- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Oda eve misafir çağırıyorsa bir zahmet evi bir süpürsünAnlamıyorlar. Halim yok eşim çaya misafir kabul etti. Memleketten arkadaşının annesi gil gelmiş. Ordan buraya gelmişler çağırmamak olmazmış. Kızınca da kavga ediyoruz. Ama cidden halim yok bulantım var başım ağrıyor. Evi temizlememiştim kalktım evi süpürdüm. Tartışır da olduk zaten ne bilim ben mi çekilmez oldum diyorum. Sehpanın üzerinde soda vardı ona da çarptım döküldü. Aldım yere attım sinirimden. Çatlayacağım artık
Isin gücün benimle uğraşmak
Sen +Isin gücün benimle uğraşmak
Anam cok ceneleri var bende anlamiyom ne konusuyolar bu kadar valla diger aylarin analarindan utaniyom artik bizim sayfalar aldi basini gitti hec susmiler hecccSEPTEMBER LOVE burdayım burdayım :) okuyorum sizleri. Konuşulacak ne çok şey buluyorsunuz :)
Doğum yapan anaların sayfalarıyla aynı gibiyiz şuan :))Anam cok ceneleri var bende anlamiyom ne konusuyolar bu kadar valla diger aylarin analarindan utaniyom artik bizim sayfalar aldi basini gitti hec susmiler heccc
canım sıkıntı edecek bir şey yok doktora ben de sordum sıkıntı mi diye.ayaklarımı sıcak tutmuyorum pek onu biliyorum ama giyemiyorum bir şey maalesef karninini da sıcak tut dedi. dikkat edelim canım sen de sorarsın doktoruna ..sarı afedersin kokulu akintı benimki .iki tane fitil var üç gün ara ile onu kullanıcam.Benim sarı renk var bugün daha farkına vardım silince geliyor baya
Ben de ayaklarıma o kadar dikkat edıyorum ki aslında
Ama kasık Ağrısı kötu bir şey değilmiş dimi
Bende raporluyum 4 aydır
Bakalım salı günü galiba tekrar rapor alacam
canım rapor alıp dinlenmeye devam edersin yollarda cidden çok yoruluyorum onun da etkisi vardır ayakta kalıyorum mecburen ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .Benim sarı renk var bugün daha farkına vardım silince geliyor baya
Ben de ayaklarıma o kadar dikkat edıyorum ki aslında
Ama kasık Ağrısı kötu bir şey değilmiş dimi
Bende raporluyum 4 aydır
Bakalım salı günü galiba tekrar rapor alacam
Ya bende hassasım evet ama eşim de garip yani. Bu saatte misafir mi gelir. Ki gelmeleri yarım saati bulacak. Bilemedim sorun kimdeOda eve misafir çağırıyorsa bir zahmet evi bir süpürsün
Belki bizde fazla hassas olduk ama bu elimizde değil
Hormanlar bizi etkiliyor
Hem hormanlar hem gebeliğin bize yaptığı değişimler Ağrılar
Hiç bişey ruh halime iyi gelmiyor. Çünkü en başta bedenen iyi değilimKizlar azicik sakinlesin ya ilk gebeligimde youtube tan pregnancy music yazdigimda ilk cikan videoyu açıyordum gun boyu dinliyordum. Ne zaman açsam kizima hamile oldugum zamanlar gelir aklıma. Cok mutlu olurum. Hatta kızım doğduktan sonra ağladığı zamanlar o muzikle sakinlesiyordu. Sinir stres nereye kadar-Piraye @Nurbal27 esut85
Canim doktor vajinasini gostedi 4 boyutlu renkli ultrasona girdim gittigim doktor 10 haftalikken bile biliyomus cinsiyeti zatenseninde haftan çok erken ama kuzu,bence 16 dan önce doktorlarda yanılıyor
Eşinle birinin konuşması lazım. Bence yeni evlisiniz diye oluyor biraz da. Zamanla anlayış kazanacaktir. Ilk gebelikte eşimin de bazı dusuncesizlikleri oldu. Bunda daha tecrubeli. Erkekler gebelik olayindan zerre bisey anlamiyor. Defalarca anlatmak lazimYa bende hassasım evet ama eşim de garip yani. Bu saatte misafir mi gelir. Ki gelmeleri yarım saati bulacak. Bilemedim sorun kimde
Canim leke kahverengiyse korkulcak birsey yok diyolar zaten doktorada gitmissin yuregini ferah tutKizlar mrb doktora gittim bugun.. bikac gundur tertemizdi neguzel. Bugun sabahtan beri leke gelmye baslamsti. Doktora soyledm bebege bakalm dedi bebekle ilgili cok guzel konustu ama rahimde kasilma var dedi kanama alani cok cok azck bikac damla gibi goruyorm dedi sizce durumum ne
Kac gunde bir adet goruyorsun? Ovulasyon testini ne zaman yaptin?Buda gebelik testim kizlar
İkisinide bugün yaptim 8 eylülde az gördüm 3 gün gecikti bide 5 inde olcaktimKac gunde bir adet goruyorsun? Ovulasyon testini ne zaman yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?