2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok cok sacma yeni almiyorsun ne demek ya. Bazi seyler 3-4 ay kullaniliyor sadece. Keske bana da verseler cevremdekiler. Ama pek de yok oyle birisi. Eger temiz kullanilmissa kullanirim. Kizimin besigini kuzene verdik 1 cocuklari vardi almayalim dediler sonra ustuste 2 bebek yaptilar. simdi geri alcam

geronimo_s 4body1soul molur banada o enerjinizden biraz yollayın. sürekli ağlamaklıyım durduk yere
Yaaa hep hormonlardan. Gecen hafta ben de oyleydim. Esim ne dese alindim. Gittim agladim baska odada. Biraz azaldi. Zaman zaman olacak boyle aglamak. Bosver agla gitsin. Bi de komedi filmi izleyin bol bol. Bebege de gitsin mutluluk hormonlari

Bende kizima kiz kardes istiyorum.oda cok istiyor kiz olsun illaki diyor.erkekde olsa üzülmem rabbim hayirlisini versin saglikla.erkege benziyor demisti 11 haftalikken ama daha belli olmaz demisti.bakalim hafta ici gitcem ögrenirim ins.

Oy oy kuZumm bana da alındı şimdi kıyamam sana
Tabiki iyi olacak sana
Sen onun çocuğunu taşıyorsun kolay mı
Oda sana iyi bakacak
Yaa yok canım
Bugün hiç iyi değilim
Başım ve midem çok kötü
Dinlenemedim hala eşyaları yerleştiriyorum
Eşim nerde?
Tabi ki arkadaşlarına gitti

Yaa yok canım
Bugün hiç iyi değilim
Başım ve midem çok kötü
Dinlenemedim hala eşyaları yerleştiriyorum
Eşim nerde?
Tabi ki arkadaşlarına gitti
Yoldan geldin ZAten iyi de değilsin
Acaba artık kendini yormasan mı
Akşam da oldu baksana
Yarın da biraz yaparsın
Kendin için değil Bebek için artık işi bırak ve yat kuZum
Valla imkan olsa yardıma gelirdim sana
İkimizde söylene söylene yapardık
İstanbul lu gelin var tv de akşam
Güzel bir çay demle kuru yemiş al bide yanına izle

Benim de kaynanam onu söyledi de ev yapımı gibi olamaz diye almadım. Bende mi alsam bilemedim
Alıp yapacam ben ne yapayım Canım istedi
Kayınvalidem canı isterse yapayım dedi ama ben yok istemem yapma dedi
Ben öyle şeyler isteyemem ne bileyim
İstesem hemen yapar Eminim ama olsun zor bir iş diye istemedim

Yine dr gunuydu bugun bana hastanede aile hekimine randevu alabildim ancak saolsun oda endokrinoloji ye sevk etti yoksa randevu bulmak mumkun degil endokrinolojiye ancak hastane icerisinde sevkle gidilebiliyor benimde oyle oldu ve troid ultrasonu istedi hipotroidden suphelendi ve kan tahlili tekrarı istedi pazartesi kan verip ultrason cektiricem hemen ilac yazmadilar malesef hamileliktendir diye kesin emin olmak istiyolar ama benim oncesinde de tahlillerimde boyle kucuk sorunlar cikmisti zaten takip edelim demislerdi ama hamilelikte hic cekilmiyor ayaga kalkamıyorum hala ve tek sebebi bu bence acaba ilaca basladigimda düzelirmi bu durumum kizlar var mi bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…