2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oda eve misafir çağırıyorsa bir zahmet evi bir süpürsün
Belki bizde fazla hassas olduk ama bu elimizde değil
Hormanlar bizi etkiliyor
Hem hormanlar hem gebeliğin bize yaptığı değişimler Ağrılar

geronimo_s
M mel33
Saolun kizlar ins duzelirim ben de ve ins bir an once ilaca baslarlar artik cunku tedavilik bir durum bu farkindayim ve git gide daha da kotulesiyor carpintidan bir kat merdiven dahi cikamiyorum

SEPTEMBER LOVE
İlacla halsizligim gecer mi diye sordum cnm yani halsizlikten kastim her insanin yasadigi sekilde olan gunluk normal ayaga kalkip ise guce dalinca gecen o halsizlik degil tabiki ben halsizlik diye özet geciyorum sadece carpinti el bacak titremesi goz kararması sinirlilik nefes almakta zorluk ve daha bir suru şey boyle hamilelik yasayan ne gordum ne de duydum cok bunaldim artik Rabbim beterinden saklasin ama su durumdan kurtulmak icin neler vermezdim

canım sıkıntı edecek bir şey yok doktora ben de sordum sıkıntı mi diye.ayaklarımı sıcak tutmuyorum pek onu biliyorum ama giyemiyorum bir şey maalesef karninini da sıcak tut dedi. dikkat edelim canım sen de sorarsın doktoruna ..sarı afedersin kokulu akintı benimki .iki tane fitil var üç gün ara ile onu kullanıcam.

canım rapor alıp dinlenmeye devam edersin yollarda cidden çok yoruluyorum onun da etkisi vardır ayakta kalıyorum mecburen ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .

Oda eve misafir çağırıyorsa bir zahmet evi bir süpürsün
Belki bizde fazla hassas olduk ama bu elimizde değil
Hormanlar bizi etkiliyor
Hem hormanlar hem gebeliğin bize yaptığı değişimler Ağrılar
Ya bende hassasım evet ama eşim de garip yani. Bu saatte misafir mi gelir. Ki gelmeleri yarım saati bulacak. Bilemedim sorun kimde

Hiç bişey ruh halime iyi gelmiyor. Çünkü en başta bedenen iyi değilim

Kizlar mrb doktora gittim bugun.. bikac gundur tertemizdi neguzel. Bugun sabahtan beri leke gelmye baslamsti. Doktora soyledm bebege bakalm dedi bebekle ilgili cok guzel konustu ama rahimde kasilma var dedi kanama alani cok cok azck bikac damla gibi goruyorm dedi sizce durumum ne

Ya bende hassasım evet ama eşim de garip yani. Bu saatte misafir mi gelir. Ki gelmeleri yarım saati bulacak. Bilemedim sorun kimde
Eşinle birinin konuşması lazım. Bence yeni evlisiniz diye oluyor biraz da. Zamanla anlayış kazanacaktir. Ilk gebelikte eşimin de bazı dusuncesizlikleri oldu. Bunda daha tecrubeli. Erkekler gebelik olayindan zerre bisey anlamiyor. Defalarca anlatmak lazim

Canim leke kahverengiyse korkulcak birsey yok diyolar zaten doktorada gitmissin yuregini ferah tut

kanama alanı olan herkese rabbim Şafii ismiyle şifa versin.. Rabbim en kısa zamanda yüreklerini ferahlatsın. tez vakitte inşallah bişeycikleri kalmasın. hiç üzülmesin bizim kızçeler,nolur Allah’ım.. hepimizin hamileliği güzelce ilerlesin nolur rabbim noldu bu kıza demeyin içimden geldi,yazarken bile ağlıyorum durumum kritik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…