak ne var Allah seni netmesin
Hayaller hayatlar be yavruTokalarinida pirlantali yaptir
Tirnaklarinada takma pirlanta tirnak taktir
Dislerinide pirlanta kaplattir kizin
Kiss sen kimden yanasinBacım adama da böyle yapıyorsun yazık haline
Cidden üzüldüm enişteye
Adamlar durmuyor evde bunların yüzündenKiss sen kimden yanasin
Surda 9 ay naz niyaz cekemiyolarsa evlenmeyelerdi
Cok cok sacma yeni almiyorsun ne demek ya. Bazi seyler 3-4 ay kullaniliyor sadece. Keske bana da verseler cevremdekiler. Ama pek de yok oyle birisi. Eger temiz kullanilmissa kullanirim. Kizimin besigini kuzene verdik 1 cocuklari vardi almayalim dediler sonra ustuste 2 bebek yaptilar. simdi geri alcamBende kullandıktan sonra isterlerse onlara geri vereceğim ya da etrafımda kullanacak olanlara
Çevremdekiler şaşırıyor neden yeni almıyorsun diye
Gördüm gelecek olan eşyaları gayet sıfır gibi iyi durumdalar benden sonra bile rahatlıkla kullanılabilir
Ne gerek Yok onlarına çocuğuma özel sağlık sigortası yaptırım mesela
Öyle oda içinde çok paralar vermeyeceğim
Aklı erince nasıl isterse ZAten öyle yapacağız odasını
Yaaa hep hormonlardan. Gecen hafta ben de oyleydim. Esim ne dese alindim. Gittim agladim baska odada. Biraz azaldi. Zaman zaman olacak boyle aglamak. Bosver agla gitsin. Bi de komedi filmi izleyin bol bol. Bebege de gitsin mutluluk hormonlari
Bende kizima kiz kardes istiyorum.oda cok istiyor kiz olsun illaki diyor.erkekde olsa üzülmem rabbim hayirlisini versin saglikla.erkege benziyor demisti 11 haftalikken ama daha belli olmaz demisti.bakalim hafta ici gitcem ögrenirim ins.Saol canim Allah seninde gonlune gore versin ins
Allah biliyo kalbimi kizima kiz kardes gelsin diye yapmistim bu bebegi.Ama baska doktor erkek dediginde uzulmemistim ama bugun kendi doktorum kiz dediginde havalara uctumEpey inceledi bakti bakti her pozisyondan kiz dedi
Oglumla kizimda yanimdaydi bu arada bugun kizim ogrendi kardesi olacagini anam bi sevinc bi heyecan durmuyo yerinde kardesinin yatacagi yatagi ayarlama telasina girdi kuzum benim
Bana yazık asılBacım adama da böyle yapıyorsun yazık haline
Cidden üzüldüm enişteye
Oy oy kuZumm bana da alındı şimdi kıyamam sanaBana yazık asıl
Yaa yok canımOy oy kuZumm bana da alındı şimdi kıyamam sana
Tabiki iyi olacak sana
Sen onun çocuğunu taşıyorsun kolay mı
Oda sana iyi bakacak
Aynen ya canım istedi valla. Tatlı pek yiyemiyorum ama canım aşure istediKızlar her yerde aşure resimleri var
Neden hiç hamiş olanları kimse düşünemiyor
Yoldan geldin ZAten iyi de değilsinYaa yok canım
Bugün hiç iyi değilim
Başım ve midem çok kötü
Dinlenemedim hala eşyaları yerleştiriyorum
Eşim nerde?
Tabi ki arkadaşlarına gitti
Ben yaptim bugun eski dunur gel yiyelimKızlar her yerde aşure resimleri var
Neden hiç hamiş olanları kimse düşünemiyor
Hazır paketler de varmış dr ile başlayan markaAynen ya canım istedi valla. Tatlı pek yiyemiyorum ama canım aşure istedi
Benim de kaynanam onu söyledi de ev yapımı gibi olamaz diye almadım. Bende mi alsam bilemedimHazır paketler de varmış dr ile başlayan marka
Yapanlar çok memlum
Olmazsa alıp ondan yapacağım
Alıp yapacam ben ne yapayım Canım istediBenim de kaynanam onu söyledi de ev yapımı gibi olamaz diye almadım. Bende mi alsam bilemedim
Allah kabul etsin CanımBen yaptim bugun eski dunur gel yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?